Mercedes-Benz AMG GT-S de vanzare (1)

Mercedes-AMG GT este un coupe sportiv de înaltă performanță care combină performanța uluitoare a unui supercar cu luxul și rafinamentul unui Mercedes-Benz. Este un model emblematic al diviziei AMG, oferind o experiență de condus unică și memorabilă.

Design exterior

Designul exterior este unul agresiv și elegant, inspirat de liniile curbate ale mașinilor de curse. Grila frontală Panamericana distinctivă AMG, farurile LED adaptive și jantele din aliaj ușor de 20 de inch conferă mașinii un aspect sportiv și dinamic.

Design interior

Interiorul este un spațiu de lux și rafinament, cu scaune sport îmbrăcate în piele nappa de cea mai înaltă calitate, un volan sport multifuncțional și o planșă de bord ergonomică. Materialele premium și finisajele impecabile creează o atmosferă rafinată și exclusivistă.

Performanță

AMG GT este propulsat de un motor V8 biturbo de 4,0 litri care dezvoltă 515 cai putere și 650 Nm cuplu. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu 7 trepte AMG SPEEDSHIFT MCT care oferă schimbări rapide și precise ale vitezelor. AMG GT accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde și atinge o viteză maximă de 310 km/h.

Tehnologie

AMG GT este dotat cu o gamă largă de caracteristici tehnologice avansate, inclusiv:

  • Suspensie pneumatică AMG RIDE CONTROL cu trei moduri de conducere: Comfort, Sport și Sport Plus
  • Sistem de tracțiune integrală AMG Performance 4MATIC
  • Sistem de frânare performant AMG cu discuri ventilate perforate pe toate roțile
  • Sistem de control al tracțiunii AMG și sistem de control electronic al stabilității ESP®
  • Diferențial electronic cu blocare AMG pe puntea spate

Moduri de condus

AMG GT oferă cinci moduri de condus: Comfort, Sport, Sport Plus, RACE și Individual. Fiecare ajustează parametrii mașinii, cum ar fi răspunsul motorului, transmisiei și suspensiei, pentru a oferi o experiență de condus personalizată.

Siguranță

AMG GT este dotat cu o serie de caracteristici de siguranță standard, inclusiv:

  • Airbag-uri frontale, laterale și cortina
  • Sistem de frânare de urgență automată
  • Asistent pentru menținerea benzii de rulare
  • Asistent pentru unghiul mort
  • Monitorizare a punctului orb

Istoria mărcii și a modelului 

Mercedes-Benz AMG GT-S a fost lansat în 2014 ca o versiune mai performantă a coupe-ului AMG GT. Este primul model AMG GT dezvoltat complet de la zero, beneficiind de o platformă și un motor noi. AMG GT-S a fost un succes instantaneu, fiind apreciat pentru performanțele sale uluitoare, designul elegant și luxul rafinat. Modelul a primit numeroase premii și a devenit rapid un simbol al diviziei AMG. De-a lungul anilor, bolidul a beneficiat de diverse actualizări și ediții speciale, menținându-și statutul de coupe sportiv de excepție.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Lexus și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Mercedes-AMG GT-S de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Mercedes-AMG GT-S de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina