Mercedes-Benz A de vanzare (5)

Mercedes-Benz Clasa A este o mașină hatchback compactă de lux, cunoscută pentru designul său elegant, tehnologia de ultimă generație și performanțele agile. Este o alegere excelentă pentru șoferii care își doresc o mașină premium rafinată, potrivită atât pentru condusul în oraș, cât și pentru excursiile pe șosea.

Design exterior

Clasa A are un design exterior modern și dinamic, cu o grilă frontală elegantă, faruri LED cu aspect sculptat și o capotă lungă. Liniile fluide ale caroseriei și jantele din aliaj disponibile în dimensiuni de 17 până la 19 inch contribuie la aspectul sportiv al mașinii. O gamă largă de culori exterioare, inclusiv opțiuni metalizate și mate, permite personalizarea aspectului în funcție de preferințe. Elemente optionale precum plafonul panoramic și pachetul AMG Line pot accentua și mai mult caracterul sportiv al mașinii.

Design interior

Interiorul oferă o atmosferă premium, cu materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea, și inserții metalice. Scaunele față sport oferă confort și suport lateral excelent, iar scaunele din spate sunt potrivite pentru doi adulți sau trei copii. Sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) este dotat cu un ecran tactil de 7 sau 10.25 inch, compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, și oferă control vocal intuitiv. Instrumentele de bord digitale sunt disponibile ca opțiune și oferă o experiență de condus high-tech.

Performanță

Mașina este disponibilă cu o gamă de motorizări turbo pe benzină, care oferă un echilibru excelent între performanță și consum. Modelele disponibile pot varia în funcție de piață, însă găsim frecvent următoarele:

 • A200: Motor turbo de 1.33 litri cu 163 CP, potrivit pentru condusul în oraș și naveta zilnică.
 • A250: Motor turbo de 2.0 litri cu 224 CP, oferă o accelerație mai rapidă și performanțe sportive.
 • AMG A35 4MATIC: Motor turbo de 2.0 litri cu 306 CP, versiunea AMG fiind orientată către performanțe sportive cu o suspensie mai rigidă, tracțiune integrală și îmbunătățiri aerodinamice.

Toate motoarele sunt cuplate la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și 7 sau 8 trepte, care asigură schimbări liniare și rapide ale vitezelor.

Tehnologie

Modelul vine echipat cu o gamă completă de tehnologii de siguranță și asistență pentru șofer, inclusiv:

 • Sistem de pre-coliziune cu frânare automată de urgență
 • Avertizare de părăsire a benzii de rulare
 • Monitorizarea unghiului mort
 • Asistență pentru menținerea benzii de rulare
 • Control adaptiv al vitezei de croazieră
 • Recunoașterea semnelor de circulație
 • Cameră video pentru vedere 360 de grade (opțională)
 • Parcare automată (opțională)

Modele disponibile

Există mai multe niveluri de echipare, inclusiv Luxury, Sport și AMG Line, fiecare oferind o gamă variată de caracteristici standard și opționale.

Istoria mărcii și a modelului

Mercedes-Benz Clasa A a fost lansată pentru prima dată în 1997 și a devenit rapid un succes de vânzări. De-a lungul timpului, Clasa A a evoluat constant, oferind tehnologii noi, motoare mai eficiente și un design din ce în ce mai elegant. Generația actuală a fost lansată în 2018 și este apreciată pentru tehnologia sa de ultimă generație, interiorul luxos și performanțele agile.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la  Mercedes-Benz și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Mercedes-Benz Clasa A de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Mercedes-Benz Clasa A de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina