Hyundai Tucson de vanzare (11)

Hyundai Tucson este un SUV compact popular, cunoscut pentru designul său elegant, spațiul interior generos, performanțele eficiente și o gamă largă de caracteristici de siguranță și tehnologie. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV practic și versatil pentru viața de zi cu zi și aventurile ocazionale.

Design exterior

Exteriorul este modern și sofisticat, cu linii fluide și o grilă frontală distinctivă. Este disponibil într-o varietate de culori, permițând personalizarea aspectului în funcție de preferințe. Opțiunile includ jante din aliaj de 18 inch sau 19 inch, faruri LED și un plafon panoramic.

Design interior

Interiorul este spațios și confortabil, cu materiale de înaltă calitate și o ergonomie bine gândită. Scaunele din față oferă suport excelent și sunt disponibile în diverse opțiuni de tapițerie, incluzând piele. Scaunele din spate oferă suficient spațiu pentru pasagerii adulți, iar portbagajul are o capacitate generoasă de 848 litri. Sistemul de infotainment include un ecran tactil de 8 inch sau 10.25 inch, compatibilitate cu Apple CarPlay și Android Auto și conectivitate Bluetooth.

Performanță

Tucson este disponibil cu o varietate de opțiuni de motorizare, incluzând un motor aspirat de 2.0 litri cu 150 CP, un motor turbo de 1.6 litri cu 180 CP și un motor hibrid care combină un motor electric cu un motor turbo de 1.6 litri, oferind o putere totală de 230 CP. Toate motoarele sunt cuplate la o transmisie automată cu 8 trepte. Tucson are o tracțiune standard pe roțile anterioare, iar tracțiunea integrală este disponibilă ca opțiune.

Tehnologie

Modelul vine echipat cu o gamă largă de caracteristici de siguranță și asistență pentru șofer, incluzând frânare automată de urgență, avertizare de părăsire a benzii de rulare, monitorizare a unghiului mort și asistență pentru menținerea benzii de rulare. De asemenea, are disponibile diverse caracteristici de confort, cum ar fi scaune încălzite și ventilate, un sistem audio premium și un control automat al climei.

Modele Disponibile

Există patru niveluri de echipare: SE, SEL, Limited și Calligraphy. Fiecare nivel de echipare vine cu o gamă de caracteristici standard și opționale.

Istoria mărcii și a modelului

Hyundai este un producător auto din Coreea de Sud fondat în 1967. Compania a cunoscut o creștere rapidă în ultimii ani și a devenit unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume. Tucson a fost lansat pentru prima dată în 2004 și a devenit rapid un model popular în segmentul SUV-urilor compacte.

Specificații tehnice

Motor: 2.0L aspirat, 1.6L turbo, 1.6L turbo hibrid

  • Putere: 150 CP, 180 CP, 230 CP
  • Transmisie: Automată cu 8 trepte
  • Tracțiune: Tracțiune spate standard, tracțiune integrală opțională
  • Consum de combustibil: 7.8 L/100km (combinat) pentru motorul aspirat de 2.0 litri, 7.4 L/100km (combinat) pentru motorul turbo de 1.6 litri, 6.7 L/100km (combinat) pentru motorul hibrid
  • Capacitate locuri: 5
  • Spațiu pentru bagaje: 848 litri (cu scaunele din spate rabatate)

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Hyundai și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Hyundai Tucson de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Hyundai Tucson de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina