Ford Ranger Raptor de vanzare (4)

Ford Ranger Raptor este o variantă performantă a pick-up-ului Ranger, concepută pentru a oferi o experiență de condus off-road extremă și palpitantă. Cu suspensii robuste, anvelope all-terrain și un motor puternic, Ranger Raptor este gata să abordeze cele mai dificile terenuri.

Design exterior

Designul exterior este agresiv și impunător, cu o grilă frontală masivă, faruri LED Matrix, protecții suplimentare pentru caroserie și jante din aliaj de 17 inch. Profilul lateral este accentuat de pasajele roților evazate și de o gardă la sol generoasă. Ranger Raptor este disponibil în două culori: Ford Performance Blue și Shadow Black.

Design interior

Interiorul combină confortul cu sportivitatea, cu scaune Recaro din piele cu suport lateral excelent, un volan sport cu marcaj roșu și accente albastre. Planșa de bord este bine organizată și intuitivă, cu un ecran tactil central de 12 inch care oferă acces la sistemul de infotainment SYNC 4. Ranger Raptor este disponibil cu o gamă largă de opțiuni de personalizare, inclusiv tapițerie din piele perforată, scaune încălzite și ventilate și un sistem audio premium Bang & Olufsen.

Performanță

Ranger Raptor este propulsat de un motor turbo EcoBoost de 2.7 litri care produce 288 CP și 422 Nm de cuplu. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu 10 trepte și la un sistem de tracțiune integrală 4x4 cu o cutie de transfer cu două trepte. Ranger Raptor accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.2 secunde și atinge o viteză maximă de 170 km/h.

Tehnologie

Modelul vine echipat standard cu o gamă largă de sisteme de asistență pentru șofer și de siguranță, inclusiv frânare automată de urgență, asistență pentru menținerea benzii de rulare și monitorizare a unghiului mort. Sistemul de infotainment SYNC 4 oferă o interfață intuitivă cu ecran tactil de 12 inch, compatibilitate cu Apple CarPlay și Android Auto și control vocal. Ranger Raptor este disponibil și cu o serie de opțiuni avansate de asistență pentru conducere, inclusiv controlul adaptiv al vitezei de croazieră și asistența la parcare automată.

Modele disponibile

Există o singură configurație de caroserie: cabină dublă. Modelul vine standard cu o gamă generoasă de dotări, iar opțiunile suplimentare permit personalizarea aspectului, performanței și dotărilor mașinii.

Istoria mărcii și a modelului

Ford Ranger Raptor a fost lansat pentru prima dată în 2018 ca o variantă performantă a pick-up-ului Ranger. Modelul a cunoscut un succes imediat, datorită performanțelor sale off-road și a aspectului său agresiv. Ranger Raptor este disponibil acum în mai multe țări din întreaga lume, inclusiv în România.

Specificații cheie

  • Motor: 2.7L EcoBoost 288 CP
  • Transmisie: Automată cu 10 trepte
  • Consum de combustibil: 12.4 L/100km (combinat)
  • Accelerație: 0-100 km/h in 7.2 secunde
  • Viteză maximă: 170 km/h
  • Capacitate de remorcare: 2.5 tone

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Ford și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Ford Ranger Raptor de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Ford Ranger Raptor de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina