Cadillac Escalade de vanzare (1)

Cadillac Escalade este un SUV de lux de dimensiuni mari, cunoscut pentru designul său îndrăzneț, interiorul spațios și performanțele puternice. Este un model emblematic al mărcii Cadillac, oferind o combinație unică de lux, rafinament și capacități de off-road.

Design exterior

Escalade se remarcă prin designul său exterior impunător, cu linii sculptate și o grilă frontală masivă. Farurile LED și stopurile verticale adaugă o notă modernă, în timp ce jantele mari din aliaj oferă o prezență sporită pe șosea. Modelul este disponibil în două configurații de caroserie: Standard și ESV (Extended Length Vehicle), care oferă un spațiu suplimentar pentru pasageri și bagaje.

Design interior

Interiorul este un spațiu opulent, cu materiale de cea mai înaltă calitate și o atenție deosebită la detalii. Scaunele din piele sunt spațioase și confortabile, oferind suport excelent pentru călătorii lungi. Panoul de bord este modern și intuitiv, cu un ecran tactil de 38 de inch care domină consola centrală. Sistemul de infotainment este ușor de utilizat și oferă o gamă largă de funcții, inclusiv navigare, conectivitate smartphone și Apple CarPlay/Android Auto.

Performanță

Sub capotă se află un motor V8 de 6,2 litri care produce 420 de cai putere și 460 lb-ft de cuplu. O versiune V8 supercharged este disponibilă și pe modelul Escalade V, oferind 682 de cai putere și 653 lb-ft de cuplu. Ambele motoare sunt conectate la o transmisie automată cu 10 viteze care oferă o schimbare lină și receptivă a vitezelor. Escalade are o capacitate de remorcare de 8.200 de lire.

Tehnologie

Modelul vine echipat cu o gamă largă de caracteristici de asistență a șoferului și de siguranță, inclusiv frânare automată de urgență, avertizare de părăsire a benzii de rulare și asistență pentru menținerea benzii de rulare. De asemenea, are un sistem de vizibilitate avansată care include camere surround și un afișaj head-up.

Modele disponibile

Escalade este disponibil în șase modele:

  • Luxury: Modelul de bază oferă o gamă generoasă de caracteristici standard, inclusiv tapițerie din piele, scaune încălzite și ventilate, un sistem de sunet AKG Studio cu 19 boxe și un ecran tactil de 38 de inch.
  • Premium Luxury: Adaugă caracteristici suplimentare precum jante din aliaj mai mari, un sistem de sunet AKG Studio Refine cu 36 de boxe și un sistem de divertisment pentru pasagerii din spate cu ecrane tactile duble.
  • Sport: Oferă o suspensie mai sportivă, jante din aliaj mai mari și un aspect exterior mai agresiv.
  • Platinum: Modelul de top oferă toate caracteristicile disponibile pe celelalte modele, plus scaune din piele Nappa, un sistem de sunet AKG Studio Reference cu 36 de boxe și un sistem de climatizare automată pe patru zone.
  • ESV Luxury: O versiune extinsă a modelului Luxury, care oferă mai mult spațiu pentru pasageri și bagaje.
  • ESV Premium Luxury: O versiune extinsă a modelului Premium Luxury, care oferă caracteristici suplimentare similare cu modelul ESV Luxury.

Istoria mărcii și a modelului

Cadillac este o marcă americană de automobile de lux fondată în 1902. Escalade a fost introdus pentru prima dată în 1999 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare SUV-uri de lux din lume. Modelul a fost actualizat semnificativ de-a lungul anilor, cu noile generații oferind mai multă putere, rafinament și tehnologie.

Escalade este un simbol al luxului american și continuă să fie unul dintre cele mai dorite SUV-uri de pe piață.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Cadillac și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Cadillac Escalade de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Cadillac Escalade de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina