Bentley Bentayga de vanzare (3)

BCCH Auto Switzerland va prezinta o gama larga de masini Bentley Bentayga de vanzare, pentru a raspunde nevoilor si dorintelor dumneavoastra. Gasiti cele mai recente modele Bentley Bentayga la preturi avantajoase, beneficiind de performanta, siguranta si garantie.

Istoria Bentley Bentayga

Bentley Bentayga a debutat in 2015 ca primul SUV de lux al marcii britanice si a reusit rapid sa cucereasca piata auto mondiala. Oferind performanta impresionanta si un design rafinat, Bentayga reprezinta combinatia perfecta intre sportivitate si eleganta.

Modele Bentley Bentayga

In portofoliul Bentley Bentayga, puteti gasi modele variate, adaptate preferintelor si nevoilor fiecarui client. Printre cele mai cunoscute modele se numara Bentley Bentayga Speed, caracterizat prin performante uimitoare, si Bentley Bentayga Hybrid, care aduce un plus de eficienta energetica si un impact redus asupra mediului.

Solutii de finantare masini Bentley Bentayga de vanzare

Ne dorim ca achizitionarea unui Bentley Bentayga sa fie cat mai accesibila. De aceea, oferim solutii de finantare personalizate, adaptate nevoilor si bugetului fiecarui client. Indiferent daca alegeti leasing-ul sau creditul auto, consultantii nostri specializati va vor indruma in alegerea celei mai avantajoase variante.

Test drive si sfaturi de specialitate

Inainte de a lua o decizie, va invitam sa faceti un test drive cu modelul Bentley Bentayga preferat, pentru a va convinge de calitatile exceptionale ale acestui SUV de lux. De asemenea, echipa noastra de experti este intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi sfaturi de specialitate si pentru a va ajuta sa alegeti masina potrivita nevoilor dvs.

Va asteptam la BCCH Auto Switzerland pentru a explora impresionanta gama de masini Bentley Bentayga de vanzare si a descoperi de ce acest model a devenit un etalon in industria auto de lux.

Afla mai multe

Care este urmatoarea ta masina?

Cumparati cele mai dorite masini de lux, noi si second hand din lume.
Urmariti-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG SRL. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marca a societatii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucurestilor 289 Otopeni, 075100, Romania
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza-ne
Solicita oferta BCCH
Solicita oferta
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.
Mesajul catre consultant