Audi RS4 de vanzare (1)

Audi RS4 este un sedan sportiv de dimensiuni medii produs de Audi Sport, divizia de performanță a constructorului auto german Audi. Lansat pentru prima dată în 1994, RS 4 a cunoscut o serie de generații de-a lungul anilor, consolidându-și reputația de model performant și rafinat. De la accelerația uimitoare la manevrabilitatea impecabilă, modelul oferă o experiență de condus cu adevărat electrizantă.

Design exterior

Designul exterior este distinctiv și reflectă natura sa sport. Silueta sa dinamică este accentuată de liniile ascuțite și de proporțiile agresive. Grila Singleframe emblematică Audi este flancată de prize de aer mari, în timp ce farurile LED cu matrice oferă o iluminare strălucitoare și un aspect futurist. Spoilerul spate integrat și difuzoarele optimizează aerodinamica, contribuind la aspectul agresiv al lui RS4.

Design interior

Interiorul combină luxul cu sportivitatea, oferind o experiență de excepție pentru șofer și pasageri. Scaunele sport oferă suport excelent și confort pe distanțe lungi, în timp ce volanul multifuncțional cu design aplatizat oferă o senzație directă și precisă. Panoul de bord orientat către șofer și sistemul de infotainment MMI intuitiv pun toate informațiile și funcțiile la îndemâna șoferului.

Performanță

RS 4 este propulsat de un motor V6 bi-turbo de 2,9 litri care produce 450 CP și 600 Nm cuplu. Acest motor oferă o accelerație uimitoare, permițând RS 4-ului să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde și să atingă o viteză maximă de 250 km/h (limitată electronic). Sistemul de tracțiune integrală quattro asigură o manevrabilitate impecabilă pe orice drum, în timp ce suspensia sport adaptivă se ajustează în timp real la condițiile de drum, oferind o experiență de condus personalizată.

Tehnologie

Modelul este dotat cu o serie de tehnologii avansate care îi sporesc performanța, siguranța și confortul. Sistemul de tracțiune integrală quattro distribuie automat cuplul către toate cele patru roți, optimizând aderența și stabilitatea. Suspensia sport adaptivă se ajustează în timp real la condițiile de drum, oferind o experiență de condus personalizată. Frânele performante oferă o putere de oprire excepțională și o rezistență la estompare excelentă. De asemenea, RS 4 este dotat cu o serie de sisteme de asistență pentru șofer, cum ar fi frânarea automată de urgență și asistentul de menținere a benzii de rulare.

Modele disponibile

Există în două variante de caroserie: sedan cu 4 uși și Avant (break). Există o singură configurație de motor: 2,9 litri V6 bi-turbo cu 450 CP. De asemenea, există o serie de opțiuni de personalizare disponibile, care permit clienților să-și personalizeze RS 4 conform preferințelor lor.

Istoria mărcii și a modelului

Audi are o istorie bogată în motorsport, datând de la începutul secolului XX. Compania a câștigat numeroase curse legendare, inclusiv Raliul Monte Carlo și Le Mans. RS 4 a fost introdus pentru prima dată în 1994 ca o modalitate de a aduce performanțele și inovația Audi în segmentul sedanurilor sportive de dimensiuni medii. De atunci, a beneficiat de diverse actualizări și revizuiri, menținându-și statutul de lider în segment.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Audi și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Audi RS4 de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Audi RS4 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina