Audi A4 de vanzare (6)

Audi A4 se află pe piață de peste trei decenii, consolidându-și poziția de sedan premium de succes. Renumit pentru rafinament, performanță și tehnologie avansată, A4 continuă să atragă șoferi care caută o experiență de condus luxoasă și plăcută.

Design exterior

A4 adopta un design elegant și modern, cu linii fluide și proporții echilibrate. Grila Singleframe distinctivă a mărcii este flancată de faruri LED Matrix adaptive, oferind un aspect sportiv și o vizibilitate excelentă. Profilul lateral este atletic, accentuat de jantele din aliaj opționale de până la 19 inch. Spatele este definit de stopuri LED cu design 3D și de un difuzor spate integrat.

Design interior

Interiorul oferă o combinație perfectă de lux și ergonomie. Materialele de înaltă calitate, cum ar fi pielea fină și lemnul decorativ, creează o ambianță rafinată. Scaunele oferă un sprijin excelent și pot fi ajustate în mai multe direcții pentru a găsi poziția ideală de condus. Sistemul de infotainment MMI este intuitiv și oferă o gamă largă de funcții, inclusiv integrare smartphone, navigație și comenzi vocale.

Performanță

Mașina este disponibilă cu o gamă de motoare turbo pe benzină și diesel, care oferă o combinație echilibrată de performanță și eficiență. Motoarele pe benzină variază de la 1.4 TFSI de 150 CP la 2.0 TFSI de 261 CP, oferind accelerații rapide și un răspuns prompt. Motoarele diesel sunt cunoscute pentru cuplul lor generos și consumul redus de combustibil, cu opțiuni de la 2.0 TDI de 136 CP la 3.0 TDI de 286 CP. Toate modelele vin standard cu o transmisie automată S tronic cu dublu ambreiaj, care oferă schimbări de viteze rapide și line.

Tehnologie

Modelul este dotat cu sisteme de asistență pentru șofer și de siguranță, inclusiv frânare automată de urgență, asistent pentru menținerea benzii de rulare și control adaptiv al vitezei de croazieră. De asemenea, oferă funcții de conectivitate avansate, cum ar fi Apple CarPlay și Android Auto, un sistem de sunet premium Bang & Olufsen și un panou de bord digital Audi virtual cockpit.

Modele disponibile

Există două variante de caroserie: sedan și Avant (break). De asemenea, este disponibilă o versiune mai performantă S4, care oferă un motor mai puternic și o suspensie sportivă.

Istoria mărcii și a modelului

Audi a fost fondată în 1909 de către August Horch. Primul model A4 a fost introdus în 1994 ca succesor al modelului Audi 80. De atunci, A4 a evoluat prin cinci generații, consolidându-și poziția de sedan premium de referință. Modelul și-a câștigat pe merit reputația de sedan premium de top, oferind o combinație echilibrată de performanță, tehnologie, siguranță și confort. Pe măsură ce Audi se uită spre viitor, A4 este sigur că va rămâne un model cheie in gama lor, adaptându-se cerințelor pieței și continuând să ofere o experiență de condus de excepție

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Audi și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Audi A4 de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Audi A4 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina