Volkswagen Polo de vanzare (1)

Volkswagen Polo este un hatchback compact popular, produs de producătorul auto german Volkswagen din 1975. Este unul dintre cele mai bine vândute modele Volkswagen și a cunoscut șase generații de-a lungul istoriei sale. Polo este cunoscut pentru fiabilitatea, eficiența sa și conducerea plăcută, făcându-l o alegere populară pentru șoferii de toate vârstele.

Design exterior

Mașina are un design exterior elegant și modern, cu linii curate și proporții echilibrate. Este disponibil într-o gamă largă de culori, inclusiv culori metalizate și culori perlate. Polo este disponibil și în două variante de caroserie: hatchback cu 3 uși și hatchback cu 5 uși.

Design interior

Interiorul este spațios și confortabil, oferind suficient spațiu pentru cinci pasageri și bagajele lor. Scaunele sunt bine căptușite și oferă un nivel ridicat de sprijin. Cabina este bine amenajată și are o gamă de caracteristici de confort, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil, aer condiționat automat și geamuri electrice.

Performanță

Modelul este disponibil cu o gamă de motoare pe benzină și diesel, variind de la 1.0 litri la 1.5 litri. Motoarele sunt eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și oferă performanțe suficiente pentru condusul zilnic. Polo este disponibil cu o cutie de viteze manuală sau automată, în funcție de model.

Tehnologie

Mai mult, vine echipat cu un sistem de frânare automată de urgență, un sistem de avertizare a părăsirii benzii de rulare și un sistem de asistență pentru menținerea benzii de rulare. De asemenea, este disponibil cu o varietate de caracteristici opționale, cum ar fi un sistem de control al vitezei de croazieră adaptiv și un sistem de parcare automată.

Modele disponibile

  • Trendline: Modelul de bază oferă caracteristicile esențiale pentru o experiență de conducere plăcută, incluzând aer condiționat manual, sistem audio cu ecran tactil și Bluetooth, precum și jante din aliaj.
  • Comfortline: Această variantă adaugă un plus de confort și convenabilitate cu dotări precum scaune sport, climatizare automată, cruise control și senzori de parcare spate.
  • Highline: Modelul premium oferă cele mai rafinate caracteristici ale Polo, incluzând jante din aliaj mai mari, faruri LED, scaune din piele parțială și un sistem de navigație avansat.

Istoria mărcii și a modelului

Volkswagen este un producător auto german fondat în 1937. Compania este cunoscută pentru mașinile sale fiabile și accesibile, cum ar fi Beetle, Golf și Passat. Polo a fost lansat pentru prima dată în 1975 și a cunoscut șase generații de-a lungul istoriei sale. Polo a fost un succes comercial pentru Volkswagen și a contribuit la creșterea semnificativă a vânzărilor companiei.

Cea mai recentă generație, lansată în 2017, a marcat o transformare semnificativă a lui Polo. Designul exterior a devenit mai modern și mai dinamic, interiorul a beneficiat de materiale premium și tehnologii avansate, iar gama de motorizări a inclus opțiuni hibride și de înaltă performanță.

Astăzi, Polo se mândrește cu o istorie bogată de peste 45 de ani, fiind un model de succes apreciat pentru fiabilitate, eficiență, versatilitate și valoare. Cu o cotă de piață semnificativă și o gamă diversă de variante, Polo rămâne o alegere populară pentru cei care caută un hatchback compact modern și practic.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

 Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Volkswagen și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Volkswagen Polo de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Volkswagen Polo de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina