Volkswagen Multivan de vanzare (4)

Volkswagen Multivan este un microbuz popular cunoscut pentru spațiul său generos, versatilitatea practică și fiabilitatea durabilă. Este o alegere excelentă pentru familii, aventurieri și antreprenori care au nevoie de un vehicul spațios și practic.

Design exterior

Multivan se remarcă prin designul său robust și modern, cu linii clare și proporții echilibrate. Grila frontală distinctivă a mărcii este flancată de faruri LED care oferă o iluminare excelentă. Profilul elegant al microbuzului este accentuat de jantele din aliaj disponibile în diverse dimensiuni și de liniile sculptate ale caroseriei. Spatele este definit de stopurile LED cu design distinctiv și de bara de protecție robustă.  

Design interior

Interiorul este un exemplu de spațiu și versatilitate, cu scaune confortabile și o configurație flexibilă. Scaunele pot fi pliate sau demontate pentru a crea mai mult spațiu pentru bagaje sau pentru a transporta echipamente. Planșa de bord este ergonomică și intuitivă, cu un ecran tactil de 8 inch care oferă acces la sistemul de infotainment Discover Media. Sistemul este ușor de utilizat și include o serie de funcții, cum ar fi navigație, conectivitate smartphone și Apple CarPlay și Android Auto.

Tehnologie și siguranță

Modelul este dotat cu o serie de tehnologii de ultimă generație care îmbunătățesc confortul, conectivitatea și siguranța. Sistemul de asistență pentru menținerea benzii de rulare vă ajută să mențineți microbuzul pe banda de rulare, în timp ce sistemul de control adaptiv al vitezei de croazieră menține o distanță sigură față de vehiculul din față. Sistemul de frânare automată de urgență poate detecta și frâna automat pentru a evita coliziunile cu pietoni, bicicliști și alte vehicule.

Performanță

Multivan este disponibil cu o gamă de motoare turbo pe benzină și diesel, care oferă o combinație de putere și economie de combustibil. Motoarele pe benzină oferă o gamă largă de puteri, de la 150 CP la 204 CP, în timp ce motoarele diesel oferă un cuplu ridicat și o economie de combustibil excelentă.

Modele disponibile

Mașina este disponibilă în două versiuni:

  • Pasageri: Versiunea pentru pasageri oferă spațiu pentru până la 7 persoane și este echipată cu o serie de caracteristici care fac ca călătoriile să fie mai confortabile și mai plăcute, cum ar fi scaune individuale reglabile, sistem de aer condiționat automat și un sistem de divertisment multimedia.
  • Marfă: Versiunea pentru marfă oferă un spațiu de încărcare generos și este ideală pentru transportul de bunuri și echipamente.

Volkswagen Multivan este o alegere excelentă pentru familii, aventurieri și antreprenori care au nevoie de un microbuz spațios, versatil și fiabil. Cu o gamă largă de motoare, modele și opțiuni disponibile, Multivan are cu siguranță ceva de oferit pentru toată lumea.

Volkswagen se mândrește cu inovația continuă

Compania a fost un pionier în introducerea motorului boxer cu aer răcit și a transmisiei cu tracțiune spate, iar astăzi se concentrează pe dezvoltarea de vehicule electrice și autonome. Angajamentul Volkswagen pentru mobilitatea durabilă este evident prin investițiile semnificative în cercetare și dezvoltare. Compania își propune să devină un lider global în acest domeniu și să contribuie la un viitor mai verde pentru toți.

Astăzi, Volkswagen este una dintre cele mai mari și mai respectate companii auto din lume, cu o gamă largă de modele care satisfac nevoile diverse ale șoferilor din întreaga lume. Compania se angajează să ofere vehicule accesibile, fiabile și eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, dar și să investească în tehnologii noi și sustenabile.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Volkswagen și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Volkswagen Multivan de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Volkswagen Multivan de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina