Toyota Yaris de vanzare (2)

Toyota Yaris este o mașină urbană compactă cunoscută pentru fiabilitatea sa, eficiența sa energetică și manevrabilitatea sa excelentă. Cu un design modern și elegant, o gamă largă de dotări standard și un preț accesibil, Yaris este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină mică, dar practică, pentru naveta zilnică sau pentru aventurile din oraș.

Design exterior

Yaris adoptă un design exterior modern și elegant, care se integrează perfect în mediul urban. Grila frontală distinctivă a mărcii Toyota este flancată de faruri LED expresive, care oferă o iluminare excelentă. Profilul atletic al mașinii este accentuat de jantele din aliaj disponibile în diverse dimensiuni și de liniile sculptate ale caroseriei. Spatele este definit de stopurile LED cu design distinctiv și de bara de protecție sportivă.

Design interior

Interiorul este spațios și confortabil, oferind loc suficient pentru până la cinci pasageri. Scaunele sunt bine profilate și oferă un suport excelent pentru spate, chiar și pe drumuri lungi. Planșa de bord este ergonomică și ușor de utilizat, cu toate comenzile la îndemână. Sistemul de infotainment Toyota Touchscreen oferă acces la o serie de funcții utile, cum ar fi navigație, conectivitate smartphone și Apple CarPlay și Android Auto.

Tehnologie și siguranță

Mașina este dotată cu o serie de tehnologii de ultimă generație care îmbunătățesc confortul, conectivitatea și siguranța. Sistemul Toyota Safety Sense 2.5 include o serie de funcții de asistență pentru șofer, cum ar fi frânarea automată de urgență, menținerea benzii de rulare, monitorizarea unghiului mort și asistența pentru parcare. Sistemul de infotainment Toyota Touchscreen oferă o serie de funcții utile pentru șoferi, cum ar fi navigație 3D cu afișare a traficului în timp real, un sistem de telefonie hands-free și controlul vocal.

Performanță

Yaris este disponibilă cu o gamă de motoare eficiente pe benzină și hibride. Motorul pe benzină de 1.0 litri oferă o putere de 72 CP, în timp ce motorul hibrid de 1.5 litri oferă o putere de 116 CP. Yaris este disponibilă și cu o versiune cu tracțiune spate (2WD) sau tracțiune integrală (4WD).

Eficiență energetică

Vorbim despre una dintre cele mai eficiente mașini din punct de vedere energetic de pe piață. Motorul hibrid oferă un consum mediu de combustibil de doar 3,3 l/100 km, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care doresc să economisească bani la benzină.

Modele disponibile

Yaris este disponibilă în mai multe modele, inclusiv:

  • Active: Modelul de bază, care oferă o gamă largă de dotări standard, cum ar fi jante din oțel de 15 inch, un sistem audio cu 4 boxe și aer condiționat manual.
  • Comfort: Un model cu dotări suplimentare, cum ar fi jante din aliaj de 16 inch, un sistem audio cu 6 boxe, scaune reglabile pe înălțime și un volan multifuncțional.
  • Style: Un model premium cu dotări de lux, cum ar fi tapițerie din piele sintetică, scaune încălzite, un sistem audio premium JBL și un sistem de navigație.
  • Hybrid: Modelul hibrid, care oferă o eficiență energetică excepțională și un consum mediu de combustibil de doar 3,3 l/100 km.

Opțiuni de personalizare

Automobilul poate fi personalizat cu o gamă largă de accesorii, cum ar fi bare de acoperiș, bare de tracțiune, sisteme de rafturi și un sistem de acoperiș panoramic. De asemenea, este disponibilă o gamă de culori exterioare și interioare pentru a se potrivi preferințelor tale.

Costuri de întreținere rezonabile

Yaris este o mașină accesibilă, iar costurile de întreținere sunt rezonabile pentru o mașină compactă. Asigură-te că iei în considerare costurile de combustibil, de asigurare și de întreținere atunci când iei o decizie de achiziție. Modelul te va surprinde plăcut prin designul său elegant, manevrabilitatea excelentă, eficiența energetică și o gamă largă de dotări care îți vor face viața mai ușoară. 

Istoria fascinantă a mărcii Toyota

Fondată în 1933 din dorința de a produce automobile accesibile pentru popor, Toyota a cunoscut o ascensiune fulminantă, devenind lider global auto. Fondată de Kiichiro Toyoda, compania a perseverat prin provocări, inovând constant și introducând modele legendare precum Corolla, Land Cruiser și Prius. Astăzi, se angajează să revoluționeze mobilitatea prin electrificare și conducere autonomă, consolidându-și poziția de pionier în industria auto. 

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Toyota și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Toyota Yaris de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Toyota Yaris de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina