Toyota Camry de vanzare (4)

Toyota Camry este un sedan de marime medie, elegant si confortabil, recunoscut pentru fiabilitatea sa exceptionala, eficienta sa energetica si experienta de condus rafinata. Cu o gama larga de optiuni de motorizare, o varietate de functii avansate si un design modern, Camry se potriveste perfect atat pentru familii, cat si pentru profesionisti.

Design exterior

Camry adopta un design exterior elegant si modern, care inspira incredere si rafinament. Grila frontala distinctiva a marcii este flancata de faruri LED expresive, care ofera o iluminare excelenta. Profilul elegant al masinii este accentuat de jantele din aliaj disponibile in diverse dimensiuni si de liniile sculptate ale caroseriei. Spatele este definit de stopurile LED cu design distinctiv si de bara de protectie sportiva.

Design interior

Interiorul este spatios si confortabil, oferind loc suficient pentru cinci pasageri. Scaunele sunt bine profilate si ofera un suport excelent pentru spate, iar materialele de inalta calitate creeaza o atmosfera premium. Plansa de bord este dominata de un ecran tactil de 8 inch sau 9 inch (in functie de model) care ofera acces la sistemul de infotainment Entune 3.0 sau Entune 3.0 Plus. Sistemul este intuitiv si usor de utilizat si include o serie de functii, cum ar fi navigatie, conectivitate smartphone si Apple CarPlay si Android Auto.

Tehnologie si siguranta

Toyota Camry este dotata cu o serie de tehnologii de ultima generatie care imbunatatesc confortul, conectivitatea si siguranta. Sistemul Toyota Safety Sense 2.5+ include o serie de functii de asistenta pentru sofer, cum ar fi franarea automata de urgenta, mentinerea benzii de rulare, monitorizarea unghiului mort si asistenta pentru parcare. Sistemul de infotainment Entune 3.0 sau Entune 3.0 Plus include o serie de functii utile pentru soferi, cum ar fi navigatie 3D cu afisare a traficului in timp real, un sistem de telefonie hands-free si controlul vocal.

Performanta

Masina este disponibila cu o gama de motoare eficiente pe benzina si hibrid. Motorul pe benzina de 2.5 litri ofera o putere de 203 CP, in timp ce motorul hibrid de 2.5 litri combina un motor pe benzina cu un motor electric pentru a oferi o putere totala de 208 CP. Camry este disponibila si cu o versiune cu tractiune integrala.

Modele disponibile

Modelul este oferit in mai multe modele, fiecare cu propriile caracteristici si optiuni unice. Versiunea de baza L ofera un nivel bun de dotari standard, inclusiv jante din aliaj de 17 inch, faruri LED si sistem de infotainment Entune 3.0. Modelul LE are un aspect mai luxos, cu materiale de interior premium si jante din aliaj de 18 inch. Modelul SE are un aspect mai sportiv, cu jante din aliaj de 18 inch si suspensie sportiva. Modelul XLE are un aspect mai luxos si mai rafinat, cu materiale de interior premium, jante din aliaj de 18 inch si un sistem audio JBL. Modelul XSE are un aspect mai sportiv si mai rafinat, cu jante din aliaj de 19 inch, suspensie sportiva si un sistem audio JBL. Modelul TRD are un aspect mai robust, cu jante din aliaj de 19 inch, suspensie sportiva si un sistem audio JBL. Modelul Hybrid LE combina eficienta motorului hibrid cu un nivel bun de dotari standard. Modelul Hybrid XLE combina eficienta motorului hibrid cu un aspect mai luxos. Modelul Hybrid SE combina eficienta motorului hibrid cu un aspect mai sportiv. Modelul Hybrid XSE combina eficienta motorului hibrid cu un aspect mai luxos si mai rafinat.

Istoria marcii si a modelului

Fondata in 1933 din dorinta de a produce automobile accesibile pentru popor, Toyota a cunoscut o ascensiune fulminanta, devenind lider global auto. Fondata de Kiichiro Toyoda, compania a perseverat prin provocari, inovand constant si introducand modele legendare precum Corolla, Land Cruiser si Prius. Astazi, se angajeaza sa revolutioneze mobilitatea prin electrificare si conducere autonoma, consolidandu-si pozitia de pionier in industria auto.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de masina dorita

Daca niciun model din cele disponibile in pagina noastra nu iti place, te rugam sa completezi formularul de comanda a unei masini si sa ne spui ce model iti doresti, tipul de motorizare si datele de contact pentru a te contacta in cel mai scurt timp.

In plus, iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta specializata, fie in alegerea modelului potrivit, fie in solutii de finantare, precum si cu alte servicii premium, tocmai pentru ca tu sa beneficiezi de toate avantajele procesului de achizitie a unei masini.

Alege masina care te reprezinta! Masina care poate fi parte din tine si personalitatea ta! Alege orice model de la Toyota si pregateste-te pentru un test drive!

Solutii de finantare masini Toyota Camry de vanzare

La BCCH Auto Switzerland, ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii de finantare pentru masinile Toyota Camry de vanzare. In functie de preferintele si bugetul fiecaruia, punem la dispozitie optiuni de leasing sau credit, cu dobanzi avantajoase si termeni flexibili. Vino sa discuti cu unul dintre consultantii nostri pentru a afla care este cea mai potrivita optiune de finantare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina