Lexus Seria LX de vanzare (3)

Lexus Seria LX este un SUV de lux de dimensiuni mari, cunoscut pentru confortul său rafinat, capacitățile offroad remarcabile și designul elegant. Este un model emblematic al mărcii Lexus, oferind o experiență de condus unică pentru cei care apreciază luxul și performanța.

Design exterior 

Seria LX are un design exterior impunător, cu o grilă frontală mare și faruri LED distinctive. Liniile caroseriei sunt fluide și musculoase, oferind un aspect atletic și rafinat. Modelul este disponibil în mai multe culori exterioare, inclusiv albastru metalizat, negru metalizat și argintiu metalizat.

Design interior

Interiorul este un spațiu de lux și rafinament, cu materiale de cea mai înaltă calitate și o atenție deosebită la detalii. Scaunele sunt spațioase și confortabile, oferind suport excelent pentru pasageri. Planșa de bord este ergonomică și intuitivă, cu o multitudine de caracteristici tehnologice avansate.

Performanță

Modelul este propulsat de un motor V8 puternic de 5,7 litri care oferă 383 de cai putere și 546 Nm cuplu. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu 8 trepte care oferă o schimbare lină și receptivă a vitezelor. LX are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 7,7 secunde și o viteză maximă de 225 km/h.

Tehnologie

Există o gamă largă de caracteristici tehnologice avansate, inclusiv un sistem de navigație cu ecran tactil de 12,3 inch, un sistem audio premium Mark Levinson cu 17 difuzoare, un head-up display și un sistem de asistență pentru șofer care include frânare automată de urgență și avertizare de părăsire a benzii de rulare.

Modele disponibile

LX este disponibil în două modele: LX 570 și LX 600h. Modelul LX 570 este propulsat de un motor V8 de 5,7 litri, în timp ce modelul LX 600h este un hibrid care combină un motor V6 de 3,5 litri cu două motoare electrice.

Istoria mărcii și a modelului

Lexus a fost fondată în 1989 ca divizie de lux a Toyota. LX a fost introdus pentru prima dată în 1996 și a fost actualizat în mod constant de atunci. Modelul actual este a cincea generație a LX și a fost lansat în 2021.

Specificații tehnice

  • Motor: V8 de 5,7 litri
  • Putere: 383 CP
  • Cuplu: 546 Nm
  • Transmisie: Automată cu 8 trepte
  • Accelerație 0-100 km/h: 7,7 secunde
  • Viteză maximă: 225 km/h
  • Consum mediu de combustibil: 13,8 l/100 km
  • Capacitate rezervor: 138 litri

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Lexus și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Lexus Seria LX de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Lexus Seria LX de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina