Lamborghini Aventador de vanzare (1)

Lamborghini Aventador este un supercar emblematic care redefinește limitele performanței și designului. Produsă din 2011, Aventador a cucerit inimile pasionaților de automobile din întreaga lume cu aspectul său agresiv, accelerația uimitoare și manevrabilitatea impecabilă.

Design exterior

Aventador este o capodoperă a designului automobilistic italian. Liniile sale ascuțite și sculptate, proporțiile agresive și detaliile aerodinamice atent conturate îl fac o prezență intimidantă pe șosea. Farurile LED în formă de Y și stopurile hexagonale oferă o identitate vizuală inconfundabilă. Caroseria din fibră de carbon oferă atât performanță, cât și ușurință, în timp ce diversele opțiuni de culori și jante permit personalizarea completă a vehiculului.

Design interior

Scaunele sport din piele oferă un sprijin excelent și confort pe distanțe lungi, în timp ce materialele premium și finisajele impecabile creează o atmosferă exclusivistă. Tabloul de bord orientat către șofer și consola centrală ergonomică oferă acces facil la toate comenzile, iar sistemul de infotainment intuitiv oferă conectivitate și divertisment de ultimă generație.

Performanță

Sub capotă există un motor V12 aspirat natural de 6,5 litri care produce 780 CP și 720 Nm cuplu. Performanța este uluitoare: accelerația de la 0 la 100 km/h se realizează în 2,8 secunde, iar viteza maximă depășește 350 km/h. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate cu șapte trepte, oferind o tracțiune excepțională și o manevrabilitate precisă.

Tehnologie

Modelul este dotat cu o serie de tehnologii avansate care îi sporesc performanța și siguranța. Sistemul de suspensie adaptivă se ajustează automat la condițiile de drum, oferind un echilibru perfect între confort și manevrabilitate. Sistemul de tracțiune integrală oferă o aderență optimă în orice situație, în timp ce sistemul de frânare performant asigură opriri rapide și controlate.

Modele disponibile

Mașina vine disponibilă în două variante principale: LP 700-4 și LP 780-4. Ambele modele oferă performanțe uimitoare, dar LP 780-4 este versiunea de top, cu un motor mai puternic și o serie de caracteristici suplimentare. Există și o versiune Roadster decapotabilă pentru cei care doresc să se bucure de senzația vântului în păr.

Istoria mărcii și a modelului

Lamborghini este un producător italian de automobile de lux fondat în 1963 de Ferruccio Lamborghini. Compania este cunoscută pentru mașinile sale de lux, care combină performanțe uimitoare cu un design avangardist. Aventador a fost lansat în 2011 ca succesor al modelului Murciélago și a devenit rapid unul dintre cei mai populari bolizi din lume.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Lamborghini și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Lamborghini Aventador de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Lamborghini Aventador de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina