Volvo XC 40 de vanzare (23)

Volvo XC40 este un SUV compact premium care oferă o combinație unică de stil, siguranță, performanță și versatilitate. Lansat în 2017, XC40 a câștigat rapid popularitate datorită designului său distinctiv, a interiorului spațios și confortabil și a gamei sale de motoare eficiente și puternice.

Design exterior

XC40 se remarcă prin designul său exterior îndrăzneț și modern. Liniile sale fluide și proporțiile echilibrate îi conferă un aspect elegant și atletic. Farurile LED "Thor's Hammer" sunt un element distinctiv al mărcii Volvo, oferind o vizibilitate excelentă pe timp de noapte. Jantele din aliaj ușor disponibile în diverse mărimi și stiluri completează aspectul elegant al SUV-ului.

Design interior

Interiorul este rafinat și minimalist, cu materiale de înaltă calitate și o atenție deosebită la detalii. Scaunele ergonomice oferă confort și suport excelent, iar spațiul interior este generos atât pentru pasageri, cât și pentru bagaje. Opțiunile de personalizare permit configurarea interiorului conform propriilor preferințe, cu o gamă variată de culori și materiale pentru scaune, tapițerie și ornamente.

Tehnologie și siguranță 

Modelul este dotat cu cele mai noi tehnologii de la Volvo, care oferă o experiență de condus sigură și confortabilă. Sistemul de infotainment Sensus Connect oferă un ecran tactil intuitiv de 9", integrare cu smartphone-ul și o gamă de aplicații utile. 

Sistemul Pilot Assist oferă asistență pentru menținerea benzii de rulare și controlul vitezei de croazieră, reducând oboseala șoferului la drumuri lungi. XC40 este dotat și cu o serie de caracteristici de siguranță avansate, inclusiv frânare automată de urgență, City Safety și Blind Spot Information System (BLIS).

Performanță

XC40 vine disponibil cu o gamă de motoare eficiente și puternice, atât pe benzină, cât și diesel. Motoarele pe benzină oferă o putere de la 163 CP la 247 CP, în timp ce motoarele diesel oferă o putere de la 150 CP la 190 CP. Toate motoarele sunt disponibile cu o transmisie automată cu 8 trepte și pot fi echipate cu tracțiune integrală.

Modele disponibile

Modelul Momentum este versiunea de bază și oferă o gamă generoasă de dotări standard. Modelul Inscription oferă un plus de lux și rafinament, cu materiale premium și dotări suplimentare. Modelul R-Design are un aspect mai sportiv și o suspensie mai rigidă, pentru o experiență de condus mai dinamică.

Istoria mărcii și a modelului 

Volvo este o marcă suedeză de automobile renumită pentru siguranța, confortul și designul său elegant. Fondată în 1927, Volvo a devenit rapid un lider în industria auto datorită concentrării sale pe siguranță. XC40 este cel mai mic SUV din gama Volvo și a fost lansat în 2017. A câștigat rapid popularitate datorită designului său modern, a interiorului spațios și a gamei sale de motoare eficiente.

Volvo XC40 este un SUV compact premium care oferă o combinație unică de stil, siguranță, performanță și versatilitate. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV elegant, confortabil și fiabil.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Volvo și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Volvo XC 40 de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Volvo XC 40 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina