Volkswagen Transporter de vanzare (2)

Volkswagen Transporter este un vehicul comercial versatil și robust, recunoscut pentru fiabilitatea sa, funcționalitatea sa excelentă și opțiunile de configurare flexibile. Cu o gamă largă de motoare eficiente, o varietate de versiuni de caroserie și o serie de funcții utile, Transporter se potrivește perfect pentru o gamă largă de profesioniști, de la artizani și antreprenori la organizații mari și agenții guvernamentale.

Design exterior

Transporter adoptă un design exterior robust și modern, care inspiră încredere și profesionalism. Grila frontală distinctivă a mărcii este flancată de faruri LED expresive, care oferă o iluminare excelentă. Profilul elegant al mașinii este accentuat de jantele din oțel sau aliaj disponibile în diverse dimensiuni și de liniile sculptate ale caroseriei. Spatele este definit de stopurile LED cu design distinctiv și de bara de protecție robustă.

Design interior

Interiorul este spațios și practic, oferind loc suficient pentru până la 9 pasageri (în versiunea Combi) și o zonă de încărcare generoasă. Scaunele sunt confortabile și oferă suport excelent pentru spate, iar materialele durabile pot rezista la uzură intensă. Planșa de bord este ergonomică și ușor de utilizat, cu toate comenzile la îndemână. Sistemul de infotainment Discover Media oferă acces la o serie de funcții utile, cum ar fi navigație, conectivitate smartphone și Apple CarPlay și Android Auto.

Tehnologie și funcționalitate

Transporter este dotat cu o serie de tehnologii moderne care îmbunătățesc siguranța, confortul și eficiența. Sistemul de asistență pentru șofer IQ.Drive include o serie de funcții, cum ar fi frânarea automată de urgență, menținerea benzii de rulare și controlul vitezei de croazieră adaptiv. Sistemul de infotainment Discover Media oferă o serie de funcții utile pentru șoferi, cum ar fi navigație 3D cu afișare a traficului în timp real, un sistem de telefonie hands-free și controlul vocal.

Modelul este disponibil în diverse versiuni de caroserie pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui utilizator. Versiunea Furgon oferă un spațiu de încărcare generos, perfect pentru transportul de marfă. Versiunea Combi oferă o combinație de spațiu pentru pasageri și marfă, ideală pentru transportul de echipe mici sau familii. Versiunea Multivan este o versiune mai luxoasă a Combi, cu scaune premium și dotări suplimentare. Versiunea Camper este o versiune specială concepută pentru camping, cu un cort pe acoperiș, o bucătărie mică și un pat pliabil.

Performanță

Versiunea este disponibilă cu o gamă largă de motoare turbo pe benzină și diesel, care oferă o combinație excelentă de performanță și economie de combustibil. Motoarele pe benzină oferă o gamă largă de puteri, de la 130 CP la 204 CP, în timp ce motoarele diesel oferă un cuplu ridicat și o economie de combustibil excelentă. Transporter este disponibil și cu o versiune hibridă plug-in care oferă o autonomie electrică de până la 50 km.

Istoria fascinantă a mărcii Volkswagen

De-a lungul timpului, Volkswagen a inovat constant, introducând modele emblematice ca Transporter, Bulli, Golf GTI, Scirocco și Touareg. Compania a depășit cu perseverență provocări, consolidându-și poziția de lider global în industria auto. Astăzi, Volkswagen privește spre viitor, angajându-se să revoluționeze mobilitatea prin electrificare și conducere autonomă.

Volkswagen Transporter este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un vehicul comercial versatil, robust și fiabil. Cu o gamă largă de motoare eficiente, o varietate de versiuni de caroserie și o serie de funcții utile, Transporter se poate adapta nevoilor diverse ale unei game largi de utilizatori. Fie că transportați marfă, pasageri sau echipamente, Transporter vă va oferi o experiență de condus confortabilă, sigură și eficientă.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Volkswagen și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Volkswagen Transporter de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Volkswagen Transporter de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina