Volkswagen Caddy de vanzare (1)

Volkswagen Caddy este un vehicul multifuncțional care se remarcă prin spațiul său generos, designul modern și caracterul practic, făcându-l o alegere excelentă atât pentru familii, cât și pentru profesioniști.

Design exterior

Caddy adoptă un design exterior robust și modern, cu linii clare și proporții echilibrate. Grila frontală distinctivă a mărcii este flancată de faruri LED care oferă o iluminare excelentă. Profilul elegant al mașinii este accentuat de jantele din aliaj disponibile în diverse dimensiuni și de liniile sculptate ale caroseriei. Spatele este definit de stopurile LED cu design distinctiv și de bara de protecție sportivă.

Design interior

Interiorul este spațios și confortabil, oferind suficient loc pentru cinci pasageri și bagajele lor. Scaunele sunt ergonomice și oferă un suport excelent, iar materialele utilizate sunt de înaltă calitate. Planșa de bord este modernă și intuitivă, cu un ecran tactil central care oferă acces la sistemul de infotainment. O serie de spații de depozitare inteligente completează caracterul practic al interiorului.

Modele disponibile

Modelul este disponibil în două variante: Furgonetă și Maxi Furgonetă. Varianta Furgonetă oferă un spațiu de încărcare generos, ideal pentru transportul de marfă sau echipamente. Varianta Maxi Furgonetă oferă un ampatament mai lung și un spațiu interior mai mare, perfect pentru familii sau grupuri mai mari. Ambele variante pot fi configurate cu 5 sau 7 locuri.

Tehnologie și siguranță

Mașina este dotată cu o serie de tehnologii avansate care îmbunătățesc confortul, conectivitatea și siguranța. Sistemul de infotainment include un ecran tactil color, navigație, conectivitate smartphone și Apple CarPlay și Android Auto. O serie de sisteme de asistență a șoferului sunt disponibile, inclusiv frânare automată de urgență, asistență pentru menținerea benzii de rulare și monitorizare a unghiului mort.

Performanță

Modelul este disponibil cu o gamă de motoare turbo pe benzină și diesel, care oferă o combinație de putere și economie de combustibil. O versiune hibridă plug-in este disponibilă de asemenea, oferind o autonomie electrică de până la 50 km.

Istoria mărcii și a modelului

Volkswagen Caddy este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul versatil, spațios și sigur. Cu designul său modern, caracterul practic și gama largă de motoare, Caddy este potrivit atât pentru nevoile familiilor, cât și pentru cele ale profesioniștilor.

De la înființarea sa în 1937, Volkswagen a devenit unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume. Compania este cunoscută pentru modelele sale fiabile și accesibile, precum și pentru inovațiile sale în domeniul siguranței și al tehnologiei. De-a lungul anilor, Volkswagen a lansat o serie de modele iconice, inclusiv Beetle, Golf și Passat. Astăzi, compania continuă să investească în noi tehnologii și să dezvolte modele noi și inovatoare.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Volkswagen și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Volkswagen Caddy de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Volkswagen Caddy de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina