Skoda Octavia RS de vanzare (1)

Škoda Octavia RS este o variantă sportivă a popularului sedan compact Octavia. Cu un design mai agresiv, o suspensie mai rigidă și un motor mai puternic, Octavia RS oferă o experiență de condus mai dinamică, păstrând în același timp spațiul, practicabilitatea și caracterul fiabil al Octaviei standard.

Design exterior

Octavia RS are un design exterior mai agresiv decât modelul standard, cu elemente specifice care evidențiază caracterul său sportiv. Grila frontală este mai agresivă, cu un design negru lucios și sigla RS proeminentă. Bara frontală are prize de aer mai mari, care optimizează fluxul de aer către motor. Jantele din aliaj de 18 sau 19 inch completează aspectul sportiv, în timp ce spoilerul spate și difuzorul integrat subliniază aerodinamica optimizată. Octavia RS este disponibilă într-o gamă de culori, inclusiv negru, albastru, argintiu și roșu.

Design interior

Interiorul combină confortul cu un aspect sportiv. Scaunele sport oferă o susținere excelentă și sunt disponibile în mai multe opțiuni de tapițerie, inclusiv material textil cu cusături contrastante sau piele perforată. Volanul multifuncțional este îmbrăcat în piele perforată și are o emblemă RS. Pedalele din aluminiu și decorațiunile din carbon completează aspectul sportiv al interiorului. Octavia RS oferă spațiu suficient pentru pasagerii din față și din spate, iar portbagajul are o capacitate generoasă de 600 de litri.

Tehnologie și siguranță

Octavia RS este dotată cu o serie de caracteristici de siguranță și tehnologie de ultimă generație. Sistemul de frânare automată de urgență poate detecta vehiculele, bicicliștii și pietonii din fața dumneavoastră și poate frâna automat pentru a evita coliziunile. Lane Assist vă ajută să mențineți banda de rulare, în timp ce Blind Spot Detection vă avertizează dacă există vehicule în unghiul mort. Octavia RS este, de asemenea, dotată cu o serie de caracteristici de confort, cum ar fi faruri LED adaptive, control automat al temperaturii pe două zone și un sistem audio premium Canton.

Performanță

Modelul este disponibilă cu o gamă de motoare pe benzină și diesel puternice. Motoarele pe benzină oferă puteri cuprinse între 245 și 320 CP, în timp ce motoarele diesel oferă cuplu mare și o autonomie mai mare. Toate modelele Octavia RS sunt disponibile cu tracțiune integrală pentru o tracțiune optimă în toate condițiile meteorologice. Octavia RS accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6,7 secunde și poate atinge o viteză maximă de 250 km/h.

Modele disponibile

Octavia RS este disponibilă în două variante de caroserie: sedan și break. Ambele variante oferă același nivel de performanță și caracteristici.

Istoria modelului

Modelul a fost lansată pentru prima dată în 2005 și a devenit rapid un model popular printre cei care caută o mașină sportivă și practică. A fost actualizat semnificativ de-a lungul anilor, cu noi motoare, caracteristici și un design mai modern. Cea mai recentă generație a Octaviei RS a fost lansată în 2020 și include o variantă hibridă plug-in pentru prima dată.

Škoda Octavia RS este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină sportivă și practică. Cu un design agresiv, o suspensie mai rigidă, un motor puternic și o gamă largă de caracteristici, mașina oferă o experiență de condus distractivă și confortabilă, păstrând în același timp spațiul și caracterul practic al Octaviei standard.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Skoda și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Skoda Octavia RS de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Skoda Octavia RS de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina