Jaguar F-Type de vanzare (1)

Jaguar F-Type este un coupé sportiv de lux care combină stilul sofisticat cu performanțele dinamice. Dotat cu un motor puternic, design aerodinamic și interioare de lux, F-Type oferă o experiență de condus excepțională. Ideal pentru iubitorii de mașini care caută eleganță și putere, este o alegere populară pe piața auto de lux.

Design exterior

F-Type are un design exterior distinctiv și elegant, care evocă spiritul legendar al Jaguar. Silueta joasă și atletică, împreună cu liniile fluide și proporțiile echilibrate, creează un aspect atemporal și sofisticat. Grila frontală hexagonală distinctivă și farurile LED înguste conferă vehiculului o prezență impunătoare. Pe laterale, jantele mari din aliaj și pasajele roților evazate accentuează aspectul sportiv al modelului. Partea din spate este definită de stopurile LED în formă de J și de un difuzor aerodinamic.

Design interior

Interiorul este un spațiu luxos și confortabil, amenajat cu materiale de înaltă calitate și o atenție deosebită la detalii. Scaunele sport sunt oferite în diverse piei și culori, oferind suport excelent și un sentiment de conectivitate cu mașina. Cabina este dotată cu o serie de caracteristici care sporesc confortul și rafinamentul, cum ar fi controlul automat al climei cu două zone, scaune încălzite și ventilate și un sistem audio premium Meridian.

Performanță

F-Type este disponibil cu o gamă largă de motoare, de la un motor turbo de 2,0 litri cu patru cilindri la un motor V8 supraalimentat de 5,0 litri. Motorul de bază oferă 296 de cai putere, în timp ce modelul V8 de top dezvoltă o putere uimitoare de 575 de cai putere. Toate motoarele sunt asociate cu o transmisie automată cu 8 viteze care oferă schimbări liniare și receptive. F-Type accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde cu motorul V8 și atinge o viteză maximă de 300 km/h.

Tehnologie

Modelul vine echipat cu o gamă largă de caracteristici de siguranță și asistență pentru șofer, inclusiv frânare automată de urgență, avertizare de părăsire a benzii de rulare și monitorizare a unghiului mort. De asemenea, are un sistem de infotainment intuitiv cu ecran tactil de 10 inch, care oferă compatibilitate cu Apple CarPlay și Android Auto. Alte caracteristici disponibile includ un head-up display, un sistem audio Meridian cu 12 difuzoare și un plafon panoramic.

Modele disponibile

Mașina este disponibilă în două configurații de caroserie: roadster și coupé. Ambele configurații sunt disponibile cu o gamă de motoare și niveluri de echipare. Modelul de bază Pure oferă o serie de caracteristici standard, inclusiv jante din aliaj de 18 inch, faruri LED, scaune sport din piele și un sistem audio Meridian. Modelele R și S adaugă caracteristici suplimentare, cum ar fi jante din aliaj mai mari, un sistem de frânare mai performant și un spoiler spate. Modelul top-of-the-line SVR oferă motorul V8 de 5,0 litri și o serie de caracteristici unice care sporesc performanța și rafinamentul.

Istoria mărcii și a modelului

Jaguar este o marcă de automobile britanică de lux cu o istorie bogată care datează din anii 1920. A cunoscut o serie de succese de-a lungul anilor, câștigând numeroase curse și raliuri. F-Type a fost introdus pentru prima dată în 2013 și a fost imediat apreciat pentru designul său elegant, performanțele uimitoare și dinamica de conducere captivantă. Modelul actual a fost actualizat semnificativ în 2020 și oferă o gamă mai largă de motoare și caracteristici.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Jaguar și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Jaguar F-Type de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Jaguar F-Type de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina