Skoda Superb de vanzare (22)

Superb este un sedan de dimensiuni medii, produs de Škoda Auto din 2001. Cu un design elegant, un interior spațios și o gamă largă de motoare eficiente, Superb a devenit o alegere populară pentru cei care caută o mașină confortabilă, practică și sigură.

Design exterior

Modelul are un design exterior elegant și modern, cu linii sculpturale și o prezență impunătoare. Grila frontală distinctivă Škoda este flancată de faruri LED cu design "cristale de Boemia", care oferă o iluminare excelentă și un aspect distinctiv. Profilul lateral este dinamic, cu jante mari și o linie a plafonului care se curbează spre spate. Partea din spate are un design robust, cu stopuri LED care se extind pe toată lățimea vehiculului. Superb este disponibilă într-o varietate de culori, inclusiv opțiuni metalizate și perle, care vă permit să vă personalizați stilul.

Interior

Interiorul poate fi descris ca un spațiu relaxant și elegant, cu materiale de înaltă calitate și un design ergonomic. Scaunele sunt confortabile și oferă o susținere excelentă, iar spațiul pentru cap și picioare este suficient atât pentru pasagerii din față, cât și pentru cei din spate. Tabloul de bord este dominat de un ecran tactil mare de 8 sau 9,2 inch, care oferă acces la sistemul de infotainment Columbus. Sistemul este intuitiv și ușor de utilizat, oferind o varietate de funcții, inclusiv navigație, radio, conectivitate smartphone și Apple CarPlay și Android Auto. Superb este disponibilă cu o configurație a scaunelor cu cinci locuri.

Tehnologie și siguranță

Modelul este dotat cu o serie de caracteristici de siguranță de ultimă generație, care vă vor ajuta să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei dragi. Sistemul de frânare automată de urgență poate detecta vehiculele, bicicliștii și pietonii din fața dumneavoastră și poate frâna automat pentru a evita coliziunile. Lane Assist vă ajută să mențineți banda de rulare, în timp ce Blind Spot Detection vă avertizează dacă există vehicule în unghiul mort. Superb este, de asemenea, dotată cu o serie de caracteristici de confort, cum ar fi faruri LED adaptive, control automat al temperaturii pe două zone și un sistem audio premium Canton.

Performanță

Škoda Superb vine cu o gamă de motoare pe benzină și diesel eficiente, care oferă o performanță rafinată și economie de combustibil. Motoarele pe benzină oferă puteri cuprinse între 150 și 280 CP, în timp ce motoarele diesel oferă cuplu mare și o autonomie mai mare. Toate modelele Superb sunt disponibile cu tracțiune față sau integrală pentru o conducere eficientă sau performanță maximă pe toate terenurile.

Modele disponibile

Mașina este disponibilă în patru niveluri de echipare: Active, Ambition, Style și L&K. Active este modelul de bază și vine standard cu o gamă largă de caracteristici, inclusiv jante de 17 inch, faruri LED, navigație și un sistem audio cu 8 difuzoare. Ambition adaugă caracteristici suplimentare, cum ar fi jante de 18 inch, climatizare automată pe două zone și scaune sport. Style are un aspect mai elegant, cu jante mai mari, o tapițerie din piele și o serie de alte caracteristici premium. L&K este nivelul de echipare de top, care include toate caracteristicile disponibile pe Superb, plus elemente unice de design și un nivel și mai ridicat de lux.

Istoria modelului

Škoda Superb a fost lansată pentru prima dată în 2001 și a cunoscut trei generații de-a lungul timpului. Prima generație (2001-2008) a fost bazată pe platforma Volkswagen Passat. A doua generație (2008-2015) a fost o mașină complet nouă, care a adus un design mai elegant, un interior mai spațios și motoare mai eficiente. Cea de-a treia generație (2015-prezent) a fost lansată cu un design și mai modern

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Skoda și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Skoda Superb de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Skoda Superb de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina