Renault Kadjar de vanzare (5)

Renault Kadjar este un SUV compact elegant și versatil, perfect pentru cei care caută un vehicul practic și stilat pentru viața de zi cu zi. Cu un design modern, o gamă largă de motoare eficiente și o varietate de caracteristici de siguranță și confort, Kadjar este o alegere excelentă pentru familii și pentru cei care doresc un SUV performant și ușor de condus.

Design exterior 

Modelul are un design exterior robust și elegant, care combină perfect liniile sportive cu elementele robuste specifice unui SUV. Grila frontală distinctivă Renault este flancată de faruri LED cu design modern, care oferă o iluminare excelentă și un aspect distinctiv. Profilul lateral este dinamic, cu jante mari și o linie a plafonului care se curbează spre spate. Partea din spate are un design robust, cu stopuri LED care se extind pe toată lățimea vehiculului. Kadjar este disponibil într-o varietate de culori, inclusiv opțiuni metalizate și perle, care vă permit să vă personalizați stilul.

Design interior 

Interiorul este un spațiu spațios și confortabil, cu materiale de înaltă calitate și un design modern. Scaunele sunt confortabile și oferă o susținere excelentă, iar spațiul pentru cap și picioare este suficient atât pentru pasagerii din față, cât și pentru cei din spate. Tabloul de bord este dominat de un ecran tactil mare de 7 inch, care oferă acces la sistemul de infotainment R-Link 2. Sistemul este intuitiv și ușor de utilizat, oferind o varietate de funcții, inclusiv navigație, radio, conectivitate smartphone și Apple CarPlay și Android Auto. Kadjar este disponibil cu o configurație a scaunelor cu cinci locuri sau cu opțiunea de a adăuga un al treilea rând de scaune pentru a acomoda șapte pasageri.

Tehnologie și siguranță

Mașina este dotată cu o serie de caracteristici de siguranță de ultimă generație, care te vor proteja pe tine și pe cei dragi în orice călătorie. Frânarea automată de urgență poate detecta vehiculele, bicicliștii și pietonii din fața dumneavoastră și poate frâna automat pentru a evita coliziunile. Asistența pentru menținerea benzii de rulare vă poate ajuta să rămâneți pe drum dacă părăsiți accidental banda de rulare. Monitorizarea unghiului mort vă poate alerta dacă există un vehicul în unghiul mort. Kadjar este, de asemenea, dotat cu o serie de caracteristici de confort, cum ar fi faruri LED adaptive, control automat al temperaturii pe două zone și un sistem audio premium Bose.

Performanță și eficiență

Kadjar este disponibil cu o gamă largă de motoare eficiente, inclusiv opțiuni pe benzină, diesel și hibrid. Motoarele pe benzină oferă o performanță rafinată și eficientă, în timp ce motoarele diesel oferă un cuplu mare și o autonomie mai mare. Modelele hibride combină un motor pe benzină cu un motor electric pentru a oferi o eficiență a combustibilului remarcabilă și o autonomie electrică de până la 50 km. Toate modelele Kadjar sunt disponibile cu tracțiune integrală pentru o tracțiune optimă în toate condițiile meteorologice.

Modele disponibile

Renault Kadjar este disponibil în patru niveluri de echipare: Life, Zen, Intens și Initiale Paris. Life este modelul de bază și vine standard cu o gamă largă de caracteristici, inclusiv jante de 16 inch, faruri LED, navigație și un sistem audio. Zen adaugă o serie de caracteristici de confort, cum ar fi jante de 17 inch, scaune încălzite și un sistem audio premium. Intens adaugă o serie de caracteristici de lux, cum ar fi jante de 19 inch, tapițerie din piele și un sistem audio Bose. Initiale Paris este modelul de top și vine standard cu toate caracteristicile disponibile, plus o serie de detalii exclusive, cum ar fi jante de 19 inch negre, tapițerie din piele Nappa și un sistem audio Bose surround.

Istoria mărcii și a modelului Renault Kadjar

Renault este un producător francez de automobile fondat în 1899. Compania are o istorie bogată în producția de automobile inovatoare și accesibile, fiind una dintre cele mai populare mărci din Europa. De-a lungul anilor, Renault a lansat o serie de modele iconice, cum ar fi Renault 4, Renault 5 și Renault Twingo.

Kadjar a fost lansat pentru prima dată în 2015 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare modele SUV compacte din Europa. A fost apreciat pentru designul său elegant, interiorul spațios și practic, caracteristicile de siguranță avansate și gama largă de motoare eficiente. Kadjar a primit numeroase premii, inclusiv premiul Autobest SUV of the Year în 2016.

Modelul actual, lansat în 2018, a beneficiat de o serie de îmbunătățiri, inclusiv un design exterior mai modern, un interior mai rafinat și o gamă mai performantă de motoare. A doua generație a Kadjar a consolidat poziția modelului ca o alegere excelentă pentru familii și pentru cei care doresc un SUV compact practic și stilat.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Renault și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Rolls-Royce Kadjar de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Rolls-Royce Kadjar de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina