Peugeot de vanzare (5)

Masini Peugeot pentru experiente de neuitat! 

Masini Peugeot: performanta si eleganta 

Masinile Peugeot se remarca prin performanta, tehnologie avansata cu fiecare nou model, iar ultimul, 308, seduce printr-un design ce emana senzualitate pe fiecare milimetru.

Daca ne intoarcem spre inceputurile brandului, pornim de la cea mai scurta berlina din lume, fabricata in 1972, ajungem la primul Sedan 604 in 6 cilindri, stilat si cu o prestanta ce a atras si oficiali guvernamentali, continuam cu un model Coupe 406 al carui design este unul atemporal, ne oprim in 2016 la SUV-ul 3008 si finalizam cu noua identitate PEUGEOT, aparuta in 2021.

Gama variata de motoare marca Peugeot ofera clientilor sai puterea de a decide daca un mod de propulsie termic este cel potrivit sau unul electric. Tu ce alegi?

Peugeot second hand, dar mai mult nou 

Un brand care a primit distinctii pentru modelele sale, unul dintre ele fiind SUV-ul 3008, fiind aleasa masina anului 2017 pentru stil, design si performanta. Este primul SUV premiat de cand a fost creat trofeul (1964) si al cincelea model al brandului care castiga acest premiu. Asta dupa ce inca 4 modele Peugeot au impresionat si au atras diferite premii de-a lungul timpului: 308, 307, 405 si 504 (trofeu castigat în 1969).

De ce ai alege un model al brandului Peugeot?

Masinile Peugeot sunt usor de condus, dotate cu motorizari al caror consum de combustibil este satisfacator, interioarele sunt luxoase, spatioase, detalii sofisticate pe fiecare milimetru, iar exteriorul pur si simplu atrage de la prima aparitie. 

Peugeot de vanzare la BCCH Auto Switzerland pentru experiente de neuitat

Orice model ai alege noi te ajutam cu intreg procesul de achizitie. Poti veni la sediul nostru sa-ti alegi masina care te va insoti in timpul unui test drive. Sau poti alege sa ne spui ce model iti doresti si pe care nu l-ai gasit in stocul nostru, astfel incat in 10 zile vei avea masina preferata la usa casei tale.

Peugeot de vanzare pentru momente unice! Pentru un stil de viata ce te reprezinta! 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina