Opel Vivaro de vanzare (1)

Opel Vivaro este o furgonetă populară, apreciată pentru spațiul său generos, versatilitatea și fiabilitatea sa. Disponibilă în diverse variante de caroserie și configurații de scaune, Vivaro se potrivește perfect nevoilor diverse ale afacerilor și antreprenorilor.

Design exterior

Liniile fluide ale caroseriei conferă un aspect dinamic, în timp ce grila frontală distinctivă Opel oferă o imagine robustă. Farurile LED oferă o vizibilitate excelentă pe timp de noapte, iar jantele din aliaj ușor completează aspectul elegant al vehiculului.

Design interior

Interiorul este spațios și confortabil, oferind un loc de muncă plăcut atât șoferului, cât și pasagerilor. Scaunele ergonomice oferă suport excelent, iar materialele durabile și finisajele de calitate creează o atmosferă plăcută. Planșa de bord este funcțională și intuitivă, oferind acces facil la toate comenzile necesare.

Performanță

Vivaro este disponibilă cu o gamă de motoare diesel eficiente, care oferă putere și cuplu suficiente pentru a face față oricărei provocări. Motoarele sunt rafinate și silențioase, asigurând o călătorie plăcută și confortabilă. Vivaro este disponibilă și în versiune electrică, oferind o soluție ecologică și sustenabilă pentru transportul urban.

Tehnologie

Furgoneta este dotată cu o serie de tehnologii avansate care sporesc confortul, siguranța și eficiența. Sistemul de infotainment IntelliLink oferă conectivitate Apple CarPlay și Android Auto, permițând șoferului să rămână conectat la drum. Sistemul de asistență la parcare cu senzori oferă o manevrabilitate facilă în spații strâmte, iar sistemele de asistență a șoferului, cum ar fi frânarea automată de urgență, sporesc siguranța pe drum.

Modele disponibile

Opel Vivaro este disponibilă în trei lungimi de caroserie: Compact, L1 și L2, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi nevoilor diverse. De asemenea, este disponibilă în două configurații de scaune: Van cu 2 locuri și Combi cu 6 locuri.

Istoria mărcii și a modelului

Opel Vivaro este prezentă pe piață din anul 2006 și a devenit rapid o alegere populară pentru antreprenori și profesioniști. Modelul a beneficiat de actualizări constante de-a lungul timpului, oferind noi tehnologii și caracteristici pentru a satisface nevoile în evoluție ale clienților.

Furgoneta continuă să fie o alegere populară pentru antreprenori și profesioniști, oferind o combinație excelentă de versatilitate, fiabilitate și tehnologie avansată. Modelul este actualizat constant pentru a satisface nevoile în evoluție ale clienților și pentru a rămâne un lider în segmentul său.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Opel și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Opel Vivaro de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Opel Vivaro de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina