Mini Cooper de vanzare (1)

Mini Cooper este un hatchback compact cu două uși produs de producătorul auto britanic Mini din anul 1959. Modelul a devenit rapid un simbol al culturii pop din anii 1960 și a continuat să fie popular și astăzi datorită designului său iconic, manevrabilității sale agile și caracterului său distinctiv.

Design exterior

Designul exterior este distinctiv care a rezistat testului timpului. Forma sa compactă și curbată, grila frontală hexagonală și farurile mari rotunde sunt elemente recunoscute instantaneu. Profilul sportiv al mașinii este accentuat de jantele din aliaj ușor și de spoilerul spate. Disponibil în mai multe culori, Mini Cooper se poate adapta la diverse personalități.

Design interior

Interiorul oferă un spațiu surprinzător de generos pentru doi pasageri, cu scaune confortabile și configurații flexibile pentru a se potrivi nevoilor diverse. Materialele de calitate și finisajele atente creează o atmosferă premium, în timp ce panoul de bord circular iconic și sistemul de infotainment cu ecran tactil oferă acces facil la funcțiile mașinii.

Performanță

Modelul este disponibil cu o gamă de motoare eficiente, incluzând opțiuni pe benzină și diesel. Motorul pe benzină de 1,5 litri oferă o putere de 136 CP, suficientă pentru condusul zilnic. Pentru cei care doresc o experiență mai dinamică, motorul pe benzină de 2,0 litri oferă o putere de 192 CP. Varianta diesel de 2,0 litri oferă un cuplu generos și o eficiență a consumului de combustibil remarcabilă. Toate modelele sunt disponibile cu tracțiune față, oferind performanță și agilitate pe diverse drumuri.

Tehnologie

Mini Cooper este dotat cu o serie de tehnologii avansate care îmbunătățesc experiența de condus. Sistemul de infotainment Mini Connected oferă conectivitate Apple CarPlay și Android Auto, navigație și o gamă de alte funcții. Sistemul de asistență pentru șofer, cum ar fi frânarea automată de urgență și avertizarea de părăsire a benzii de rulare, oferă un plus de siguranță.

Modele disponibile

Mașina este disponibilă în mai multe variante de echipare, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi nevoilor și bugetului individual. Modelele includ:

  • Cooper: Modelul de bază oferă o gamă generoasă de dotări standard, incluzând jante din aliaj ușor, aer condiționat automat și sistem de infotainment Mini Connected.
  • Cooper S: Adaugă dotări suplimentare precum faruri LED adaptive, scaune sport și jante din aliaj ușor mai mari.
  • John Cooper Works: Modelul de top oferă cea mai completă gamă de dotări, incluzând un kit aerodinamic sportiv, suspensie mai rigidă și un motor mai puternic.

Istoria mărcii și a modelului

Hatchback-ul a fost lansat pentru prima dată în 1959 ca o soluție la creșterea prețurilor combustibilului din Marea Britanie. Modelul a devenit rapid un succes datorită designului său compact și eficient, precum și a manevrabilității sale agile. A fost produs continuu până în 2000, când a fost relansat de BMW cu un design modern, dar păstrând elementele cheie ale modelului original. Mini Cooper a continuat să fie popular și astăzi, devenind un simbol al stilului și al spiritului rebel.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Mini și pregătește-te pentru un test drive!

Soluții de finanțare mașini Mini Cooper de vânzare

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Mini Cooper de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina