Honda CR-V de vanzare (1)

Honda CR-V este un SUV compact popular, cunoscut pentru fiabilitatea sa, spațiul interior generos și eficiența consumului de combustibil. Modelul a fost prezentat pentru prima dată în 1995 și de atunci a devenit unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din lume.

Design exterior

CR-V are un design exterior modern și elegant, cu o grilă frontală mare și faruri LED standard. Modelul este disponibil în mai multe culori, inclusiv negru, alb, gri argintiu, roșu și albastru.

Design interior

Interiorul este spațios și confortabil, cu suficient loc pentru cinci pasageri adulți. Scaunele din față sunt bine suportate și oferă o vizibilitate excelentă. Scaunele din spate pot fi rabatate pentru a crea mai mult spațiu de marfă.

Performanță

SUV-ul este disponibil cu două opțiuni de motor: un motor pe benzină de 2,4 litri și un motor hibrid de 2,0 litri. Motorul pe benzină produce 190 de cai putere, în timp ce motorul hibrid produce 212 cai putere. Ambele motoare sunt asociate cu o transmisie automată cu variație continuă (CVT).

Tehnologie

Modelul vine standard cu o serie de caracteristici de siguranță și tehnologie, inclusiv frânare automată de urgență, avertizare de părăsire a benzii de rulare și control adaptiv al croazierei. Modelul este disponibil și cu o serie de caracteristici opționale, cum ar fi un sistem de sunet premium, un sistem de navigație și un acoperiș panoramic.

Modele disponibile

Există patru niveluri de echipare: LX, EX, Touring și Touring Hybrid. Modelul LX vine standard cu o serie de caracteristici, inclusiv jante de 17 inch, aer condiționat automat și un sistem de infotainment cu ecran tactil de 7 inch. Modelul EX adaugă o serie de caracteristici, cum ar fi faruri LED, jante de 18 inch și un scaun electric pentru șofer. Modelul Touring adaugă o serie de caracteristici de lux, cum ar fi un sistem de sunet premium, scaune din piele și un acoperiș panoramic. Modelul Touring Hybrid este echipat cu motorul hibrid și vine standard cu o serie de caracteristici din modelele EX și Touring.

Specificații tehnice

  • Motor: Benzină sau hibrid
  • Putere: 150 CP - 218 CP
  • Cuplu: 180 Nm - 370 Nm
  • Transmisie: Manuală cu 6 viteze sau automată CVT
  • Capacitate de încărcare: 589 litri - 1110 litri
  • Consum mediu de combustibil: 6,8 L/100km - 7,1 L/100km

Istoria mărcii și a modelului

Honda este o companie japoneză fondată în 1948. Compania a început să producă motociclete și a intrat pe piața automobilelor în 1963. CR-V a fost introdus pentru prima dată în 1995 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare SUV-uri din lume. Modelul a fost actualizat în mod regulat de-a lungul anilor și este acum în a șasea generație.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Honda și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Honda CR-V de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Honda CR-Vde vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina