Honda de vanzare (3)

Oferim o selectie larga de modele Honda pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri. Fie ca sunteti in cautarea unui SUV spatios sau a unei masini sport rapide, avem o multime de optiuni care sa va satisfaca gusturile. Modelele disponibile includ Civic, CR-V, HR-V si multe altele.

Istoria Honda

De la atelierul lui Soichiro Honda in 1948, la lider global in automobile, Honda a parcurs o calatorie remarcabila. Initial producator de motoare pentru biciclete, compania a cunoscut o ascensiune rapida odata cu lansarea de motociclete inovatoare. In 1963, Honda a intrat pe piata auto cu emblematicul Civic, iar succesul a continuat cu SUV-uri populare precum CR-V si tehnologii avansate ca VTEC. Astazi, Honda este al cincilea producator auto din lume, recunoscut pentru fiabilitate, eficienta si spirit inovator. Ramanand activa in cercetarea pentru vehicule electrice si autonome, Honda isi pastreaza rolul de lider in modelarea viitorului transportului.

Solutii de finantare masini Honda de vanzare

Achizitionarea unei masini poate fi o investitie costisitoare, dar la BCCH Auto Switzerland oferim solutii de finantare pentru a va ajuta sa va permiteti masina Honda pe care v-o doriti. Discutati cu unul dintre specialistii nostri in finantare pentru a afla mai multe despre optiunile de credit si leasing disponibile, precum si despre conditiile si cerintele pentru obtinerea finantarii.

Test drive si sfaturi de specialitate

Inainte de a lua o decizie privind achizitionarea unei masini Honda, va recomandam sa programati un test drive pentru a vedea cum se simte vehiculul pe drum. Echipa noastra de experti de la BCCH Auto Switzerland este aici pentru a va oferi sfaturi de specialitate si pentru a va ajuta sa gasiti masina perfecta pentru nevoile dvs. Nu ezitati sa adresati intrebari si sa solicitati informatii suplimentare pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere. 

Va asteptam la BCCH Auto Switzerland pentru a descoperi gama noastra de masini Honda de vanzare si pentru a beneficia de serviciile si avantajele pe care le oferim. Alegeti increderea si calitatea unei echipe cu ani de experienta in domeniul auto si alaturati-va comunitatii noastre de clienti multumiti!

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina