Alfa Romeo de vanzare (3)

Modele de autoturisme Alfa Romeo pe gustul tau, pentru o experienta intensa de condus! De la A.L.F.A la Alfa Romeo de vanzare. Strabate lumea din 1910 pana in prezent. De la Milano spre casa ta. Descopera emblematicele masini Alfa Romeo, brandul producatorului italian de masini sport, ambasadorul performantei, luxului si vitezei, ce face furori in lumea autoturismelor inca din 1910.

De la A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) la denumirea de azi, Alfa Romeo (numele antreprenorului italian Nicola Romeo), brandul este cunoscut pentru strategiile agresive de design sportiv folosite de-a lungul istoriei in crearea liniei de automobile, pentru a oferi oamenilor dornici de succes si de a fi pe primele locuri din podium, unele dintre cele mai tari masini de lux care au existat vreodata.

In prezent, Alfa Romeo isi lasa amprenta pe diferite modele de masini sport, fiind un brand foarte popular, detinut de multe personalitati de-a lungul istoriei. De exemplu, Mussolini a condus un Alfa Romeo 159, in timp ce renumitul designer vestimentar Ralph Lauren s-a bucurat de un model 8C 2900 Mille Miglia.

Cum arata Alfa Romeo astazi? Design italian modern, reinterpretat, tehnologie inovativa, frumusete functionala. Arata impecabil. Lux pe fiecare milimetru, atat in interior, cat si in exterior. Confort la superlativ. Cam asa am putea descrie look-ul unui model Alfa Romeo. Fii in control la volanul unui Alfa Romeo si lasa-te purtat oriunde in lumea asta!

Masini Alfa Romeo second hand sau noi pentru oameni dornici de aventura

Imagineaza-ti ca esti proprietarul unui Stelvio, primul SUV care concureaza cu Porsche Macan si Audi Q5? Ti-ar placea sa conduci un astfel de model Alfa Romeo, menit sa iti ofere o experienta extraordinara de condus?

Este dotat cu sisteme avansate de asistenta, recunoastere a indicatoarelor, monitorizare a starii soferului si o multime de alte functii inteligente pentru ca tu sa conduci in siguranta oriunde ai calatori.

Sau poate te atrage un Tonale dinamic si puternic, inzestrat cu performanta, frumusete si siguranta pentru destinatiile tale? Spre orice model te-ai indrepta, solicita mai multe informatii prin completarea formularului din dreapta paginii fiecarui model, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp. Alege din aceste modele de masini Alfa Romeo second hand si vino la un test drive!

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de masina dorita

Daca niciun model din cele disponibile in pagina noastra nu iti place, te rugam sa completezi formularul de comanda al unei masini si sa ne spui ce model iti doresti, tipul de motorizare si datele de contact pentru a te contacta in cel mai scurt timp.

In plus, iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta specializata, fie in alegerea modelului potrivit, fie in solutii de finantare, precum si cu alte servicii premium, tocmai pentru ca tu sa beneficiezi de toate avantajele procesului de achizitie a unei masini.

Alege masina care te reprezinta! Masina care poate fi parte din tine si personalitatea ta! Alege orice model de la Alfa Romeo si pregateste-te pentru prima tura cu el!

 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina