Ti-ai dorit vreodata sa conduci o masina de lux? Alaturi de noi, ai posibilitatea de a testa o gama variata de automobile premium pentru a gasi automobilul potrivit pentru tine. Vino si fa un test drive celor mai ravnite masini de pe piata.

Echipa BCCH Auto Switzerland te asteapta in sediul de pe Calea Bucurestilor 289, din Otopeni, in apropierea Tiriac Collection, pentru un test drive.

Indiferent de masina pe care doresti sa o achizitionezi, un test drive te aduce mai aproape de masina perfecta pentru tine. Asa ca nu ezita sa faci o vizita la sediul nostru pentru a te convinge ca ai facut alegerea corecta in legatura cu noua ta masina de lux.

Un serviciu de test drive poate fi util pentru a avea o idee mai buna despre cum se conduce un anumit model de masina inainte de a lua o decizie de cumparare.

Acest lucru poate fi deosebit de important daca sunteti interesat de un model de masina cu care nu ati mai condus pana acum sau daca aveti nevoie de o masina care sa se potriveasca anumitor cerinte specifice, cum ar fi capacitatea de incarcare sau consumul de combustibil.

De asemenea, un serviciu de test drive poate oferi oportunitatea de a experimenta diferite caracteristici ale masinii, cum ar fi sistemul de navigatie sau sistemul de sunet, inainte de a face o achizitie. In plus, un serviciu de test drive poate ajuta la determinarea daca un anumit model de masina este potrivit pentru dvs., in functie de dimensiunea si stilul de conducere preferat.


Contacteaza-ne si progameaza-te pentru un test drive!


Daca sunteti interesat sa conduceti o masina de lux, echipa BCCH Auto Switzerland va ofera oportunitatea de a testa o gama variata de modele premium.

Veniti la sediul nostru din Otopeni, situat pe Calea Bucurestilor 289, aproape de Tiriac Collection, si puteti face un test drive cu oricare dintre masinile noastre de lux. Acest lucru va poate ajuta sa luati o decizie informata in ceea ce priveste achizitionarea unei noi masini de lux, deoarece puteti experimenta cum se conduce fiecare model inainte de a lua o decizie finala

Va asteptam sa ne vizitati pentru a face un test drive cu una dintre masinile noastre de lux si pentru a va convinge ca ati facut alegerea potrivita.

Exista mai multe avantaje la utilizarea unui serviciu de test drive:

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și second hand din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.