Acasa Servicii Vanzari auto second hand

BCCH Auto Switzerland este o firma cu experienta in domeniul vanzarilor de masini noi si second-hand, care se dedica sa ofere clientilor sai masini de lux la preturi accesibile. Ne mandrim cu parcul nostru auto, care cuprinde doar masini de clasa, verificate amanuntit atat din punct de vedere tehnic, cat si al kilometrajului.

La BCCH Auto Switzerland intelegem ca achizitionarea unei masini second-hand poate reprezenta o alegere inteligenta din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, am inteles de-a lungul anilor ca atentia la detalii este esentiala in procesul de cumparare a unei masini second-hand. De aceea, suntem foarte atenti atunci cand aducem masini rulate in parcul nostru auto.

Ne asiguram ca oferim modele de clasa, care fac din calatorie, nu din destinatie, scopul principal al unei masini. Ne concentram pe nevoile tale si verificam cu atentie kilometrajul masinii pentru a asigura transparenta. Apoi, efectuam o verificare tehnica minutioasa pentru a rezolva orice problema minora a masinii.

Daca totul este in regula pana aici, vrem sa iti oferim siguranta in perioada care urmeaza dupa achizitionarea unei masini de lux. De aceea, iti oferim o garantie de pana la 12 luni, astfel incat sa te poti bucura linistit de noua ta masina.

Daca nu esti pregatit sa platesti intreaga valoare a masinii in momentul achizitiei, te asiguram ca oferim finantare flexibila prin credit sau leasing.

Dupa ce ai luat decizia finala de achizitionare, iti livram noua ta masina de lux in toata tara in termen de maxim 10 zile, astfel incat sa poti astepta noua ta achizitie in fata casei tale. Speram ca te-am convins ca BCCH Auto Switzerland este alegerea ideala pentru achizitionarea unei masini second-hand de calitate.

Speram ca aceste informatii iti vor fi de ajutor in luarea deciziei de a achizitiona o masina de la BCCH Auto Switzerland. Daca ai intrebari suplimentare, nu ezita sa ne contactezi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și second hand din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.