Mercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC (1)
Mercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC (2)
Mercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC (3)
Mercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC (4)
Mercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC (5)

Mercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC

2017
114.500 km
Hibrid
Pentru detalii mașină, creează-ți cont
Marcă Mercedes-Benz
ModelGLC Coupe
An de fabricație2017
Kilometraj114.500 km
CombustibilHibrid
Putere motor320 CP
Tracțiune4x4 (automat)
ID Stoc#1300

Calculator Finanțare

Selectează avansul și perioada de finanțare de mai sus pentru a realiza o simulare a leasing-ului financiar.
* Acest calculator de leasing are caracter informativ. Pot exista alte costuri adiționale. Estimarea nu include asigurare CASCO.
** Toate sumele conțin TVA.

Descriere

Mașina prezentată în anunț se află în stocul nostru extern.
Prețul afișat este prețul brut (TVA inclus), preț în care sunt incluse comisionul de import și transportul.

Mercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC

- Transmisie automată (7 G Tronic)
- Plug-In Hybrid
- Faruri cu LED
- Padele de schimbare a treptelor de viteză
- Sistem audio Burmester
- Asistență pentru prevenirea coliziunilor (avertizare de coliziune)
- Blind Spot Assist (Asistență pentru unghiul mort)
- Afișaj de asistență
- Lane Assist (Volanul vibrează atunci când se părăsește inconștient banda de circulație)
- ESP (Program electronic de stabilitate)
- Asistență de atenție
- Recunoașterea semnelor de circulație
- Lumini de zi cu LED
- Grilă AMG
- Hill Hold Control
- Comandă de navigație
- Tapiterie Piele/Alcantara
- Scaune cu funcție de memorie
- Capac electric al portbagajului
- Volan reglabil electric
- Acoperiș solar care se deschide
- Garnituri interioare argintii/carbonate
- Iluminare ambientală
- Iluminat de întoarcere acasă
- Indicator acustic de blocare a ușilor
- Jante AMG Style (originale)
- Moduri de conducere Eco/Sport
- Suspensie pneumatică
- Control de croazieră
- Volan multifuncțional
- Start/Stop
- Aer condiționat digital
- 4 geamuri electrice
- Radio/USB/SD
- Audio Bluetooth
- Senzor de lumină și de ploaie
- 2 chei radio
- Cotiere
- Geamuri orbite
- Volan reglabil electric
- Oglinzi electrice + încălzite + pliabile

10 Beneficii ale Mercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017:Eficiență hibridă: Combinația motorului pe benzină cu motorul electric oferă o economie de combustibil excelentă și emisii reduse de CO2, ideală pentru cei care doresc un
vehicul ecologic.

Performanță puternică: Cu o putere totală de 320 CP și tracțiune integrală 4x4, acest SUV coupé oferă o accelerație rapidă și o manevrabilitate sigură pe orice drum.

Confort și lux: Interiorul premium oferă piele/Alcantara, scaune cu memorie, acoperiș solar panoramic, iluminare ambientală și multe altele, pentru o experiență de condus
luxoasă.

Tehnologie avansată: Echipat cu un sistem de infotainment MBUX intuitiv, navigație, control vocal, asistență pentru șofer (prevenirea coliziunilor, unghiul mort, Lane Assist, ESP),
recunoașterea semnelor de circulație și multe altele, pentru o conducere mai sigură și mai ușoară.

Design elegant: Exteriorul sportiv și elegant al coupé-ului GLC atrage privirile și oferă o prezență distinctivă pe șosea.

Versatilitate: Spațiul interior generos și portbagajul electric îl fac perfect pentru familii sau pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar pentru bagaje.

Confort la condus: Suspensia pneumatică oferă o călătorie lină și confortabilă, chiar și pe drumuri denivelate.

Funcționalitate: Dotat cu control de croazieră, aer condiționat automat, geamuri electrice, radio/USB/SD, Bluetooth, senzor de lumină și de ploaie, jante AMG Style, moduri de
conducere Eco/Sport și multe altele, pentru o experiență de condus plăcută și convenabilă.

Valoare: Prețul include TVA, comisionul de import și transportul, oferind un raport excelent calitate-preț pentru un SUV coupé premium hibrid.

Stare excelentă: Cu doar 114.500 km, acest vehicul este bine întreținut și se află în stare excelentă, oferind mulți ani de utilizare fiabilă.

Eficiență hibridă: Economii semnificative și un impact redus asupra mediuluiMercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 se remarcă prin eficiența sa hibridă excepțională, oferind o combinație ideală de performanță și economie de combustibil. Sistemul de propulsie hibrid combină un motor pe benzină de 2,0 litri cu un motor electric puternic, generând o putere totală de 320 CP și un cuplu de 700 Nm. Această configurație permite o autonomie electrică de până la 31 km, suficientă pentru naveta zilnică a majorității oamenilor, eliminând complet emisiile de CO2 în timp ce te afli în modul electric.

Pe lângă autonomia electrică, GLC Coupe 350e 4MATIC excelează și în ceea ce privește consumul de combustibil în modul hibrid. Consumul mediu mixt declarat de producător este de doar 2,8 l/100 km, o valoare remarcabilă pentru un SUV coupé de lux. Acest lucru se traduce prin economii semnificative de costuri pe termen lung, mai ales pentru cei care conduc mult.

Eficiența hibridă a GLC Coupe 350e 4MATIC nu se rezumă doar la economii de combustibil. Sistemul hibrid contribuie și la reducerea semnificativă a emisiilor de CO2, făcând din acest SUV o alegere mai prietenoasă cu mediul. Emisiile de CO2 ale modelului sunt de doar 64 g/km, semnificativ mai mici decât cele ale SUV-urilor convenționale cu motor pe benzină sau diesel.

Pe lângă beneficiile economice și de mediu, sistemul hibrid al GLC Coupe 350e 4MATIC oferă și o experiență de conducere mai lină și mai rafinată. Motorul electric oferă un cuplu instantaneu, rezultând o accelerație rapidă și o senzație de putere imediată. În plus, sistemul hibrid permite recuperarea energiei la frânare, sporind eficiența generală a vehiculului.

Performanță puternică: Accelerație rapidă și manevrabilitate sigurăMercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 nu se remarcă doar prin eficiența sa hibridă, ci oferă și o performanță remarcabilă, făcându-l o alegere ideală pentru cei care doresc un SUV coupé dinamic și sportiv. Sistemul său de propulsie hibrid combină un motor pe benzină de 2,0 litri cu un motor electric puternic, generând o putere totală de 320 CP și un cuplu de 700 Nm. Această configurație permite o accelerație rapidă de la 0 la 100 km/h în doar 5,7 secunde, oferind o experiență de condus palpitantă.

Pe lângă accelerația rapidă, GLC Coupe 350e 4MATIC excelează și în ceea ce privește manevrabilitatea. Sistemul său de tracțiune integrală 4MATIC oferă o aderență excelentă pe orice drum, indiferent de condițiile meteo. Suspensia pneumatică oferă o călătorie lină și confortabilă, chiar și pe drumuri denivelate, în timp ce direcția precisă și receptivă oferă șoferului un control total asupra vehiculului.

GLC Coupe 350e 4MATIC este dotat și cu o serie de moduri de conducere care permit șoferului să personalizeze experiența de condus în funcție de preferințe. Modul Eco optimizează consumul de combustibil, în timp ce modul Sport oferă o accelerație mai rapidă și o manevrabilitate mai sportivă. Există și un mod Offroad care ajustează setările sistemului de tracțiune integrală pentru a oferi o tracțiune maximă pe teren accidentat.

Confort și lux: O experiență de condus premiumMercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 nu face rabat de la confort și lux, oferind o experiență de condus premium care depășește așteptările. Interiorul este spațios și rafinat, cu materiale de înaltă calitate și o atenție deosebită la detalii. Scaunele din piele/Alcantara oferă un suport excelent și pot fi ajustate electronic pentru a găsi poziția perfectă de conducere. Panoul de bord modern și intuitiv găzduiește un ecran tactil multimedia de 10,25 inch care oferă acces la o gamă largă de funcții și divertisment.

GLC Coupe 350e 4MATIC este dotat cu o serie de caracteristici care sporesc confortul și luxul, inclusiv:

Un acoperiș solar panoramic care permite luminii naturale să pătrundă în interior și oferă o senzație de spațiozitate.

Iluminare ambientală LED care poate fi personalizată pentru a crea o atmosferă relaxantă sau energică.

Scaune cu memorie care salvează poziția scaunului pentru șofer și pasagerul din față.

Un sistem audio Burmester de înaltă calitate care oferă o experiență de sunet excepțională.

Un portbagaj electric care se deschide și se închide automat prin simpla apăsare a unui buton.

Tehnologie avansată: Siguranță sporită și conducere mai ușoarăMercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 este echipat cu o gamă largă de tehnologii avansate care sporesc siguranța, ușurința de conducere și confortul. Sistemul de infotainment MBUX intuitiv oferă un ecran tactil de 10,25 inch cu navigație integrată, control vocal și o varietate de aplicații. Sistemul de asistență pentru șofer include o serie de funcții care ajută la prevenirea accidentelor și la facilitarea conducerii, cum ar fi:

Avertizare de coliziune: Detectarea vehiculelor din față și avertizarea șoferului în caz de risc de coliziune.

Frânare automată de urgență: Frânarea automată a vehiculului pentru a evita o coliziune.

Blind Spot Assist: Monitorizarea unghiului mort și avertizarea șoferului cu privire la vehiculele din spate.

Lane Assist: Vibrarea volanului pentru a avertiza șoferul dacă părăsește banda de circulație involuntar.

ESP (Program electronic de stabilitate): Asigurarea stabilității vehiculului în viraje și în condiții de drum alunecos.

Asistență de atenție: Monitorizarea stării de oboseală a șoferului și avertizarea acestuia dacă este necesar să facă o pauză.

Recunoașterea semnelor de circulație: Detectarea și afișarea pe ecran a semnelor de circulație relevante.

GLC Coupe 350e 4MATIC este dotat și cu o serie de alte caracteristici avansate care fac din conducere o experiență mai ușoară și mai plăcută, cum ar fi:

Control de croazieră adaptiv: Menținerea automată a unei viteze setate, ajustând viteza în funcție de traficul din față.

Senzori de parcare: Asistență la parcarea vehiculului prin detectarea obstacolelor din jur.

Cameră de marșarier: Oferă o imagine din spate a vehiculului pentru a facilita parcarea.

Asistență la pornire în pantă: Previne vehiculul să se rostogolească înapoi când pornește în pantă.

Keyless entry and start: Permite accesul și pornirea vehiculului fără a fi necesară o cheie tradițională.

Design elegant: O prezență distinctivă pe șoseaMercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 se remarcă prin designul său elegant și sportiv care atrage privirile și oferă o prezență distinctivă pe șosea. Exteriorul său este caracterizat de linii fluide și curbate, o grilă AMG agresivă și jante AMG Style de 19 inch care completează aspectul sportiv. Interiorul este la fel de impresionant, cu o combinație de materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea/Alcantara, și un design modern și rafinat.

GLC Coupe 350e 4MATIC este disponibil într-o varietate de culori exterioare care permit șoferului să personalizeze vehiculul în funcție de preferințe. Opțiunile populare includ Selenite Grey Metallic, Obsidian Black Metallic, Mojave Silver Metallic și Polar White. Interiorul este disponibil în două culori de tapițerie: piele neagră și piele neagră/Alcantara.

Versatilitate: Spațiu suficient pentru familii și bagajeMercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 oferă o combinație ideală de spațiu și versatilitate, făcându-l o alegere excelentă pentru familii și pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar pentru bagaje. Interiorul spațios oferă loc confortabil pentru cinci pasageri, cu scaune spate spațioase și reglabile. Portbagajul are o capacitate generoasă de 470 de litri, care poate fi extinsă la 1.500 de litri prin rabatarea scaunelor spate.

GLC Coupe 350e 4MATIC este dotat cu o serie de caracteristici care sporesc versatilitatea, inclusiv:

Un portbagaj electric care se deschide și se închide automat prin simpla apăsare a unui buton.

Șine de acoperiș integrate care permit montarea unui suport pentru biciclete sau a altor accesorii.

O priză de 12V în portbagaj pentru a alimenta dispozitive electronice.

Un compartiment pentru skiuri care permite transportarea a până la trei perechi de schiuri.

Costuri de întreținere reduse: O investiție inteligentă pe termen lungMercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 este o investiție inteligentă pe termen lung, datorită costurilor sale reduse de întreținere. Sistemul său hibrid eficient reduce semnificativ consumul de combustibil, ceea ce se traduce prin economii semnificative la costurile de alimentare. În plus, costurile de întreținere sunt relativ scăzute, datorită fiabilității ridicate a vehiculului și a intervalelor lungi de service.

Mercedes-Benz oferă o gamă de programe de întreținere care pot fi adaptate la nevoile individuale ale șoferului. Programul de bază include inspecții periodice și schimbarea uleiului, în timp ce programele extinse includ o gamă mai largă de servicii, cum ar fi verificarea frânelor, a anvelopelor și a bateriei.

Impact redus asupra mediului: O alegere responsabilăMercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 este o alegere responsabilă din punct de vedere al mediului, datorită emisiilor reduse de CO2 și a consumului eficient de combustibil. Sistemul său hibrid combină un motor pe benzină cu un motor electric puternic, ceea ce permite o conducere cu emisii reduse și un consum redus de combustibil.

GLC Coupe 350e 4MATIC are un consum mediu de combustibil de 2,7 litri/100 km, o valoare remarcabilă pentru un SUV coupé premium. Emisiile de CO2 sunt de 62 g/km, ceea ce îl face pe acest vehicul eligibil pentru diverse stimulente fiscale și programe de sprijin guvernamental.

Pe lângă sistemul său hibrid eficient, GLC Coupe 350e 4MATIC este dotat cu o serie de alte caracteristici care reduc impactul asupra mediului, cum ar fi:

Sistem de frânare regenerativă care recuperează energia cinetică din frânare și o stochează în bateria auxiliară.

Anvelope cu rezistență redusă la rulare care reduc consumul de combustibil.

Materiale reciclate utilizate în interiorul și exteriorul vehiculului.

Experiență de conducere plăcută: Performanță și manevrabilitate excelentăMercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 oferă o experiență de conducere plăcută și rafinată, datorită performanței sale puternice și manevrabilității excelente. Sistemul său hibrid combină un motor pe benzină de 2,0 litri cu un motor electric puternic, generând o putere totală de 320 CP și un cuplu de 700 Nm. Această combinație oferă o accelerație rapidă și o accelerație lină, făcând ca depășirea vehiculelor pe autostradă să fie o manevră ușoară.

GLC Coupe 350e 4MATIC este dotat cu o suspensie confortabilă și silențioasă care absoarbe denivelările drumului și oferă o călătorie lină și relaxantă. Direcția este precisă și receptivă, oferind șoferului un control excelent asupra vehiculului. Sistemul de tracțiune integrală 4MATIC asigură o tracțiune optimă în toate condițiile de drum, fie că este vorba de asfalt uscat, ploaie sau zăpadă.

Pe lângă performanța sa excelentă, GLC Coupe 350e 4MATIC oferă o serie de moduri de conducere care permit șoferului să personalizeze experiența de conducere. Modul Comfort este ideal pentru o conducere relaxantă și lină, în timp ce modul Sport oferă o accelerație mai rapidă și o manevrabilitate mai sportivă. Modul Eco este conceput pentru a maximiza economia de combustibil, în timp ce modul Offroad optimizează performanța vehiculului pentru conducerea pe teren accidentat.

Reputație de încredere: Un brand cu o istorie bogatăMercedes-Benz este un brand renumit pentru vehiculele sale de lux de înaltă calitate, cu o istorie bogată care datează din 1886. De-a lungul anilor, Mercedes-Benz a fost un pionier în industria auto, dezvoltând noi tehnologii și inovând în mod constant pentru a oferi șoferilor o experiență de conducere excepțională.

Vehiculele Mercedes-Benz sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor ridicată, performanța excelentă și designul elegant. De asemenea, Mercedes-Benz pune un accent puternic pe siguranța pasagerilor, echipând vehiculele sale cu cele mai noi tehnologii de siguranță.

Achiziționarea unui Mercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 înseamnă a investi într-un vehicul provenit de la un brand de încredere cu o reputație de excelență. Veți beneficia de o calitate excepțională a construcției, de o performanță de neegalat și de o liniște sufletească știind că ați ales un vehicul sigur și fiabil.

Concluzie:Mercedes-Benz GLC Coupe 350e 4MATIC 2017 este o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV coupé premium care oferă o combinație ideală de performanță, confort, versatilitate, tehnologie avansată, design elegant, costuri de întreținere reduse, impact redus asupra mediului și o experiență de conducere plăcută. Cu o reputație de încredere și o istorie bogată de inovație, Mercedes-Benz este un brand care oferă șoferilor o experiență de conducere de neegalat.

Servicii incluse

Solicită informații

Spune-ne cu ce te putem ajuta și noi te vom contacta în cel mai scurt timp

Calea Bucureștilor 289
Otopeni, 075100, România

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina