Mini Clubman de vanzare (1)

Mini Clubman este un hatchback compact cu patru uși produs de producătorul auto britanic Mini din anul 2007. Modelul se bazează pe platforma Mini Cooper, dar oferă mai mult spațiu interior și o versatilitate sporită, făcându-l o alegere populară pentru familii și cei care caută o mașină compactă cu un caracter distinctiv.

Design exterior

Clubman are un design exterior distinctiv care combină elementele clasice ale mărcii Mini cu un aspect modern și elegant. Grila frontală hexagonală iconică este prezentă, flancată de faruri LED mari. Profilul lung al mașinii este accentuat de ușile spate cu deschidere spre lateral, denumite "split doors", o caracteristică unică a modelului Clubman. Disponibil în mai multe culori, Clubman se poate adapta la diverse personalități.

Design interior

Interiorul oferă un spațiu generos pentru până la cinci pasageri, cu scaune confortabile și configurații flexibile pentru a se potrivi nevoilor diverse. Materialele de calitate și finisajele atente creează o atmosferă premium, în timp ce panoul de bord intuitiv și sistemul de infotainment cu ecran tactil oferă acces facil la funcțiile mașinii.

Performanță

Modelul este disponibil cu o gamă de motoare eficiente, incluzând opțiuni pe benzină și diesel. Motorul pe benzină de 1,5 litri oferă o putere de 136 CP, suficientă pentru condusul zilnic. Pentru cei care doresc o experiență mai dinamică, motorul pe benzină de 2,0 litri oferă o putere de 192 CP. Varianta diesel de 2,0 litri oferă un cuplu generos și o eficiență a consumului de combustibil remarcabilă. Toate modelele sunt disponibile cu tracțiune față sau integrală, oferind performanță și siguranță pe diverse terenuri.

Tehnologie

Mașina vine cu o serie de tehnologii avansate care îmbunătățesc experiența de condus. Sistemul de infotainment Mini Connected oferă conectivitate Apple CarPlay și Android Auto, navigație și o gamă de alte funcții. Sistemul de asistență pentru șofer, cum ar fi frânarea automată de urgență și avertizarea de părăsire a benzii de rulare, oferă un plus de siguranță.

Modele disponibile

Clubman este disponibil în mai multe variante de echipare, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi nevoilor și bugetului individual. Modelele includ:

  • Cooper: Modelul de bază oferă o gamă generoasă de dotări standard, incluzând jante din aliaj ușor, aer condiționat automat și sistem de infotainment Mini Connected.
  • Cooper S: Adaugă dotări suplimentare precum faruri LED adaptive, scaune sport și jante din aliaj ușor mai mari.
  • John Cooper Works: Modelul de top oferă cea mai completă gamă de dotări, incluzând un kit aerodinamic sportiv, suspensie mai rigidă și un motor mai puternic.

Istoria mărcii și a modelului

Mini Clubman a cunoscut un succes moderat pe piețele globale, oferind o alternativă mai practică și spațioasă la hatchback-ul cu două uși. De-a lungul generațiilor, Clubman a evoluat constant, integrând noi tehnologii și îmbunătățind designul și performanța. Cea mai recentă generație, lansată în 2017, introduce un design mai modern, un sistem de infotainment actualizat și o gamă de noi caracteristici de siguranță.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Mini și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Mini Clubman de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Mini Clubman de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina