Acasa Blog Top 3 masini din Europa din gama sedan de lux
masini din europa scaled

Top 3 masini din Europa din gama sedan de lux

Masini de lux 27/08/2022

Piata de masini din Europa din gama de lux a fost evaluata la 157,7 miliarde de Euro in 2021 si este de asteptat sa atinga la 229.95 miliarde de Euro pana in 2027, inregistrand un CAGR (Rata anuala compusa de crestere) de peste 9% in perioada de prognoza (2022 – 2027

Top 3 modele de masini sedan de lux disponibile in Europa

Cele mai bune modele sedan de lux din Europa insa nu fac rabat cand vine vorba de costul de constructie. Noile modele combina cele mai bune materiale, cea mai recenta tehnologie la bord si cel mai rafinat confort de rulare pentru a face din fiecare calatorie cea mai lina experienta posibila

Desi sedanurile sunt vazute ca cea mai traditionala forma de masina de lux, exista si o gama tot mai mare de SUV-uri de lux la vanzare, ceea ce inseamna ca te poti bucura impreuna cu intreaga ta familie de o experienta inedita de condus la drum lung.

Pentru acest articol am pregatit un top cu cele mai bune masini din Europa de tip sedan de lux in care poti investi anul acesta si profita din plin de un raport calitate-pret foarte avantajos.

Volvo S90

- bcchauto- Top 3 masini din Europa din gama sedan de lux

Este evident faptul ca Volvo S90 ofera ceva diferit atunci cand deschizi portiera soferului si arunci o privire inauntru. Finisajul de cea mai inalta calitate al Volvo S90 si scaunele asemanatoare unui fotoliu nu arata in mod evident sportiv. In schimb, Volvo s-a concentrat pe oferirea unor niveluri uriase de confort – ceva ce vechiul Volvo S80 (predecesorul lui S90) a facut destul de bine

In situatia in care esti confruntat des cu o calatorie lunga pe autostrada, trebuie sa stii ca putine masini sunt mai bine pregatite decat un Volvo S90 – scaunele sale sunt extrem de confortabile, calatoria lina la viteza si antifonarea zgomotului exterior este foarte buna, desi putin sub nivelul Mercedes E-Class. S90 vireaza si se opreste cu incredere, doar BMW Seria 5 si Jaguar XE rivalizeaza in acest departament.

Daca preferati un stil de condus mai sportiv, modelul Volvo R-Design este alegerea potrivita. Acesta adauga suspensie sport si ofera lui S90 un aspect mai dinamic.

Volvo Cross Country vine doar ca un Volvo V90 break, dar are suspensie ridicata si tractiune 4×4 pentru a-l ajuta sa faca fata rigorilor unui stil de viata activ sau a vietii in afara orasului.

Maserati Quattroporte

- bcchauto- Top 3 masini din Europa din gama sedan de lux

Maserati Quattroporte suna foarte exotic, iar traducerea literala in romana este ,,cu patru usi”. Dar, la fel ca si numele, masina in sine adauga o doza mare de personlitate italiana formulei de limuzina cu patru usi.

La fel ca multe alte masini din Italia, Maserati Quattroporte este un sedan mare de lux care da la schimb o parte din calitatea si tehnologia rivalilor sai din Europa pentru stil si o experienta de condus captivanta. Fiind comparabila cu Mercedes-Benz, care este un lider in acest segment, noul sau W223 S-Class fiind un tur de forta tehnologic, cimentandu-si pozitia de campion al sedanurilor de lux din Europa

Un BMW Seria 7 puternic, impreuna cu Audi A8, ofera de asemenea, la fel de  multa frumusete si calitate precum un Maserati Quattroporte. Daca alegeti un Maserati, atunci va veti bucura de acest sedan de lux pentru manevrabilitate sa precisa si aspectul sau exotic, dar si pentru faptul ca nu sunt multe masini de lux care ii rivalizeaza.

Audi A8

- bcchauto- Top 3 masini din Europa din gama sedan de lux

Audi A8 este un sedan de dimensiuni mari care se lupta cu unele dintre cele mai bune si mai opulente masini din Europa din acest segmen al pietei, cum ar fi BMW Seria 7, Mercedes-Benz S-Class si Porsche Panamera.

Sedanul  de lux emblematic al celor de la Audi vine cu schimbari majore la trei ani dupa debutul acestui model de generatie actuala. Modelul Audi A8 din  2022 este revitalizat cu o grila mai mare, faruri si stopuri restilizate si prezenta in varianta standard a pachetului sport S line de anul trecut.

Modificarile interioare sunt limitate la noua conectivitate wireless pentru Android Auto, care permite utilizatorilor Android sa renunte la cablul de incarcare, dar sa mentina controlul asupra diferitelor functii ale smartphone-ului prin sistemul de infotainment al masinii.

Tindand cont de faptul ca Audi A8 este sustinut de tehnologia de ultima ora, atunci cand cautati un sedan de lux care combina spatiul imens pentru pasageri cu performanta impresionanta pentru soferi si niveluri masive de confort Audi A8 este alegerea potrivita, mai ales datorita versiunii Sport Audi S8.

Motive sa cumperi un sedan de lux din Europa in 2022

Livrarea rapida: In 2022 firmele specializate in vanzarea de masini rulate din Europa, dealerii auto in special, au evoluat odata cu vremurile si au creat o infrastructura ce ofera servicii de livrare a autoturismelor din Europa in 10 zile din orice tara a Uniunii Europene la orice adresa din Romania.  

Raportul calitate/pret: Sedan-urile de lux disponibile in Europa ofera o experienta de neegalat raportata la pretul de achizitie, acestea oferind mix-ul perfect dintre confort imbatabil, materiale de cea mai buna calitate si o experienta intensa de condus.

Distribuie articolul:
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina