Acasa Blog Top 10 cele mai bune masini de teren din parcul BCCH Auto Switzerland
masini de teren \(1\)

Top 10 cele mai bune masini de teren din parcul BCCH Auto Switzerland

Popularitatea masinilor de teren a crescut considerabil in ultimii ani, drept urmare producatorii auto s-au adaptat si se concentreaza preponderent pe lansarea de SUV-uri. Daca esti in cautarea celor mai bune masini de teren, atunci la BCCH Auto Switzerland venim cu cateva propuneri pe care merita sa le descoperi. Avem peste 300 de SUV-uri in portofoliu, motiv pentru care ai toate sansele sa iti gasesti favoritul.

Masini de teren de neratat

Toyota RAV4

rav 4

Toyota este unul dintre cei mai renumiti producatori auto datorita fiabilitatii modelelor sale, iar RAV4 nu face exceptie. Ultima versiune este echipata cu un motor de 2.5 litri Hybrid si dezvolta 222 de cai putere, fiind o alegere excelenta pentru cei care isi doresc un autoturism spatios, suficient de puternic si echipat cu cele mai noi tehnologii si sisteme de siguranta. In plus, avand si un sistem 4x4, Toyota RAV4 te va putea purta catre orice destinatie, indiferent de conditiile de drum.

Volkswagen Touareg

toureg

Nici Volkswagen nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba de masini de teren fiabile, iar modelul Touareg este un exemplu bun in acest sens. Ultimul model este echipat cu un motor foarte popular, 3 litri Diesel care dezvolta 286 de cai putere si reprezinta o optiune excelenta pentru cei care isi doresc confort, spatiu generos, dar si un consum scazut de carburant. In plus, este dotat cu absolut toate optiunile posibile menite sa faca viata soferilor si pasagerilor mult mai placuta.

Volvo XC60

xc 60

Volvo XC60 este una dintre cele mai populare masini de teren din Europa, fiind de departe cel mai bine vandut model al producatorului suedez din ultimii ani. Avand optiuni de motorizare diverse, atat benzina cat si diesel MHEV, XC60 te poate purta la destinatie cu mult stil, confort si in conditii de deplina siguranta. Fiind un model de ultima generatie, este dotat cu numeroase tehnologii utile pentru soferi si pasageri.

Audi Q5

q5

Esti in cautarea unei masini de teren premium? Atunci Audi Q5 este pentru tine. Echipat cu un motor de 2 litri Diesel, acesta este economic si asigura cele mai bune conditii pentru soferi si pasageri. Farurile Matrix cu LED sunt unele dintre cele mai bune din industria auto si fac ca orice drum parcurs dupa lasarea serii sa fie o adevarata placere.

Hyundai Tucson

tucson

Producatorul coreean a castigat foarte mult teren in ultimul deceniu, iar modelele pe care le-a lansat au venit nu doar cu numeroase optiuni si tehnologii, ci si cu fiabilitate si preturi bune. Astfel, Hyundai Tucson este unul dintre cele mai populare masini de teren din Romania, fiind echipat cu un motor 1.6 benzina turbo care dezvolta 180 de cai putere. De asemenea, sistemul de tractiune 4x4 si garda la sol generoasa permite accesul chiar si pe cele mai dificile drumuri, iar tehnologiile incorporate asigura conditii excelente pentru sofer si pasageri.

Porsche Cayenne

cayenne bcch

Daca iti doresti o experienta premium de fiecare data cand te afli la volan, atunci Porsche Cayenne poate fi alegerea potrivita. Ajuns la a treia generatie, acest SUV a fost lansat in 2002 si s-a bucurat rapid de o popularitate considerabila, iar unul dintre cele mai comune motoare ale sale este cel de 3 litri benzina intalnit des in cadrul grupului Volkswagen, care dezvolta 340 de cai putere. Asigura o experienta de condus deosebita, orice drum fiind o adevarata placere pentru fiecare sofer. In plus este disponibil inclusiv in versiunea Coupe care vine cu un aspect mai sportiv, aceasta versiune fiind la mare cautare.

Mercedes-Benz GLC 

glc 

Producatorul german este renumit pentru rafinamentul autoturismelor care ies pe portile fabricilor sale, iar modelul GLC nu face exceptie, fiind o masina de teren la mare cautare. Desi a fost lansat in 2015 si in 2022 a ajuns la a doua generatie, a devenit rapid unul dintre cele mai cautate modele din portofoliul Mercedes-Benz. Unul dintre cele mai intalnite motoare ale acesui model este cel de 2 litri Diesel care dezvolta 245 de cai putere, iar functiile si tehonologiile incorporate sunt de ultima generatie.

BMW X5

x5

Pentru cei interesati de masini de teren care asigura performante deosebite pe sosea exista BMW X5 M50d. Ajuns la a patra generatie, acest SUV a fost lansat in 1999 si a castigat rapid popularitate. Este disponibil cu mai multe motorizari, pe benzina de la 2 la 4.4 litri, iar Diesel cu motoare de 2 si 3 litri. La BCCH Auto Switzerland ai ocazia de a descoperi acest model de lux, dotat cu cele mai noi tehnologii care asigura tot confortul de care poate avea nevoie un sofer si pasagerii sai.

Mercedes-Benz G63 AMG

g63

Iubitorii masinilor de teren sport merita sa descopere Mercedes-Benz G63 AMG, unul dintre cele mai deosebite autoturisme. Acest model se remarca cu o istorie bogata, fiind lansat in 1979, iar din 2018 este disponibil in a patra generatie. Tot in 2018 a fost prezentata si versiunea G63 AMG care asigura performante sporite datorita motorului V8 care produce 585 de cai putere. Astfel, daca iti doresti sa conduci o masina deosebita, cu siguranta, aceasta poate fi o optiune demna de luat in calcul. O gasesti la noi, alaturi de multe alte SUV-uri care au toate sansele sa te cucereasca.

Bentley Bentayga

bentayga

Producatorul britanic s-a vazut a fi nevoit sa se adapteze unei piete in care masinile de teren se bucura de o popularitate tot mai mare, astfel ca in 2015 a lansat modelul Bentayga, primul SUV din portofoliul Bentley. Inca de la lansare s-a bucurat de noul motor Bentley W12 de 6 litri, iar de-a lungul anilor gama de motoare a fost completata in 2017 cu o versiune Diesel de 4 litri si in 2018 cu o versiune pe benzina de 4 litri. Versiunea Hybrid a fost lansata in 2019, Bentayga fiind primul Bentley hybrid, avand un motor de 3 litri si unul electric, cele doua producand impreuna 440 de cai putere. Acest SUV de lux asigura o adevarata placere atat pentru soferi, cat si pentru pasageri, fiind o optiune care merita luata in calcul de catre cei care dispun de un buget generos si sunt in cautarea unei masini speciale.

Stii deja ca parcul BCCH Auto Switzerland este dotat cu numeroase SUV-uri, iar noi tocmai am prezentat 10 dintre cele mai bune, insa te asteapta si multe altele care nu trebuie ratate. Ai ocazia de a face test drive si de a afla toate informatiile pentru a te ajuta sa iei o decizie cu adevarat inspirata. Ne pot contacta chiar acum si, cine stie, poate dupa o vizita la noi vei pleca acasa direct cu noua ta masina!

Distribuie articolul:
Oana Bărbuceanu

Pasionata de masini, mi-am început cariera ca inginer, ca specialist back-office service si cu atribuții de responsabil garantii. Am avansat în pozitia de Director Executiv al diviziei de închirieri pe termen scurt si lung, pe care am înființat-o si am dezvoltat-o, construind un parc de peste 700 de vehicule.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina