Acasa Blog Descopera noul Ford Raptor 2023 disponibil in Romania prin BCCH Auto Switzerland
ford raptor 2

Descopera noul Ford Raptor 2023 disponibil in Romania prin BCCH Auto Switzerland

Ford este unul dintre cei mai mari producatori auto din lume si unul dintre cei mai renumiti, iar faptul ca Ford Raptor 2023 este disponibil in Romania, cu siguranta, reprezinta o veste foarte buna pentru multi soferi. Ford nu comercializeaza direct acest model in tara noastra, insa cine vrea sa il cumpere mai usor in Romania poate apela la BCCH Auto Switzerland. De asemenea, se poate aduce Ford Raptor in Romania si dintr-o tara straina unde se comercializeaza, de exemplu in Germania costul modelului este de circa 77.000 de euro. 

Soferii au posibilitatea de a explora numeroase optiuni disponibile pe noul model si il pot personaliza pana la cele mai mici detalii. Ford Raptor in Romania si in restul Europei beneficiaza de un motor V6 de 3 litri Ecoboost care dezvolta 292 de cai putere. La interior, Ford Raptor 2023 este dotat cu toate optiunile moderne de care poate avea nevoie un sofer, de la sistem audio premium, la un display digital de 12.4 inch, volan incalzit si nu numai. Exteriorul este renumit pentru aspectul sau agresiv, iar Ford Raptor este o masina puternica, care isi indeplineste scopul: acela de a fi utilitar. 

Cand a aparut Ford Raptor

Istoria acestui SUV a inceput in 2010 cand Ford folosea numele de „Raptor” pentru versiunile sport ale masinilor sale din gama utilitara, iar cea de-a doua generatie a aparut in 2017. Totusi, modelul pe care il cunoastem astazi cu totii a aparut in 2019 cand a fost lansat Ford Ranger Raptor care a fost un amestec intre Ford Ranger si Ford F-150 Raptor. Ford Ranger era un model utilitar de dimensiuni mai mici in comparatie cu F-150 Raptor, insa acesta din urma nu se comercializeaza in Europa, fiind considerat prea mare pentru aceasta piata. Astfel, pentru piata europeana s-a fabricat un amestec intre cele doua modele, potrivit si adaptat cererii. 

Ford Raptor a fost conceput din dorinta de a crea o camioneta care sa nu exceleze doar prin caracteristici utilitare, ci una care sa domine terenurile off-road, oferind in acelasi timp performante ridicate. Geneza sa a fost inspirata de cursele din desert, cu scopul de a rezista in cele mai dure conditii, oferind in acelasi timp o viteza si un confort remarcabile. De-a lungul anilor a devenit un simbol definitiv al puterii si performantei in Statele Unite, insa drumurile mai mici, mai inguste si mai sinuoase au facut ca acesta sa nu isi gaseasca locul in Europa. In schimb, printr-o miscare indrazneata de redefinire a granitelor, Ford a reintrodus noul Ford Raptor 2023 pe piata europeana cu caracteristici si modificari inovatoare.

Ce trebuie sa stii despre Ford Raptor 2023

Ford Raptor 2023 a fost proiectat cu indemanare cu gandul la piata europeana, fiind un amestec al puterii americane si al caracterului practic european. De la dimensiunile sale mai compacte pana la motorul de 3 litri, noul model poarta o identitate care imbina ce este mai bun din fiecare.

Designul lui Raptor a fost intotdeauna marca sa distinctiva, iar modelul din acest an nu este diferit. Ford a pastrat pozitia agresiva a vehiculului, liniile musculoase si grila impunatoare, o reflectare a puterii sale. Cu toate acestea, noua sa latime, mai ingusta, ofera o manevrabilitate sporita pe strazile inguste ale oraselor europene si pe drumurile de tara.

Motorul de sub capota lui Raptor 2023 este o alta dovada a angajamentului Ford de a-si redefini locul in Europa, oferind o putere si un cuplu impresionant, reducand in acelasi timp semnificativ emisiile. Acest mariaj intre performanta si sustenabilitate reflecta cerintele in schimbare ale pietei europene moderne.

Interiorul modelului Raptor 2023 este locul in care robustetea americana intalneste sofisticarea europeana. Pastrand durabilitatea pentru care Raptor este renumit, Ford a imbunatatit confortul si tehnologia din interior. De la finisajele de inalta calitate pana la sistemul de infotainment de ultima generatie, habitaclul este conceput pentru o experienta de condus mai rafinata si mai conectata, aliniindu-se la asteptarile ridicate ale consumatorilor europeni.

Cu alte cuvinte, Ford Raptor 2023 reprezinta o evolutie izbitoare a acestui model iconic, simbolizand o fuziune armonioasa intre puterea americana si rafinamentul european. Este un vehicul conceput pentru a cuceri terenuri dificile, aderand in acelasi timp la principiile moderne si ecologice. Reintroducerea modelului Raptor in Europa arata angajamentul Ford de a inova continuu si de a se adapta la peisajul in schimbare al nevoilor consumatorilor, demonstrand inca o data de ce este o forta de luat in seama in industria auto globala.

Oricine poate descoperi noul Ford Raptor 2023 disponibil in Romania prin BCCH Auto Switzerland, locul in care se gasesc nenumarate modele pe care merita sa le ai in vedere. Bucura-te de autoturisme de top care in alte conditii sunt dificil de importat in tara noastra. Cere chiar acum o oferta pentru Ford Raptor 2023!

Distribuie articolul:
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina