Acasa Blog De ce trebuie sa fii atent la noul model Kia Seltos in 2024
kia_seltos_2024

De ce trebuie sa fii atent la noul model Kia Seltos in 2024

Masini de lux 29/05/2023

In lumea rapida a productiei de automobile, inovatia si excelenta devin standardele de aur ale succesului, iar o masina, care va redefini aceste standarde in 2024, este noul Kia Seltos. Un amestec de cea mai buna tehnologie auto, performante optime si un design atragator, Seltos este cu adevarat o frumusete de admirat si o placere de condus. Iata de ce ar trebui sa fii atent la noul model:

Tehnologie avansata

Poate ca cel mai important aspect al modelului Kia Seltos 2024 este reprezentat de sistemele sale tehnologice futuriste. Dotat cu tehnologie de ultima generatie, acest SUV duce siguranta si confortul la un nivel fara precedent. Tehnologia inovatoare UVO connect permite o experienta de condus mai inteligenta cu functii precum navigatia cu comanda vocala, asistenta rutiera, raport cu starea vehiculului si multe altele.

Seltos se mandreste, de asemenea, cu un sistem avansat de asistenta a soferului, inclusiv franare autonoma de urgenta, asistenta la mentinerea benzii de rulare si detectarea unghiului mort. Aceste caracteristici sporesc siguranta, reducand in acelasi timp riscurile pentru sofer. In plus, nu a fost omis nici divertismentul, cu un sistem de infotainment excelent, o configuratie audio impresionanta si o integrare perfecta a smartphone-urilor.

Performanta remarcabila

Din punct de vedere al performantelor, Seltos este un concurent formidabil pe piata SUV-urilor. Este echipat cu motoare care ofera putere si eficienta fara a face compromisuri in privinta acestora. Exista doua motoare pe benzina, unul de 1.6 disponibil in 3 versiuni diferite, cu o putere care variaza de la 119 la 195 de cai putere si unul 2.0 care dezvolta 147 de cai putere. Este disponibila si o varianta Diesel de 1.6 care dezvolta 134 cai putere.

Seltos 2024 ofera manevrabilitate si stabilitate fara cusur, ceea ce il face o alegere excelenta atat pentru condusul in oras, cat si in exterior. De asemenea, impresioneaza prin eficienta consumului de combustibil, fiind ideal atat pentru soferii preocupati de ecologie, cat si pentru cei care dispun de un buget limitat.

Design rafinat

Kia Seltos 2024 iese in evidenta prin designul sau modern si sofisticat. Exteriorul se mandreste cu linii indraznete si o silueta dinamica care ii confera o prezenta puternica pe sosea. Farurile si stopurile sale full LED, precum si grila specifica Kia, adauga o nota de eleganta si agresivitate. Interiorul luxos si spatios este pregatit cu materiale si finisaje de inalta calitate, iar cu un spatiu amplu pentru picioare, scaune confortabile si un cockpit bine dispus, este construit pentru confort si stil.

Versatilitate

Seltos este un vehicul versatil, potrivit pentru o varietate de stiluri de viata. Fie ca circuli preponderent in mediul urban, fie calatoresti des si ai nevoie de un spatiu de incarcare generos, Kia Seltos 2024 este pentru tine, iar aceasta versatilitate se extinde la versiunile sale de echipare, cu optiuni multiple care se adreseaza diferitelor preferinte ale soferului.

Raport calitate-pret excelent

In ciuda suitei sale impresionante de caracteristici, Kia Seltos 2024 ramane un model foarte accesibil, preturile in Statele Unite incepand de la 25.000 de dolari. Avand in vedere setul sau robust de tehnologii de siguranta, eficienta consumului de combustibil, precum si designul si performanta sa generala, Seltos ofera un raport calitate-pret excelent, fiind o dovada a angajamentului Kia de a face automobile de calitate accesibile unei game largi de consumatori.

Kia Seltos 2024 stabileste un punct de referinta ridicat in segmentul SUV. Cu tehnologia sa futurista, performantele remarcabile, designul rafinat, versatilitatea si raportul calitate-pret, este un vehicul care necesita atentia dumneavoastra. Fie ca esti pasionat de masini sau doar o persoana in cautarea unui vehicul fiabil si performant, Seltos este o alegere convingatoare care promite sa nu dezamageasca.

Povestea lui Kia Seltos a inceput la mijlocul anului 2019, cand Kia Motors a decis sa isi marcheze amprenta pe piata auto din India. Modelul a fost prima oferta a Kia Motors India, iar numele sau provine de la "Celtos", fiul lui Hercule in mitologia greaca, simbolizand curajul si asertivitatea. SUV-ul a fost bine primit, nu numai datorita caracteristicilor sale remarcabile si designului convingator, ci si datorita abordarii de marketing inovatoare si centrata pe client a Kia.

Kia Seltos ofera numeroase variante pentru a satisface diversele preferinte ale clientilor, fiind dotat cu caracteristici de top, inclusiv sistemul UVO connect, un ecran tactil de 10,25 inch, scaune fata ventilate si multe altele, oferind o valoare fara precedent in segmentul sau. In plus, de la lansarea sa, Seltos a contribuit semnificativ la cresterea Kia. Succesul sau global a determinat producatorul sud coreean sa introduca modelul pe diverse piete internationale, inclusiv in Coreea de Sud, SUA si multe altele. Cifrele de vanzari impresionante ale Kia Seltos subliniaza acceptarea sa in randul clientilor globali.

Cu toate acestea, modelul nu este disponibil in Europa, fiind prezent in Coreea de Sud, America de Nord, Australia, China, India, Rusia si Filipine, fratele sau european fiind Kia Stonic.

 

Sursa foto: https://motorillustrated.com

Distribuie articolul:
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina