Acasa Blog Cum sa cumperi o masina din Europa fara sa calatoresti
masini din europa client masina noua scaled

Cum sa cumperi o masina din Europa fara sa calatoresti

O masina nu mai este de mult un moft, ci o necesitate pentru orice persoana sau afacere, astfel ca numarul de achizitii de masini a crescut inca de la inceputul anului 2022 cu peste 50%, conform Ziarului Financiar.

Pentru a achizitiona o masina noua este nevoie de un buget destul de mare, de care foarte multi oameni s-ar putea sa nu dispuna astfel ca achizitia de masini provenite din tari din Europa este una dintre metodele pe care romanii le prefera atunci cand vor sa isi achizitioneze un autoturism.

Totusi pentru a achizitiona un autoturism din tarile Uniunii Europene ai nevoie de cunoasterea unei limbi straine, de gasirea acelui dealer sau vanzator de incredere cat si de alti pasi pentru a aduce masina in Romania, precum numere de tranzit, platforma pentru a-ti transporta masina, plata rovinietelor sau chiar inspectie tehnica si multe alte lucruri.

Mai mult decat atat , verificarea istoricului autoturismului pe care doresti sa il achizitionezi din Europa este un pas elementar inainte de a face achizitia, lucru care poate fi destul de provocator sau complicat pentru multi dintre acei oamenii care nu au mai facut astfel de achizitii pana in acest moment.

Un autoturism este totusi o investitie pe termen lung, iar anumite greseli sau neinformarea poate sa te faca sa pierzi nu doar timp sau bani in aceasta achizitie, dar iti poti pune inclusiv viata in pericol, conducand un autoturism care provine din surse nesigure.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa achizitionezi o masina din Europa, este ca vei avea nevoie de un buget suplimentar fata de costul masinii pentru a reusi sa achiti toate aceste servicii cat si transportul pentru a te bucura de noua ta masina adusa din Europa, in Romania.

Cum poti sa cumperi o masina din Europa fara sa calatoresti?

Daca nu vrei sa iti bati capul sau sa treci prin tot acest proces destul de complicat, prin drumuri lungi, cautari obositoare si bani cheltuiti in plus, cea mai buna varianta este sa apelezi la un dealer auto precum bcchauto.ro, care va face toti acesti pasi pentru tine si mai mult decat atat iti va livra masina direct la adresa mentionata de tine.

Tot ce ai de facut este sa iti alegi autoturismul pe care ti-l doresti, sa te decizi asupra caracteristicilor sau optiunilor de care vrei sa te bucuri sau asupra unui anumit brand pe care il preferi si sa iei legatura cu noi pentru a ne transmite toate aceste lucruri.

Daca alegi sa apelezi la serviciile unui dealer scapi de acel timp pierdut in cautarea autoturismului care sa intruneasca toate acele conditii pe care ti le doresti, scapi de oboseala dar si de costurile aferente ridicarii masinii de la dealerii straini, minimizezi riscul de a nu primi toate actele sau documentatia de care ai nevoie si inclusiv de stresul de a gasi finantare in cazul in care bugetul tau nu este suficient pentru achizitia masinii pe care ti-o doresti.

Pasii pentru a-ti achizitiona masina din Europa la comanda

Fie ca optezi pentru o masina second hand din Europa sau una noua de lux, apeland la BCCH Auto tot ce ai de facut este sa transmiti toate detaliile masinii pe care ti-o doresti echipei noastre de specialisti, iar acestia iti vor gasi autoturismul visat sau unul similar potrivit datelor transmise de catre tine.

Ulteriori, semnezi un antecontract si va trebui sa platesti un avans pentru masina ta, iar noi efectuam toate verificarile tehnice inainte de achizitia masinii. La final daca totul este in regula se va finaliza tranzactia.

Mai mult decat atat, prin serviciile unui dealer iti este pus la dispozitie istoricul si provenienta masinii, pentru ca tu sa te asiguri ca autoturismul comandat este sigur pentru tine sau familia ta.

Beneficiul major al achizitiei unei masini prin intermediul unui dealer precum BCCH Auto este faptul ca acesta are acces la stocurile partenerilor din tarile din Uniunea Europeana, asadar procesul de achizitie va fi mult mai scurt si mai sigur iar costurile vor fi, evident mult mai reduse decat daca ai alege sa faci achizitia de unul singur.

Beneficii suplimentare de care te bucuri daca achizitionezi masina din Europa printr-un dealer

Pe langa toate aceste beneficii si costuri de care vei scapa atunci cand alegi sa iti achizitionezi masina din Europa prin intermediul unui dealer, la BCCH Auto te bucuri si de servicii suplimentare precum test drive, garantie extinsa, livrare in toata Romania, revizie gratuita, asistenta rutiera si chiar solutii de finantare.

Toate serviciile pe care ti le oferim la BCCH Auto Switzerland sunt servicii premium care te ajuta sa iti gasesti acea masina de lux noua sau second hand pe care ti-o doresti, iar la fiecare achizitie echipa de profesionisti va tine cont de preferintele si asteptarile tale, inca din procesul de cautare a autoturismului visat pana la momentul in care masina ta a ajuns la destinatia dorita de tine.

Distribuie articolul:
Oana Bărbuceanu

Pasionata de masini, mi-am început cariera ca inginer, ca specialist back-office service si cu atribuții de responsabil garantii. Am avansat în pozitia de Director Executiv al diviziei de închirieri pe termen scurt si lung, pe care am înființat-o si am dezvoltat-o, construind un parc de peste 700 de vehicule.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina