Acasa Blog Cum poti accesa un leasing auto pentru persoane fizice
leasing auto persoane fizice scaled

Cum poti accesa un leasing auto pentru persoane fizice

Achizitionarea unui autoturism performant, cu un design de exceptie, dotari complexe si detalii de finete este visul multora dintre noi. Poate si al tau. A conduce masina la care visezi poate fi o experienta cu adevarat incredibila, de care ti-ar placea sa te bucuri in fiecare zi.

Dar o masina din visele noastre cu siguranta nu este prea ieftina, tocmai de aceea exista solutii multiple de finantare create pentru nevoile si dorintele tale. Probabil ca in visele tale conduci un autoturism de lux. Poate ca nu. Dar ce ar fi gresit sa-ti doresti o astfel de masina?

Una dintre solutiile de finantare la care poti apela este leasingul auto.

Cum accesezi un leasing auto pentru persoane fizice?

Procesul prin care poti achizitiona un autoturism auto este destul de simplu. Te rugam sa citesti si urmatoarele randuri pentru a sti care sunt documentele necesare, ce conditii trebuie sa indeplinesti si care sunt pasii necesari unui astfel de proces. Proces care te conduce spre masina ta preferata.

Care sunt actele necesare pentru un leasing auto in cazul unei persoane fizice?

  • Actul de identitate.
  • Documente care sa dovedeasca venitul pe care-l realizezi, fie ca vorbim despre adeverinta de salariat, declaratii, cupoane de pensie etc.
  • Existenta unei facturi proforme cu pretul autoturismului care face obiectul contractului.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru accesarea unui leasing auto pentru persoane fizice

Pentru a obtine un leasing auto ca si persoana fizica trebuie sa indeplinesti cateva conditii.

In primul rand, trebuie sa ai o sursa de venit stabila, care sa-ti permita plata ratelor lunare, fie ca vorbim despre venituri din exercitarea profesiilor libere, salarii, contracte de colaborare, cedarea folosintei bunurilor imobiliare etc. Aceste venituri trebuie sa fie obtinute din Romania.

De asemenea, trebuie sa ai un bun istoric la biroul de credit, deoarece acest lucru poate influenta decizia companiei, cu privire la acordarea finantarii.

Este necesar sa fii cetatean roman sau al unui stat din Uniunea Europeana, dar cu permis de sedere pe un termen lung.
O alta conditie este varsta. Aceasta trebuie sa fie intre 18 si 70 de ani.

Este necesara o anumita vechime la locul de munca, in cazul persoanelor salariate.

In general, companiile de leasing auto vor solicita un avans initial, care poate varia in functie de tipul de finantare ales si de valoarea masinii.

Vezi ce conditii trebuie sa indeplinesti ca persoana juridica.

Care sunt pasii concreti pentru accesarea unui leasing auto pentru persoane fizice

Pentru a obtine un leasing auto pentru persoane fizice, pasii sunt urmatori:

  1. Alegerea tipului de leasing: Exista mai multe tipuri de leasing, cum ar fi leasingul financiar, cel operational si leasingul cu optiune de cumparare. Este important sa intelegi care dintre aceste tipuri de leasing se potriveste cel mai bine nevoilor tale si sa faci o comparatie a ofertelor disponibile pe piata. Serviciul de consultanta este cel care te va pregati in acest sens.
  2. Alegerea unei societati de leasing: Exista mai multe societati de leasing auto disponibile pe piata, astfel ca este important sa faci o cercetare atenta si sa alegi o societate care ofera conditii avantajoase si servicii de calitate.
  3. Depunerea unei cereri de finantare: Dupa ce ai ales societatea respectiva trebuie sa completezi o cerere de finantare care sa contina informatii despre tine, despre activitatea ta si venitul realizat.
  4. Evaluarea cererii de finantare: Societatea va analiza cererea ta de finantare si va face o evaluare a riscului de creditare. Daca cererea ta este acceptata, vei primi o oferta de finantare care sa contina conditiile si termenii finantarii.
  5. Semnarea contractului: Dupa ce ai primit o oferta de finantare, trebuie sa semnezi un contract care sa contina toate conditiile finantarii. Este important sa citesti cu atentie contractul si sa intelegi toate clauzele si obligatiile tale inainte de a-l semna.
  6. Achizitionarea autovehiculului: Ulterior semnarii contractului, se incheie politele auto, RCA si CASCO, dupa care intri in posesia autoturismului.

In concluzie, accesarea unui leasing auto pentru persoane fizice presupune parcurgerea mai multor pasi, care pot include alegerea tipului de leasing potrivit, a unei societati, depunerea unei cereri de finantare, evaluarea cererii de finantare, semnarea contractului si achizitionarea autovehiculului prin plata unui avans si rate lunare.

De ce sa alegi BCCH Auto Switzerland pentru achizitionarea unei masini, precum si pentru consultanta privind diferite solutii de finantare?

Noi, la BCCH Auto Switzerland, avem un stoc impresionant de masini de vanzare, dar asiguram si serviciul de comanda a oricarui autoturism pe care ti-l doresti. De asemenea, te sprijinim cu servicii de consultanta despre cele mai avantajoase solutii de finantare pentru tine.

Specialistii din cadrul BCCH Auto Switzerland te sprijina pe parcursul intregului proces de consultanta si achizitie a masinii tale preferate, dar si cu multe alte servicii de care ai nevoie in cazul achizitionarii unui autoturism, fie el nou sau second-hand.

Viziteaza-ne pe bcchauto.ro sau la sediul din Calea Bucurestilor nr. 289 din Otopeni, Romania pentru toate detaliile necesare.

Achizitia autoturismului la care visezi este mai usoara ca niciodata! Si nu a oricarui autoturism, ci a unuia de lux!

Distribuie articolul:
Oana Bărbuceanu

Pasionata de masini, mi-am început cariera ca inginer, ca specialist back-office service si cu atribuții de responsabil garantii. Am avansat în pozitia de Director Executiv al diviziei de închirieri pe termen scurt si lung, pe care am înființat-o si am dezvoltat-o, construind un parc de peste 700 de vehicule.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina