Acasa Blog Top 7 masini 4×4 second hand care merita cumparate în 2023
1 2

Top 7 masini 4×4 second hand care merita cumparate în 2023

Masini second hand 19/01/2023

Anul 2023 vine cu schimbare si cu dorinte noi. Daca esti in cautarea unei masini extraordinare pentru tine in acest an si nu te poti decide, am facut un top al masinilor 4×4 ce merita cumparate in 2023, din care sa te inspiri.

Alege-ti modelul preferat si incepe anul 2023 pregatit pentru orice fel de aventura cu noua ta masina 4×4.

Mercedes-Benz G 63 AMG

Mercedes-Benz G 63 AMG

Mercedes-Benz G 63 AMG

Daca iti doresti o masina de lux impresionanta cu un design elegant si performante puternice atunci Mercedes-Benz G 63 AMG  este acel autoturism pe care il cauti.

Intr-o culoare exterioara magnetica de negru metalizat Obsidian, cu transmisie automata, aceasta masina din anul 2023 pe benzina, cu o capacitate cilindrica de 4.0 l, iti va oferi o experienta de conducere a unui autoturism sport dar in acelasi timp si senzatii extrem de puternice.

Interiorul sau este finisat cu materiale premium, dotat cu tehnologie avansata si un confort maxim asa cum te astepti de la o masina a brandului Mercedes.

Dotata cu scaune din piele, sistem audio Burmeister, alerta a unghiului mort, sistem de navigatie, scaune active incalzite si ventilate, bluetooth si multe altele, aceasta masina poate fi masina ideala pentru tine in 2023 oferindu-ti o experienta unica care combina, performanta si confortul la cel mai inalt nivel.

Ford Ranger Double Cab Wildtrack AWD 2.0L EcoBlue

Ford Ranger Double Cab Wildtrack

Ford Ranger Double Cab Wildtrack

Daca esti in cautarea unui autoturism robust, capabil si performant atunci Ford Ranger este alegerea perfecta pentru tine.

Acest autoturism este echipat cu un motor Ecoblue de 2 l care dezvolta o putere impresionanta de 213 CP oferindu-ti o experienta dinamica si sigura.

Sistemul 4×4 All Wheel Drive iti asigura o aderenta excelenta pe drumurile mai dificile iar designul sau robust si agresiv de tip WildTrack ii confera un aspect sportiv si extrem de impunator.

Interiorul este la fel de impresionant ca si exteriorul, oferindu-ti un confort si un spatiu generos atat pentru tine ca sofer, pasageri cat si pentru bagaje.

Scaunele din piele, ecranul tactil TFT de 8 inch, sistem de avertizare la parasirea benzii de circulatie sau a coliziunii, senzor de parcare, parbriz incalzit, volan sport imbracat in piele, ornament bord Ebony, dar si multe alte optiuni premium iti vor oferi o experienta de conducere luxoasa, de fiecare data cand te vei urca la volanul acestui autoturism.

Hilux Invincible Pick-up DC 2.8 l D-4D 4X4

Hilux Invincible Pick-up

Hilux Invincible Pick-up

Iti doresti sa ai parte de o experienta extraordinara intr-un autoturism de tip pick-up puternic si fiabil?

Atunci ia considerare varianta de a achizitiona Hilux Invincible, un autoturism echipat cu motor diesel puternic de 2,8 l si cu un consum redus de combustibil.

Transmisia 4X4 iti asigura o tractiune exceptionala pe orice tip de teren, iar suspensia robusta si sistemul de franare performant iti ofera manevrabilitate si siguranta fara exceptie.

Interiorul sau confortabil si modern, cu scaune ergonomice si o multitudine de caracteristici tehnologice moderne, precum sistemul multimedia Toyota Touch 2, sistemul audio premium cu 6 difuzoare, ecran de 8 inch si multe alte dotari de exceptie, cat si spatiul foarte generos, o face sa fie o masina perfecta atat pentru personalitatile puternice cat si pentru familii.
Designul exterior elegant si sport te va asigura ca vei iesi in evidenta in orice imprejurare.

Toyota RAV4 Hybrid 4×4 Executive Premium

Toyota RAV4 Hybrid 4x4

Toyota RAV4 Hybrid 4×4

Este timpul ca in anul 2023 sa te bucuri de un autoturism cu performante exceptionale care iti ofera confort si siguranta, precum Toyota RAV4.
Un model de top, echipat cu un motor hibrid de 222 CP care iti ofera o putere impresionanta si o economie de combustibil remarcabila.

Designul exterior al acestui autoturism modern si atragator in culoarea negru metalizat extrem de fascinanta iar sistemul 4×4 care iti ofera siguranta si stabilitate in orice conditii de drum, te asigura ca ai facut alegerea corecta.

In plus, interiorul sau luxos si spatios cu scaune din piele si dotari high-tech precum sistem de navigatie, sistem de sunet JBL Premium, sistem multimedia cu 9 difuzoare, ecran tactil de 10,5 inch, scaune incalzite si multe alte optiuni premium te vor face sa ai parte de o experienta fabuloasa cu fiecare calatorie.

Siguranta este o prioritate pentru acest model de Toyota datorita faptului ca acesta vine echipat cu sistemul avansate de franare si control al stabilitatii dar si alte avantaje ce merita descoperite chiar de tine.

BENTLEY BENTAYGA V8

BENTLEY BENTAYGA V8 dealer auto

BENTLEY BENTAYGA V8

Imagineaza-ti o experienta impresionanta la volan, de care meriti sa te bucuri in anul 2023, conducand un Bentley Bentayga V8, un autoturism luxos care iti va oferi acea experienta unica la care te astepti.

Cu un motor V8 de 4 l acest vehicul iti ofera o putere si o performanta rar intalnita care te va face sa te simti ca un adevarat sofer de curse, intr-o masina sigura.

Designul sau elegant si rafinat este uimitor si va atrage toate privirile iar culoarea sa Camel face din acest autoturism unul pur si simplu remarcabil.

Interiorul este la fel de impresionant iar materialele premium si finisajele de cea mai buna calitate, transforma acest autoturism intr-o experienta luxoasa si plina de rafinament.

Cu Bentayga V8 ai siguranta si confortul ca, conduci un vehicul de top cu tehnologia avansata si siguranta imbunatatita.

Sistemul de franare cu discuri ventilate si sistemul de control al stabilitatii iti vor oferi o conducere sigura si controlata iar toate dotarile premium care te asteapta in acest autoturism, te vor face sa te bucuri la maxim de fiecare experienta a condusului.

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid

Experimenteaza lumea puterii si a performantei cu Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid 680CP 2023, cu transmisie automata si capacitate cilindrica de 4.0 L.

Cu un motor hybrid de 680 CP acest SUV de lux este capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3,4 secunde oferindu-ti experienta de conducere uluitoare.

Designul sau sportiv, culoarea Cashmere Beige Metalizat 5Q si linia aerodinamica a masinii te vor face sa te simti ca si cum ai fi in interiorul unui adevarat bolid de curse.

Interiorul sau din piele Club de culoare maro Truffle HT, elegant si sofisticat cu materiale de cea mai buna calitate, scaune fata sport adaptative si o tehnologie avansata dar si dotarile sale de ultima generatie, te vor incanta inca de la prima privire, prima atingere si prima experienta.

Daca iti doresti sa te bucuri de o performanta incredibila fara a compromite mediul inconjurator, aceasta masina este o alegere perfecta pentru tine.
Alege sa simti chiar tu toate trasaturile de exceptie ale acestei masini si sa iti oferi o experinta unica in 2023.

Ford Explorer Plug-in Hybrid V6 3.0 PHEV

Ford Explorer Plug-in Hybrid

Ford Explorer Plug-in Hybrid

Cu autoturismul Ford Explorer Plug-in Hybrid V6 3.0 PHEV 457 CP din 2021 te bucuri de un vehicul puternic, eficient din punct de vedere al consumului care iti ofera o gama larga de caracteristici inteligente.

Acest autoturism combina puterea unui motor V6 de 3,0 l cu tehnologia hibrida oferind o putere de 457 CP si o economie de combustibil remarcabila.

Cu un sistem hibrid de ultima generatie Ford Explorer poate parcurge pana la 50 de km in modul electric pur oferindu-ti o conducere linistita si silentioasa fara emisii si poate fi incarcat la priza asigurandu-te ca vei avea intotdeauna energie suficienta inclusiv in cazul calatoriilor lungi.

De asemenea acest autovehicul este echipat cu o serie de caracteristici inteligente precum sistem de navigatie cu afisaj tactil, sistem SYNC incorporat, incalzire in scaune, tapiterie de piele, WiFi de bord pentru 10 dispozitive si multe alte optiuni de care te pot bucura in calatoriile tale.

Descopera toate optiunile si trasaturile impresionante ale acestui autovehicul si bucura-te in 2023 de calatorii de exceptie de fiecare data.

La BCCH Auto Switzerland te poti bucura de toate aceste masini de exceptie, prin solutii de finantare diverse si prin optiunea de comanda personalizata pe care ti-o oferim.
In plus ai parte de servicii premium pentru ca tu sa conduci masina care iti va indeplini toate asteptarile in 2023.

Distribuie articolul:
Oana Bărbuceanu

Pasionata de masini, mi-am început cariera ca inginer, ca specialist back-office service si cu atribuții de responsabil garantii. Am avansat în pozitia de Director Executiv al diviziei de închirieri pe termen scurt si lung, pe care am înființat-o si am dezvoltat-o, construind un parc de peste 700 de vehicule.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina