Acasa Blog Top 5 modele Mercedes-Benz AMG din toate timpurile
top modele AMG scaled

Top 5 modele Mercedes-Benz AMG din toate timpurile

Mercedes Benz sau definitia luxului si a elegantei. Un brand auto de prestigiu cu o gama larga de modele de masini senzationale, de performanta in portofoliu.

Renumite pentru performanta, tehnologie si detalii exceptionale de interior, Mercedes Benz este una dintre cele mai sigure si fiabile optiuni pe piata. Compania de automobile produce o gama uriasa de autoturisme, camioane si autobuze.

Este suficient sa zaresti logo-ul brandului pentru ca imaginatia sa strabata fiecare coltisor al creierului, unde luxul si detaliile de fabricatie se afla la cel mai inalt standard auto posibil.

Imagineaza-ti ca in curtea locuintei tale sau in fata blocului se afla una dintre cele mai luxoase masini din lume, Mercedes Benz.

Probabil ca iti place ideea de a te bucura de o astfel de masina care iti poate oferi o experienta de condus foarte interesanta. Probabil ca deja stii ce model iti place foarte mult, dar ce spui daca in urmatoarele randuri iti spunem care sunt cele mai cunoscute modele de Mercedes Benz?

Cele mai cunoscute categorii de modele de Mercedes Benz:

  1. Seria fantastica de Limuzine care atrage privirile datorita luxului, designului si performantei.
  2. Gama de SUV-uri care ofera posibilitati nelimitate si te poarta offroad, spatioase, versatile si puternice.
  3. T-Modell/Shooting Brake sau combinatia perfecta a celor mai importante trasaturi ale unei masini, sportiv, practic, inteligent si elegant.
  4. Compact reuneste confortul clasei superioare cu dinamica sportiva. Provoaca-l si vei vedea rezultatele!
  5. Coupe: elemente de interior perfect echilibrate cu elementele exterioare cu diferite linii de echipare, reprezinta definitia perfectiunii. Precum o opera de arta.
  6. Cabriolet si Roadster pentru plimbari lungi cu prietenii.
  7. Monovolume, clasa de automobile ergonomice si fermecatoare, extrem de spatioase.

Cele mai noi modele de Mercedes Benz, asa cum le regasim pe site-ul oficial mercedes-bez.ro, sunt EQE SUV care este parte din categoria SUV-urilor si EQT (Monovolume).

Compania produce o gama larga de modele de lux, care se potrivesc diferitelor nevoi si preferinte ale clientilor.

De ce să alegi brandul Mercedes Benz?

Masinile Mercedes sunt dotate cu o gama variata de caracteristici de confort si de divertisment, precum scaune incalzite si sisteme audio de inalta calitate.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi o masina Mercedes este reputatia sa de a oferi o experienta de condus deosebit de placuta si sigura.

Masinile Mercedes sunt proiectate pentru ca tu sa te bucuri de siguranta maxima in timpul condusului, oferindu-ti sisteme precise de condus, cum ar fi sistemul de franare autonoma de urgenta si sistemul de mentinere a benzii, cu rol de a te ajuta sa ramai in siguranta oriunde vrei sa ajungi.

Un alt motiv important este faptul ca Mercedes-Benz ofera un excelent suport pentru clienti si o retea de service de inalta calitate pentru a te ajuta sa mentii masina in stare perfecta de functionare, ceea ce poate ajuta la pastrarea valorii de revanzare a masinii si la reducerea costurilor de intretinere pe termen lung.

In concluzie, daca esti in cautarea unei masini de lux, performanta si eleganta, Mercedes-Benz poate fi alegerea perfecta pentru tine.

De ce sa alegi Mercedes Benz AMG?

Mercedes Benz AMG sunt printre cele mai populare serii ale brandului. De ce spunem asta si care sunt cele mai populare modele din toate timpurile? Iata de ce:

Trasaturile AMG-ului sunt caracterul si performanta de top, fie ca sunt create pentru sosele sau pentru motorsport. O lume incredibila, de succes. Asa s-ar defini seria AMG.

Top 5 modele Mercedes-Benz AMG din toate timpurile

Mercedes-Benz AMG GT

- bcchauto- Top 5 modele Mercedes-Benz AMG din toate timpurile

Mercedews-Benz AMG GT

Acest model de lux este una dintre cele mai rapide masini produse vreodata de Mercedes Benz, cu o viteza maxima de aproximativ 317 km/h. Designul sportiv si agresiv atrage atentia oricarui spectator, iar performantele sale de top castiga increderea soferilor.

Mercedes-Benz AMG C 63

- bcchauto- Top 5 modele Mercedes-Benz AMG din toate timpurile

Mercedes-Benz AMG C 63

Cu un motor V8 de 4.0 litri care produce aproximativ 503 cai putere, acest model de berlina poate ajunge la o viteza de aproximativ 250 km/h. Interiorul luxos si dotarile de top fac din aceasta masina una dintre cele mai dorite din lume.

Mercedes-Benz AMG S 65

- bcchauto- Top 5 modele Mercedes-Benz AMG din toate timpurile

Mercedes-Benz AMG S 65

Limuzina de inalta performanta, echipata cu un motor V12 de 6.0 litri, cu 621 cai putere, ceea ce ii permite sa atinga o viteza de aproximativ 250 km/h. Dotarile de lux, precum scaunele incalzite si ventilate, sistemul de sunet surround si de navigare, fac din aceasta masina un adevarat rai pe roti.

Mercedes-Benz AMG GTR

- bcchauto- Top 5 modele Mercedes-Benz AMG din toate timpurile

Mercedes-Benz AMG GTR

Acest model de supercar este echipat cu un motor V8 de 4.0 litri, cu 585 cai putere, capabil sa atinga o viteza maxima de 345 km/h. Designul aerodinamic si performantele de top castiga increderea soferilor care doresc sa experimenteze tot ce este mai bun in materie de masini sport. Accelerarea de la 0 la 100km/h se face in aproximativ 3, 6 secunde.

Mercedes-Benz AMG GT 63

- bcchauto- Top 5 modele Mercedes-Benz AMG din toate timpurile

Mercedes-Benz AMG GT 63

Cu un motor V8 de 4.0 litri, cu aproximativ 630 cai putere, acest model de berlina poate ajunge la o viteza de aproximativ 312 km/h.

Indiferent daca esti un pasionat de masini sport sau pur si simplu iti doresti un vehicul de lux care sa-ti ofere performante exceptionale, modelele Mercedes Benz AMG sunt alegerea perfecta.

Fie ca optezi pentru un coupe, o berlina sau o limuzina, vei beneficia de designul atemporal al brandului Mercedes-Benz si de performantele de top ale diviziei AMG.

Fiecare dintre aceste modele ofera o experienta unica si emotionanta de conducere, iar tehnologiile avansate cu care sunt dotate iti ofera confort si siguranta in orice situatie. De asemenea, investitia intr-un model Mercedes-Benz AMG este una sigura, deoarece aceste masini sunt apreciate pentru valoarea pe termen lung.

Daca esti in cautarea unei masini de lux care sa-ti ofere performante si stil de neegalat, atunci modelele Mercedes-Benz AMG din aceasta lista sunt alegerea perfecta pentru tine. Asadar, nu mai ezita si fa-ti visul realitate cu unul dintre aceste modele de exceptie.

Modele AMG pe stoc BCCH Auto Switzerland

Iata ce modele de Mercedes Benz se afla in prezent in stocul BCCH Auto Switzerland, dar stocul se actualizeaza periodic, iar daca nici unul dintre acestea nu iti sunt pe plac, putem aduce la comanda orice model doresti. Este suficient sa completezi formularul aici iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Care vedete conduc Mercedes Benz

Dintre vedetele autohtone cunoscute, Dorian Popa conduce un Mercedes Benz GLE 53 AMG, care valoreaza peste 120.000 de euro in functie de dotari, iar Vladuta Lupau conduce un autoturism Mercedes G Class. Rapperul Ludacris conduce Mercedes Maybach GLS 600 conform a1.ro.

De ce sa alegi BCCH Auto Switzerland?

Pentru ca te sprijinim in procesul integral de achizitie a masinii dorite si pentru ca durata acestui proces este una scurta. La BCCH Auto Switzerland primesti cele mai bune servicii, specialistii oferindu-ti consultanta pe linie de solutii de finantare daca nu dispui acum de bugetul integral, autoturisme noi si second hand. Iti cautam si iti aducem masina pe care ti-o doresti, deoarece avem acces la stocurile partenerilor din Europa, cu care colaboram.

Vino la sediul nostru din Calea Bucurestilor nr. 289 din Otopeni, Romania.

Alege sa conduci performanta, stil si personalitate!

Distribuie articolul:
Sorin Cârstea

Sorin este un profesionist experimentat și pasionat în domeniul vânzărilor și reparațiilor autovehiculelor rutiere, cu peste 35 de ani de experiență în industrie. A deținut poziții de conducere în cadrul unor dealership-uri de renume și a contribuit la dezvoltarea unor proiecte inovatoare în domeniul auto. Acum, Sorin aduce această expertiză și pasiune în cadrul echipei BCCH Group Switzerland, continuând să exceleze în domeniul său.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina