Acasa Blog Noua generatie de modelele Volkswagen Tiguan
2022 volkswagen tiguan s

Noua generatie de modelele Volkswagen Tiguan

Volkswagen este un constructor de automobile multinational, cu sediul in Wolfsburg, Saxonia Inferioara, Germania. Volkswagen proiecteaza, fabrica si distribuie vehicule de pasageri si comerciale, motociclete si motoare si ofera servicii conexe, cum ar fi finantarea, leasing-ul, managementul flotei si solutiile de mobilitate.

Piata principala a companiei sunt Europa, America de Nord, America de Sud si Asia. Volkswagen este brandul original European si cel mai mare producator auto din Europa.

Este cunoscuta pentru modelele sale populare precum Beetle, Golf, Passat si Jetta. VW este una dintre cele mai mari companii auto din lume, cu fabrici in mai multe tari si branduri precum Audi, Porsche si Bentley sub umbrela sa.

Volkswagen produce o varietate de SUV-uri, inclusiv Tiguan, Atlas, Touareg si T-Roc. Tiguan este un SUV compact care este disponibil in mai multe tari din intreaga lume, cu o gama de motorizari si optiuni de transmisie.

Atlas este un SUV mai mare, care este disponibil in America de Nord si ofera o capacitate mai mare de pasageri si bagaje. Touareg este un SUV premium cu un design elegant si optiuni de motorizare puternice.

T-Roc este un SUV compact cu un design sportiv si tehnologii moderne. Toate acestea sunt disponibile cu optiuni de transmisie automata sau manuala si sunt echipate cu tehnologii moderne de siguranta si confort.

Ce aduce noua generatie de modele Volskwagen Tiguan?

Volskwagen Tiguan

Volskwagen Tiguan

Noua generatie de modele Volkswagen Tiguan a fost lansata in 2016 si este disponibila in mai multe variante, incluzand versiuni cu tractiune fata si integrala.

Design-ul exterior al acestui model este mai sportiv si mai aerodinamic decat generatia anterioara, cu o grila mai mare si faruri LED integrate.

Interiorul este mai spatios si ofera o experienta de conducere mai confortabila, cu o consola centrala modernizata si o varietate de caracteristici tehnologice, inclusiv sistem de infotainment de ultima generatie cu ecran tactil de 9.2 inchi si sistem de navigatie.

Sub capota, Tiguan ofera o gama larga de optiuni de motorizare, inclusiv motoare pe benzina si diesel, cu puteri cuprinse intre 110 si 240 CP, precum si o versiune hibrid plug-in. Toate acestea sunt asociate cu o transmisie automata sau manuala si ofera o experienta de conducere eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil.

Sistemul de siguranta al acestui model include caracteristici precum franarea automata de urgenta, asistenta la mentinerea benzii de rulare si sistemul de detectare a unghiului mort, in plus fata de airbag-uri si sisteme de fixare ISOFIX pentru scaunele copiilor.

In general, noua generatie Volkswagen Tiguan este un SUV compact de inalta calitate, cu un design modern si caracteristici tehnologice avansate, oferind o experienta de conducere confortabila si sigura.

Exista mai multe variante ale Volkswagen Tiguan, inclusiv:

Tiguan S

- bcchauto- Noua generatie de modelele Volkswagen Tiguan

Tiguan S

Aceasta este versiunea de baza a modelului Volkswagen Tiguan si vine cu caracteristici standard precum sistemul de infotainment cu ecran tactil de 6.5 inch, sistemul de incalzire al scaunelor fata si sistemul de control al stabilitatii. Include optiuni de conectivitate precum Bluetooth si USB, precum si o serie de airbag-uri pentru siguranta. Este echipat cu un motor turbo de 2.0 litri si transmisie manuala sau automata cu 6 trepte.

Tiguan SE

- bcchauto- Noua generatie de modelele Volkswagen Tiguan

Tiguan SE

Este o versiune mai avansata a modelului, care vine cu caracteristici suplimentare precum sistemul de navigatie, camera de mers inapoi si o optiune de pachet de siguranta. De asemenea, include optiuni de conectivitate precum Bluetooth si USB si sistem audio cu 8 difuzoare. De asemenea, ofera optiunea de a alege intre un motor turbo de 2.0 litri sau unul turbo de 1.5 litri si transmisie manuala sau automata cu 6 trepte.

Tiguan SEL

- bcchauto- Noua generatie de modelele Volkswagen Tiguan

Tiguan SEL

Este o versiune mai inalta, care vine cu caracteristici aditionale precum faruri cu LED, oglinzi pliabile electric, sistem audio Fender si o optiune de pachet panoramic. Include optiuni de conectivitate precum Bluetooth si USB si sistem audio cu 8 difuzoare. Este echipat cu un motor turbo de 2.0 litri si transmisie automata cu 8 trepte si  ofera optiunea de tractiune integrala sau 4Motion all-wheel drive.

Tiguan R-Line

- bcchauto- Noua generatie de modelele Volkswagen Tiguan

Tiguan R-Line

Tiguan R-Line este o versiune sport a modelului, care vine cu un design distinctiv, jante de aliaj de 19 inch, suspensie sport si o optiune de pachet R-Line. Include optiuni de conectivitate precum Bluetooth si USB si sistem audio cu 8 difuzoare.  Este echipat cu un motor turbo de 2.0 litri si transmisie automata cu 8 trepte. Ofera optiunea de tractiune integrala sau 4Motion all-wheel drive.

Tiguan SEL R-Line

- bcchauto- Noua generatie de modelele Volkswagen Tiguan

Tiguan SEL R-Line

Este o combinatie a versiunii SEL si R-Line, care vine cu caracteristici din ambele versiuni. Include optiuni de conectivitate precum Bluetooth si USB si sistem audio cu 8 difuzoare.

Tiguan SEL Premium

- bcchauto- Noua generatie de modelele Volkswagen Tiguan

Tiguan SEL Premium

Este cea mai inalta versiune a modelului Volkswagen Tiguan, care vine cu caracteristici suplimentare precum farurile cu LED adaptiv, oglinzile pliabile electric, sistemul audio Fender premium si o optiune de pachet panoramic. De asemenea, include optiuni de conectivitate precum Bluetooth si USB si sistem audio cu 8 difuzoare.

Tiguan eHybrid

- bcchauto- Noua generatie de modelele Volkswagen Tiguan

Tiguan eHybrid

Este o versiune hibrida a modelului, care vine cu o capacitate de electricitate de 13,5 KWh, care poate parcurge pana la 50 km cu o singura incarcare. Acest model include optiuni de conectivitate precum Bluetooth si USB, precum si sistem de navigatie si sistem audio cu 8 difuzoare.

Aceasta varianta este o optiune hibrida plug-in care combina un motor turbo de 1.4 litri cu un motor electric pentru a oferi o experienta de condus mai eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil. De asemenea, vine cu dotari premium, cum ar fi sistemul de navigatie si sistemul de sunet Fender.

Tiguan Allspace

- bcchauto- Noua generatie de modelele Volkswagen Tiguan

Tiguan Allspace

Tiguan Allspace este o varianta cu un spatiu interior mai mare, cu lungimea de 4,70 m si un spatiu de incarcare mai mare. Acest model include optiuni de conectivitate precum Bluetooth si USB, precum si sistem de navigatie si sistem audio cu 8 difuzoare. Este echipat cu un motor turbo de 2.0 litri si transmisie manuala sau automata cu 6 trepte.

Toate variantele de Volkswagen Tiguan ofera un design modern, tehnologii avansate si performanta fiabila. Diferenta dintre ele consta in dotarile suplimentare, performanta motorului si optiunile de transmisie si tractiune. Alegeti varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. de transport

In ceea ce priveste motorizarea, Volkswagen Tiguan este disponibil cu mai multe optiuni de motor, inclusiv:

  • Motorul pe benzina TSI cu capacitatea de 1.4 litri si puterea de 150 CP
  • Motorul pe benzina TSI cu capacitatea de 2.0 litri si puterea de 190 CP
  • Motorul diesel TDI cu capacitatea de 2.0 litri si puterea de 150 CP
  • Motorul hibrid eHybrid cu o putere combinata de 214 CP si o capacitate de electricitate de 13.5 KWh.

In plus, toate modelele sunt disponibile cu tractiune fata sau cu tractiune integrala 4MOTION, cu transmisii manuale sau automate.

Distribuie articolul:
Sorin Cârstea

Sorin este un profesionist experimentat și pasionat în domeniul vânzărilor și reparațiilor autovehiculelor rutiere, cu peste 35 de ani de experiență în industrie. A deținut poziții de conducere în cadrul unor dealership-uri de renume și a contribuit la dezvoltarea unor proiecte inovatoare în domeniul auto. Acum, Sorin aduce această expertiză și pasiune în cadrul echipei BCCH Group Switzerland, continuând să exceleze în domeniul său.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina