Acasa Blog Iată topul modelelor Volvo: alege mașina ideală pentru nevoile tale
modele volvo

Iată topul modelelor Volvo: alege mașina ideală pentru nevoile tale

Masini de lux 09/04/2024

Atunci când plănuiești să cumperi o mașină, alegerea pe care o faci trebuie să reflecte foarte bine ce îți dorești, dar și necesitățile tale sau ale familiei tale. Poate fi vorba despre bugetul disponibil, designul vehiculului sau caracteristicile sale tehnice, fiecare dintre acestea jucând un rol crucial în decizia finală. 

Reflectă asupra stilul tău de viață, iar noi te ajutăm să alegi modelul ideal de Volvo! Iată un top al celor mai populare modele din flota producătorului. 

Volvo XC 40 T4 Geartronic Momentum Pro
Volvo XC 40 T4 Geartronic Momentum Pro
2019
109.800 km
Benzina
25.990 €
TVA deductibil
Volvo XC 40 T4 AWD Inscription
Volvo XC 40 T4 AWD Inscription
2021
49.200 km
Benzina
38.700 €
TVA deductibil
Volvo XC 40 D3 FWD Momentum Pro
Volvo XC 40 D3 FWD Momentum Pro
2020
964.200 km
Diesel
30.900 €
TVA deductibil

Volvo XC90 

Un SUV de lux cu 7 locuri, perfect pentru familiile numeroase sau călătoriile lungi. Oferă un spațiu interior generos, un design elegant și o gamă largă de caracteristici de siguranță avansate. XC90 este disponibil în versiuni hibride și electrice, oferind o combinație ideală de putere și eficiență. 

Interior rafinat: Materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi pielea Nappa și lemnul fin, oferă un plus de rafinament și confort. Scaunele sunt ergonomice și oferă suport excelent, chiar și în călătoriile lungi.

Tehnologie de ultimă generație: Un sistem de infotainment intuitiv cu ecran tactil mare, un sistem audio premium Bowers & Wilkins și o gamă largă de caracteristici de conectivitate mențin pasagerii conectați și distrați.

Siguranță la volan: XC90 a obținut cele mai mari note la testele de siguranță Euro NCAP și este dotat cu o serie de caracteristici de asistență a șoferului, cum ar fi Pilotul Automat Adaptiv, Frânarea Automată de Urgență și Sistemul de Avertizare a Punctelor Oarbe.

Versatilitate: Cu șapte locuri disponibile, XC90 este perfect pentru familiile numeroase sau pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar pentru bagaje. Scaunele din spate pot fi pliate și rabatate pentru a configura spațiul de încărcare în funcție de nevoile dumneavoastră.

Condus plăcut: Suspensia pneumatică oferă o rulare lină și confortabilă, iar motoarele puternice oferă performanțe dinamice. XC90 este disponibil și cu tracțiune integrală pentru a vă oferi tracțiune și control în orice condiții meteorologice.

Volvo XC 90 T8 Recharge AWD Plus Bright
Volvo XC 90 T8 Recharge AWD Plus Bright
2023
2.800 km
Hibrid Plug-In
77.900 €
TVA deductibil
Volvo XC 90 D5 AWD Inscription
Volvo XC 90 D5 AWD Inscription
2019
54.800 km
Diesel
51.899 €
TVA deductibil
Volvo XC 90 T5 AWD Inscription 7 locuri
Volvo XC 90 T5 AWD Inscription 7 locuri
2018
59.900 km
Benzina
49.400 €
TVA deductibil

Volvo XC60

Un SUV compact premium, ideal pentru cei care apreciază stilul și performanța. XC60 oferă o conducere dinamică, un interior luxos și o gamă largă de tehnologii avansate. Este disponibil în versiuni hibride și electrice, precum și cu tracțiune integrală.

Design elegant și modern: Liniile exterioare rafinate și detaliile sofisticate fac din XC60 un SUV cu adevărat remarcabil.

Interior spațios și confortabil: Materiale premium, scaune ergonomice și un design inteligent al habitaclului oferă o experiență de condus plăcută pentru toți pasagerii.

Dinamică: Suspensia sportivă și motoarele puternice oferă o experiență de condus captivantă. XC60 este disponibil și cu tracțiune integrală pentru a vă oferi tracțiune și control în orice condiții meteorologice.

Tehnologie de ultimă generație: Un sistem de infotainment intuitiv cu ecran tactil mare, un sistem audio premium și o gamă largă de caracteristici de conectivitate mențin pasagerii conectați și distrați.

Siguranță la volan: XC60 a obținut cele mai mari note la testele de siguranță Euro NCAP și este dotat cu o serie de caracteristici de asistență a șoferului, cum ar fi Pilotul Automat Adaptiv, Frânarea Automată de Urgență și Sistemul de Avertizare a Punctelor Oarbe.

Sustenabilitate: XC60 este disponibil în versiuni hibride și electrice, care oferă o conducere ecologică și eficientă.

 

Volvo XC 60 B4 AWD MHEV Inscription
Volvo XC 60 B4 AWD MHEV Inscription
2019
104.800 km
Diesel
36.400 €
TVA nedeductibil
Volvo XC 60 T8 Recharge AWD Inscription
Volvo XC 60 T8 Recharge AWD Inscription
2020
92.900 km
Hibrid Plug-In
40.500 €
TVA deductibil
Volvo XC 60 B4 AWD R Design
Volvo XC 60 B4 AWD R Design
2019
133.100 km
Diesel
34.900 €
TVA deductibil

Volvo S90

Un sedan de lux elegant, perfect pentru cei care caută confort și rafinament. S90 oferă un interior spațios și confortabil, o gamă largă de caracteristici de siguranță și o experiență de conducere lină și silențioasă. Este disponibil în versiuni hibride și electrice.

Design exterior elegant: Liniile fluide și proporțiile echilibrate conferă S90 un aspect atemporal și sofisticat. Disponibil în diverse culori exterioare rafinate, S90 se potrivește perfect cu orice stil.

Interior luxos și spațios: Materiale premium, cum ar fi pielea Nappa și lemnul fin, creează un spațiu de o eleganță rafinată. Scaunele sunt extrem de confortabile și oferă suport excelent pentru spate, chiar și în călătoriile lungi. Spațiul interior generos asigură suficient loc pentru cinci pasageri adulți, oferindu-le libertate de mișcare.

Condus lin și silențios: Suspensia pneumatică adaptivă absoarbe cu ușurință denivelările drumului, oferind o experiență de conducere extrem de confortabilă. Motorul silențios și rafinat contribuie la atmosfera de liniște și relaxare din interiorul mașinii.

Tehnologie de ultimă generație: Un sistem de infotainment intuitiv cu ecran tactil mare, un sistem audio premium Bowers & Wilkins și o gamă largă de caracteristici de conectivitate mențin pasagerii conectați și distrați.

Siguranță la volan: S90 a obținut cele mai mari note la testele de siguranță Euro NCAP și este dotat cu o serie de caracteristici de asistență a șoferului, inclusiv Pilotul Automat Adaptiv, Frânarea Automată de Urgență și Sistemul de Avertizare a Punctelor Oarbe.

Sustenabilitate: S90 este disponibil în versiuni hibride și electrice, care oferă o conducere ecologică și eficientă, reducând emisiile de CO2 și economisind combustibil.

Volvo S90 T8 Recharge AWD R-Design
Volvo S90 T8 Recharge AWD R-Design
2022
18.900 km
Hibrid Plug-In
53.990 €
TVA deductibil
Volvo S90 T8 AWD Recharge Ultimate
Volvo S90 T8 AWD Recharge Ultimate
2022
29.000 km
Hibrid
51.000 €
TVA deductibil
Volvo S90 Recharge T8 Ultimate Dark
Volvo S90 Recharge T8 Ultimate Dark
2022
13.200 km
Benzina
56.900 €
TVA deductibil

Volvo S60

Un sedan de dimensiuni medii, perfect pentru cei care caută o mașină elegantă și practică. S60 oferă un interior spațios și confortabil, o gamă largă de caracteristici de siguranță și o experiență de conducere dinamică. Este disponibil în versiuni hibride și electrice.

Design exterior atletic: Liniile sculptate și proporțiile dinamice conferă S60 un aspect sportiv și modern. Disponibil într-o gamă variată de culori exterioare, S60 se potrivește perfect cu personalitatea dumneavoastră.

Interior spațios și confortabil: Materiale premium, scaune ergonomice și un design inteligent al habitaclului oferă o experiență de condus plăcută pentru toți pasagerii. Spațiul interior generos asigură suficient loc pentru cinci pasageri adulți, oferindu-le libertate de mișcare.

Dinamică: Suspensia sportivă și motoarele puternice oferă o experiență de condus captivantă. S60 este disponibil și cu tracțiune integrală pentru a vă oferi tracțiune și control în orice condiții meteorologice.

Tehnologie de ultimă generație: Un sistem de infotainment intuitiv cu ecran tactil mare, un sistem audio premium și o gamă largă de caracteristici de conectivitate mențin pasagerii conectați și distrați.

Siguranță la volan: S60 a obținut cele mai mari note la testele de siguranță Euro NCAP și este dotat cu o serie de caracteristici de asistență a șoferului, cum ar fi Pilotul Automat Adaptiv, Frânarea Automată de Urgență și Sistemul de Avertizare a Punctelor Oarbe.

Sustenabilitate: S60 este disponibil în versiuni hibride și electrice, care oferă o conducere ecologică și eficientă, reducând emisiile de CO2 și economisind combustibil.

Volvo S60 2.0 T4
Volvo S60 2.0 T4
2019
59.200 km
Benzina
33.950 €
TVA deductibil
Volvo S60 T4 GT R-Design
Volvo S60 T4 GT R-Design
2019
56.600 km
Benzina
32.591 €
TVA deductibil
Volvo S60 R design Lim
Volvo S60 R design Lim
2020
22.200 km
Benzina
36.500 €
TVA deductibil

Volvo V60

Un break spațios și versatil, perfect pentru familiile active sau cei care au nevoie de mai mult spațiu pentru bagaje. V60 oferă un interior practic și modular, o gamă largă de caracteristici de siguranță și o experiență de conducere confortabilă. Este disponibil în versiuni hibride și electrice.

Design elegant și versatil: V60 îmbină eleganța unui sedan cu versatilitatea unui break. Liniile sale fluide și designul practic al portbagajului oferă un amestec perfect de stil și funcționalitate.

Interior spațios și confortabil: Materiale de calitate superioară precum pielea Nappa și detalii din lemn oferă un spațiu relaxant și primitor. Scaunele ergonomice sunt concepute pentru confort, iar spațiul generos pentru picioare asigură călătorii plăcute pentru toți pasagerii.

Funcționalitate excelentă: Portbagajul generos dispune de un spațiu de încărcare flexibil, care poate fi adaptat în funcție de nevoile dumneavoastră. Scaunele spate rabatabile măresc în mod semnificativ capacitatea de încărcare pentru obiecte mai mari.

Dinamică: Suspensia echilibrată a lui V60 oferă un amestec de confort și agilitate pentru o experiență de condus plăcută. Direcția precisă și motoarele puternice fac ca V60 să fie un partener capabil pe drum.

Tehnologie avansată: Un sistem de infotainment intuitiv, conectivitate wireless, precum și un sistem audio premium vă mențin conectat și distrat pe parcursul călătoriilor.

Siguranță la volan: Volvo este renumit pentru angajamentul față de siguranță, iar V60 beneficiază de o suită completă de sisteme de asistență pentru șofer.

Sustenabilitate: Motorizările hibride și hibride plug-in sunt disponibile, oferind o combinație de putere și eficiență ecologică.

 

Volvo V60 B4 MHEV FWD R-Design 197 CP
Volvo V60 B4 MHEV FWD R-Design 197 CP
2021
46.850 km
Diesel
38.080 €
TVA deductibil

Pe lângă modelele enumerate mai sus, Volvo oferă o gamă largă de alte vehicule, inclusiv:

  • Volvo C40: Un crossover compact electric elegant, perfect pentru cei care caută o mașină ecologică și stilată
  • Volvo XC40: Un SUV compact premium, ideal pentru cei care apreciază stilul și versatilitatea.
  • Volvo V90: Un break de lux spațios și elegant, perfect pentru familiile numeroase sau călătoriile lungi.

Cu o gamă largă de modele disponibile pe piață, de la SUV-uri spațioase la sedanuri elegante și break-uri versatile, Volvo oferă o combinație ideală de stil, performanță, siguranță și sustenabilitate. Vizitați showroom-ul nostru pentru a descoperi mai multe despre modelele disponibile. 

Distribuie articolul:
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina