Acasa Blog Descopera Noul Kia Sportage – Confort, Siguranta si Design Impresionant
kia sportage 2023

Descopera Noul Kia Sportage – Confort, Siguranta si Design Impresionant

Dezvaluind cea mai noua versiune a unui SUV indragit, Kia Sportage prezinta un amestec remarcabil de confort, siguranta si design. Acest model este mai mult decat un simplu vehicul; este o marturie a angajamentului Kia fata de inovatie, calitate si experienta de condus. Primul model Sportage a aparut in 1993, iar in 2021 a ajuns la cea de-a 5 generatie, venind de-a lungul anilor cu numeroase imbunatatiri, motiv pentru care este astazi unul dintre cele mai populare modele din portofoliul producatorului sud coreean.

Design-ul unic al noului Kia Sportage

kia sportage design

Designul noului Kia Sportage este o simfonie vizuala. Detaliile izbitoare, precum grila, farurile elegante si pozitia indrazneata si musculoasa, il fac sa se remarce pe sosea. Exteriorul noului Kia Sportage este o minune a designului modern. Contururile izbitoare, grila indrazneata si iluminarea dinamica ii confera un aspect agresiv, dar rafinat.

La interior vei fi intampinat de tot confortul de care ai nevoie de fiecare data cand circuli cu masina. Habitaclul este spatios si rafinat, cu materiale de inalta calitate peste tot, iar scaunele sunt proiectate ergonomic si vin cu optiuni de incalzire si ventilatie pentru acele dimineti reci sau dupa-amieze calduroase. In plus, la confort se adauga sistemul sofisticat de control al climatizarii care nu numai ca mentine temperatura perfecta in interiorul Sportage, dar se asigura si de calitatea aerului sa ramana de cea mai buna calitate. Plafonul panoramic, iluminarea ambientala si un sistem de infotainment de inalta tehnologie creeaza un mediu care este deopotriva luxos si functional.

Tehnologii dedicate soferilor si pasagerilor

Cand vine vorba de siguranta, noul Kia Sportage este echipat cu o suita de tehnologii de siguranta de ultima generatie care sa faca fiecare drum cu adevarat sigur si lipsit de riscuri sau pericole. Sistemele inovatoare de asistenta pentru soferi precum Lane Keep Assist, Forward Collision-Avoidance Assist si Blind-Spot Collision Warning, ajuta la reducerea riscului de accidente si fac condusul mai usor si mai relaxant.

Optiuni de motorizare

Sub capota, noul Kia Sportage dispune motoare robuste care ofera un echilibru excelent intre performanta si eficienta a consumului de combustibil. Fie ca faci naveta in oras sau pleci intr-o aventura de weekend, Sportage promite o conducere lina si receptiva. Kia ofera mai multe motorizari pentru a acoperi nevoile si preferintele tuturor soferilor, de la 1.6 litri pe benzina care produce 149 CP sau 177 CP in functie de versiunea aleasa, pana la o varianta Diesel tot de 1.6 litri care produce 115 CP sau 136 CP sau varianta plug-in hybrid care produce 230 CP. Pentru cei care se orienteaza dupa mai multa aventura, Sportage ofera un sistem 4x4, iar aceasta caracteristica avansata ofera o tractiune si un control sporit, facandu-l capabil sa abordeze cu usurinta diverse terenuri si conditii meteo, motiv pentru care reprezinta o alegere ideala pentru iubitorii de aventuri.

De ce este Kia Sportage un model popular in Romania

Cand vine vorba de masini accesibile si fiabile, Kia Sportage este un nume care se distinge, cu siguranta. Dar de ce este acest model atat de popular in Romania? Kia Sportage a fost introdus pe piata auto din Romania in anii '90, iar de atunci a devenit unul dintre cele mai de incredere si iubite modele de automobile. Popularitatea a crescut constant pe parcursul anilor, datorita calitatii superioare, designului atractiv si performantelor de top, ceea ce l-a facut un favorit printre romani. 

Recenziile pozitive sunt un alt factor care contribuie la popularitatea Kia Sportage in Romania pentru ca soferii apreciaza fiabilitatea si confortul oferit de acest model, precum si tehnologia avansata pe care o asigura. In plus, autoturismele Kia sunt bine cunoscute pentru faptul ca echiparile de baza sunt bine dotate, asigurand soferilor numeroase functii menite sa le faca viata la volan mult mai placuta. 

Preturile pentru varianta de baza de 1.6 litri benzina cu cutie de viteze manuala si echipare Urban incep de la aproape 24.000 de euro, pe cand cei care isi doresc o cutie de viteze automata in 7 trepte trebuie sa plateasca circa 3.000 de euro mai mult. Versiunea de top 4x4 GT Line ajunge la circa 38.000 de euro, fiind o optiune excelenta pentru cei care isi doresc un SUV bine echipat pe care sa se poata baza in orice context. In plus, acestia au posibilitatea de a-si personaliza autoturismele pana la cele mai mici detalii, producatorul coreean oferind numeroase culorii, jante sau tipuri de tapiterie.

De ce este Kia Sportage pentru tine

Noul Kia Sportage este un SUV versatil care indeplineste toate conditiile pentru un sofer modern. Cu confortul sau remarcabil, functiile de siguranta inovatoare, designul impresionant si performantele robuste, acesta reprezinta o dovada a angajamentului Kia de a oferi o experienta de conducere superioara. Daca esti in cautarea unui vehicul care imbina stilul, confortul, siguranta si performanta intr-un singur pachet, noul Kia Sportage merita luat in considerare!

Distribuie articolul:

Categorii

Articole recente

cele mai scumpe masini din lume
Cele mai scumpe masini din lume
Citeste mai mult

s60 my24 fuel og
Cele mai bune masini pentru soferi la 18 ani
Citeste mai mult

359310300_237810539099304_1314413748499435122_n \(1\) min
Ce trebuie sa faci cand cumperi o masina rulata? Ghid complet
Citeste mai mult

pozitia corecta la volan
Pozitia corecta la volan - Ghid pentru un condus sigur si confortabil
Citeste mai mult

Despre noi

BCCH Auto Switzerland
Automobile de lux noi si rulate
Echipa BCCH Auto Switzerland ofera clientilor consultanta necesara achizitionarii unui autovehicul din stocul propriu sau la comanda de oriunde din tarile Uniunii Europene. Angajamentul echipei noastre este acela de a oferi un nivel inalt al calitatii serviciilor si autovehiculelor vandute.
Vezi cele 2899 masini
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina