Acasa Blog De ce sa fii atent la noul Ferrari Purosangue
Ferrari purosangue

De ce sa fii atent la noul Ferrari Purosangue

Masini de lux 12/02/2023

Ferrari Purosangue este un nou model de SUV lansat de prestigiosul producator italian de masini sportive. Acest model se distinge prin design-ul inovator, tehnologia avansata si performanta de top, facandu-l una dintre masinile cele mai asteptate ale anului trecut.

Daca sunteti un iubitor al masinilor sportive sau doar cautati o masina de top cu un design si performanta excelente, acest nou model Ferrari ar trebui sa fie pe lista dvs. de achizitii.

Design-ul Ferrari Purosangue

Dupa o analiza atenta a fotografiilor aparute in presa, se poate constata ca noul Ferrari Purosangue are o garda la sol foarte scazuta, comparativ cu alti competitori din aceeasi categorie. Cu o caroserie aerodinamica si o garda la sol joasa, se poate presupune ca acest vehicul va avea performante de top.

Producatorul a precizat ca acest automobil a fost proiectat pentru a fi folosit pe drumuri pavate, astfel ca echiparea cu anvelope off road nu ar aduce niciun beneficiu.

Presedintele Ferrari, Benedetta Vigna, a declarat: “Cand ne gandim la un SUV, ne imaginam un vehicul de dimensiuni mari. Purosangue este insa o masina sport si acest aspect devine evident in momentul in care te afli la volan.”

Cei care aleg sa achizitioneze acest automobil, probabil nu vor avea intentia sa il testeze pe teren accidentat sau off-road.

Design-ul Ferrari Purosangue este aerodinamic, cu o capota lunga si un plafon inclinat, disponibil in patru usi, oferind astfel un interior spatios si confortabil pentru toti pasagerii. Partea din fata a masinii se aseamana cu Ferrari Roma, cu protectia sub caroseria neagra si un scut sub forma de lama, care adauga un plus de aventura acestui vehicul, desi arata mai mult ca un break decat ca un SUV.

In ceea ce priveste design-ul, nu se poate ignora echiparea cu jante din aliaj, cu diametrul de 20 inch, in doua latimi, o caracteristica obisnuita pentru modelele Ferrari. Lansarea oficiala a acestui automobil a fost facuta in septembrie 2022, iar premiera pe sosele este probabil sa apara abia anul acesta.

Interiorul luxos al noului Ferrari Purosangue

- bcchauto- De ce sa fii atent la noul Ferrari Purosangue

Interiorul noului Ferrari Purosangue ofera un nivel ridicat de lux si comfort. In interior, noul automobil italian impresioneaza cu un design de bord simetric, dotat cu ceasuri digitale si personalizabile, un ecran de culoare destinat pasagerului din dreapta soferului, patru scaune individuale, atent sculptate, tapiterie din piele sau Alcantara, o instalatie audio de inalta calitate marca Burmester, climatizare cu reglare automata a temperaturii si un volan cu padele pentru schimbarea vitezelor. Acest automobil ofera un nivel de lux si tehnologie avansata, garantand o calatorie confortabila si placuta.

Performanta impresionanta a noului Ferrari Purosangue

Ferrari a lansat oficial modelul Purosangue, primul vehicul cu caracteristici de SUV/crossover din istoria marcii italiene de masini sport. Desi aspectul sau cu garda la sol ridicata poate sugera altceva, oficialii Ferrari au evitat sa-l numeasca oficial “SUV” sau “crossover”, preferand sa-l defineasca ca fiind o “masina sport” in comunicatul oficial.

Cu dimensiuni impresionante, masurand 4973 mm lungime, 2028 mm latime si 1589 mm inaltime, cu un ampatament de 3018 mm, Purosangue ofera si cea mai mare capacitate de depozitare din istoria Ferrari, cu un portbagaj de 473 litri.

Pentru a minimiza greutatea proprie si a mentine centrul de greutate scazut, Purosangue este echipat cu un plafon din fibra de carbon. Cu o greutate de 2033 kilograme, acest model este propulsat de un motor V12 aspirat de 6,5 litri, care dezvolta o putere de 725 cai putere (la 7750 rpm) si un cuplu de 716 Nm.

Transmisia automata cu dublu ambreiaj si 8 trepte, precum si tractiunea integrala, asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3,3 secunde, si de la 0 la 200 km/h in 10,6 secunde. Viteza maxima a acestui vehicul poate ajunge la 310 km/h. Suspensia activa a fost dezvoltata in-house de Ferrari impreuna cu producatorul canadian Multimatic.

Tehnologia avansata de siguranta si conectivitate

Noul Ferrari Purosangue dispune de tehnologii avansate de siguranta si conectivitate pentru a oferi o experienta de conducere sigura si conectata. Sistemul de asistenta a soferului include caracteristici precum franarea automata de urgenta si asistenta la parcare, care ajuta la prevenirea accidentelor. De asemenea, acesta dispune de un sistem de infotainment integrat care ofera acces la conectivitate, navigare GPS, Bluetooth si streaming de muzica.

Noul Ferrari Purosangue aduce o serie de schimbari si inovatii importante in comparatie cu modelele anterioare ale marcii. Acesta este primul SUV al marcii si ofera o combinatie unica de performanta si confort.

Pretul si disponibilitatea noului Ferrari Purosangue

Ferrari, renumitul producator italian de super-masini, a anuntat pretul pentru noul sau model Purosangue: 390.000 de euro. Acesta se situeaza pe locul al doilea ca valoare in gama, fiind depasit doar de modelul Ferrari SF90, care costa incepand de la 440.000 de euro. In incercarea de a-si pastra imaginea de brand exclusivist, Ferrari a limitat productia Purosangue la 20% din capacitatea sa totala, adica aproximativ 3.000-3.500 de unitati pe an.

Enrico Galliera, directorul de vanzari si marketing al Ferrari, a declarat ca numarul de precomenzi este atat de mare incat exista riscul sa nu se poata satisface toate cererile clientilor, astfel ca ar putea fi necesar sa se inchida curand lista de comenzi. Livrarile Purosangue vor incepe in primavara acestui an.

Distribuie articolul:
Sorin Cârstea

Sorin este un profesionist experimentat și pasionat în domeniul vânzărilor și reparațiilor autovehiculelor rutiere, cu peste 35 de ani de experiență în industrie. A deținut poziții de conducere în cadrul unor dealership-uri de renume și a contribuit la dezvoltarea unor proiecte inovatoare în domeniul auto. Acum, Sorin aduce această expertiză și pasiune în cadrul echipei BCCH Group Switzerland, continuând să exceleze în domeniul său.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina