Acasa Blog Cele mai frumoase modele de la Audi
top modele audi scaled

Cele mai frumoase modele de la Audi

Masini de lux 24/01/2023

Audi este un producator de automobile de lux din Germania, care face parte din grupul Volkswagen AG. Fondata in 1909, compania a devenit cunoscuta pentru calitatea si fiabilitatea masinilor sale, precum si pentru designul sau modern si sofisticat.

Audi se concentreaza pe a oferi o experienta de condus premium, prin intermediul tehnologiei avansate si a performantelor dinamice.

- bcchauto- Cele mai frumoase modele de la Audi

Audi are o gama variata de modele, de la compacte si berline, pana la SUV-uri si modele sportive. Unul dintre modelele cele mai cunoscute ale companiei este Audi A4, care se bucura de o popularitate ridicata printre cumparatorii de masini premium din Romania.

Audi este, de asemenea, recunoscut pentru gama sa de modele hibride si electrice, cum ar fi Audi e-tron, care ofera o optiune foarte buna pentru clientii preocupati de mediu.

In ceea ce priveste calitatea, Audi se concentreaza pe utilizarea materialelor de calitate superioara si a tehnologiilor avansate pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate excelenta. Compania investeste in cercetare si dezvoltare pentru a se asigura ca ofera cele mai noi tehnologii si caracteristici de siguranta pentru clientii sai.

Iata care sunt considerate cele mai frumoase modele de Audi:

Audi R8

Audi R8

Audi R8

Audi R8 este un supercar impresionant, care ofera o combinatie unica de performanta, design si tehnologie avansata.

Unul dintre principalele beneficii ale acestui model este motorul sau puternic, care este capabil sa produca pana la 620 CP si sa ofere o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 2,6 secunde. Acest lucru inseamna ca R8 poate oferi o experienta de condus dinamica si emotionanta, care va satisface chiar si cei mai exigenti soferi.

Designul sportiv al R8 se distinge prin linii curbe si un profil aerodinamic, care il fac usor de recunoscut.

Farurile LED si jantele de aliaj de 19 inch completeaza aspectul sportiv al acestui model. In plus, R8 dispune de tehnologii avansate, precum sistemul de franare ceramica si sistemul de suspensie adaptiva, care contribuie la o experienta de conducere controlata si precisa.

Audi R8 ofera, de asemenea, un interior luxos si confortabil, cu scaune sport si un sistem de sunet Bang & Olufsen. Acest lucru inseamna ca atat soferul cat si pasagerul vor avea o experienta confortabila si plina de placere, chiar si pe cele mai lungi drumuri.

 

 

Audi R8 Coupe Quattro FSI S Tronic V10 Performance
Audi R8 Coupe Quattro FSI S Tronic V10 Performance
2022
25.400 km
Benzina
151.470 €
TVA deductibil

Audi A7

Audi A7

Audi A7

Audi A7 Sportback este un model de lux cu patru usi, care se distinge prin designul sau elegant si linii fluide.

Farurile LED si profilul sau sportiv completeaza acest aspect, iar tehnologiile avansate, precum sistemul de franare ceramica si sistemul de suspensie adaptiva, asigura o experienta de condus confortabila si precisa.

A7 Sportback este echipat cu un motor puternic, care ofera o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5,3 secunde si o viteza maxima de 250 km/h. Sistemul de tractiune integrala Quattro asigura o manevrabilitate si o stabilitate excelenta.

Interiorul sau este luxos si confortabil, cu un sistem de navigatie MMI si sistem de sunet Bang & Olufsen, oferind un mediu confortabil pentru calatorii lungi. A7 Sportback dispune de tehnologii avansate, precum sistemele de asistenta la condus.

 

Audi A7 Sportback 40TDI quattro S-tronic S-Line
Audi A7 Sportback 40TDI quattro S-tronic S-Line
2020
46.800 km
Diesel
54.290 €
TVA deductibil
Audi A7 Sportback 50 TDI S Line
Audi A7 Sportback 50 TDI S Line
2019
65.100 km
Diesel
58.900 €
TVA deductibil
Audi A7 55 TFSIe quattro S tronic Sportback
Audi A7 55 TFSIe quattro S tronic Sportback
2020
31.000 km
Hibrid
48.990 €
TVA deductibil

Audi TT

Audi TT

Audi TT

Audi TT este un model sportiv compact care ofera o combinatie unica de design iconic, performanta si tehnologie avansata.

Un aspect demn de mentionat este designul sau unic si atractiv, care se distinge prin linii curbe si farurile rotunde. Acest design se combina cu tehnologii avansate, precum sistemul de franare ceramica si sistemul de suspensie adaptiva, pentru a oferi o experienta de condus sportiva si precisa.

O alta caracteristica importanta a Audi TT este performanta sa dinamica, acesta fiind echipat cu un motor puternic si ofera o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5,6 secunde. In plus, acest model dispune de sistemul de tractiune integrala Quattro, care ofera o manevrabilitate si o stabilitate excelenta.

Audi TT este disponibil atat in versiunea coupé cat si in versiunea cabriolet, oferind optiunea de a avea un acoperis fix sau retractabil. Acest lucru inseamna ca proprietarii pot alege intre o experienta de condus sportiva inchisa sau una deschisa, cu vantul in par.

In ceea ce priveste tehnologia, Audi TT ofera un sistem de infotainment avansat, precum sistemul MMI si un ecran tactil de 12,3 inch. Acest lucru inseamna ca soferul poate controla muzica, navigatia si alte caracteristici ale masinii intr-un mod intuitiv si usor.

Audi RS7

Audi RS7

Audi RS7

Audi RS7 este un model de performanta cu un design sportiv si agresiv. Grila frontala sa si jantele de aliaj de 19 inch completeaza aspectul sau sportiv, iar linia aerodinamica contribuie la o performanta dinamica.

Acest model este echipat cu un motor V8 puternic, care ofera o acceleratie impresionanta de 0-100 km/h in 3,6 secunde si o viteza maxima de 250 km/h. In plus, sistemul de tractiune integrala Quattro asigura o manevrabilitate si o stabilitate excelenta.

Interiorul sau este luxos si confortabil, cu scaune sport si un sistem de sunet Bang & Olufsen, oferind un mediu confortabil pentru calatorii lungi. RS7 dispune de tehnologii avansate, precum sistemul de franare automata, care poate detecta obstacole si frana automat in situatii de urgenta, sistemul de asistenta la condus si sistemul de navigatie MMI.

AUDI RS7 Sportback 4.0 TFSI RS-Dynamic
AUDI RS7 Sportback 4.0 TFSI RS-Dynamic
2023
20 km
Benzina
157.189 €
TVA deductibil

Audi Q8

Audi Q8

Audi Q8

Audi Q8 este un SUV de lux care este unic prin designul sau modern si sofisticat. Linia sa aerodinamica, farurile LED Matrix si jantele de aliaj de 21 de inch completeaza acest aspect, iar tehnologiile avansate precum sistemul de franare ceramica si sistemul de suspensie adaptiva, asigura o experienta de condus confortabila si precisa.

Q8 este echipat cu un motor puternic si ofera o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5,4 secunde si o viteza maxima de 250 km/h. Sistemul de tractiune integrala Quattro asigura o manevrabilitate si o stabilitate excelenta.

Interiorul sau este luxos si confortabil, cu un sistem de navigatie MMI si sistem de sunet Bang & Olufsen, oferind un mediu confortabil pentru calatorii lungi. Q8 dispune de tehnologii avansate precum sistemul de asistenta la condus, sistemul de franare automata si sistemul de parcare automata.

Audi Q8 50TDI Quattro Tiptronic
Audi Q8 50TDI Quattro Tiptronic
2020
62.800 km
Diesel
86.900 €
TVA deductibil
Audi Q8 50 TDI Quattro Tiptronic
Audi Q8 50 TDI Quattro Tiptronic
2020
95.800 km
Diesel
67.500 €
TVA deductibil
Audi Q8
Audi Q8
2019
54.200 km
Diesel
73.900 €
TVA deductibil
Distribuie articolul:
Oana Bărbuceanu

Pasionata de masini, mi-am început cariera ca inginer, ca specialist back-office service si cu atribuții de responsabil garantii. Am avansat în pozitia de Director Executiv al diviziei de închirieri pe termen scurt si lung, pe care am înființat-o si am dezvoltat-o, construind un parc de peste 700 de vehicule.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina