Acasa Blog BMW XM Label Red - O bijuterie puternica din familia M
bmw xm label exterior

BMW XM Label Red - O bijuterie puternica din familia M

BMW aduce o surpriza palpitanta pentru iubitorii de masini performante - noul BMW XM Label Red. Incadrat in familia M, acest model impresionant promite sa fie cel mai puternic BMW M lansat vreodata. Cu un design rafinat si performante de exceptie, BMW XM Label Red va starni admiratia tuturor pasionatilor de masini sportive.

Aceasta bijuterie a ingineriei germane va face oficialul sau debut la Salonul Auto de la Geneva, starnind curiozitatea si entuziasmul pasionatilor de masini sportive. Cu o putere remarcabila de 748 de cai putere si dotari tehnologice de ultima generatie, acest model demonstreaza ca BMW este in continuare in topul inovatiei si performantei.

Performantele remarcabile ale BMW XM Label Red sunt cu adevarat impresionante. Motorul sau puternic si tehnologia avansata il transforma intr-un adevarat monstru al drumului. Cu cei 748 de cai putere sub capota, acest SUV accelereaza rapid si atinge viteze de invidiat. Transmisia avansata si sistemul de tractiune integrala asigura o manevrabilitate exceptionala si o aderenta perfecta la drum.

Design

 bmw xm label red designm

Aspectul exterior al noului BMW XM Label Red emana agresivitate si stil. Linii fluide si un kit aerodinamic specific diviziei M confera acestui SUV un aspect unic si impresionant. Grila frontala agresiva, prizele de aer mari si jantele exclusive completeaza perfect imaginea puternica a masinii. 

Detaliile precise ale designului exterior sunt realizate pentru a imbunatati aerodinamica si performantele, in timp ce stilul distinctiv M adauga o nota de rafinament si sportivitate. Cu un kit aerodinamic imbunatatit si jante exclusiviste, BMW XM Label Red se remarca in trafic si atrage privirile celor din jur.

Interiorul

bmw xm label red interior

BMW XM Label Red te intampina cu un spatiu luxos si confortabil la interior. Materialele premium si atentia la detalii se combina pentru a crea o experienta de conducere sofisticata. 

Scaunele sport si volanul imbracat in piele asigura confortul si sustinerea necesare in timpul condusului dinamic. Sistemul de infotainment avansat ofera conectivitate totala si posibilitati multiple de divertisment, in timp ce sistemul audio de inalta calitate creeaza o atmosfera placuta in interior. 

Materialele de inalta calitate si tehnologia de ultima ora folosite face ca acest model sa imbine confortul cu functionalitatea. Toate acestea contribuie la atmosfera exclusiva si luxoasa din interiorul BMW XM Label Red.

Dotari

Noul BMW XM Label Red este dotat cu o serie de caracteristici si tehnologii de siguranta avansate, asigurand o experienta de conducere sigura si placuta. 

Sistemele de asistenta la conducere, precum franarea automata de urgenta, asistenta la mentinerea benzii si cruise controlul adaptiv, avertizare de coliziune si monitorizarea unghiului mort asigura o protectie sporita pentru sofer si pasageri asigurand un nivel ridicat de siguranta si confort. De asemenea, dispune de o gama completa de caracteristici de confort, cum ar fi climatizarea automata cu reglaj individual pentru pasagerii din fata si din spate, sistemul de navigatie si multiplele optiuni de conectivitate.

In plus, BMW XM Label Red dispune de o suspensie sport reglabila si de un sistem de franare performant, oferind o experienta de conducere precisa si dinamica. Indiferent de terenul pe care te afli, acest SUV te va surprinde cu manevrabilitatea sa remarcabila si agilitatea sa.

Informatii Tehnice 

In privinta performantelor, BMW XM Label Red este intr-adevar un rege al drumului. Echipat cu un motor puternic, noul model M demonstreaza ca acceleratia si viteza maxima sunt domeniul sau. Se asteapta ca BMW XM Label Red sa ofere performante uluitoare, deasupra oricarui alt model M din gama.

Tip motorizare - Modul electric si pe benzina (Hybrid)

Putere in CP (kW) - 480 (653)

Cuplu in Nm - 800

Transmisie - 8 viteze, automata

Tren de rulare - Tractiune integral

Autonomie electrica (WLTP) in km - 82-88

Performanta maxima de incarcare c.a. in kW - 7,4

Durata de incarcare c.a. in ore - 4,25

Consum cu sarcina, in l/100km - 1,5-1,6

Capacitate combustibil in l – 69

Viteza maxima in km/h - 250

Viteza maxima in mod electric - 140

Acceleratie 0 – 100 km/h, in sec. - 4,3

Lungime/Latime/Inaltime - 5.110 mm / 2.005 mm / 1.755 mm

Ground clearance in mm – 220

Greutate propriei in kg - 2.785

Greutate maxima in kg - 3.300

Sarcina permisa in kg - 590

Emisii CO₂ cu sarcina - 33-36 

BMW XM Label Red este o masina extraordinara, combinand perfectiunea designului cu performantele impresionante si tehnologia avansata. Cu o putere de 748 de cai putere si un aspect agresiv, acest SUV demonstreaza ca BMW este in continuare lider in industria automobilelor sportive. Cu un interior luxos si dotari de ultima generatie, BMW XM Label Red ofera o experienta de conducere sofisticata si plina de confort.

BMW XM Label Red este cu siguranta un SUV extraordinar, combinand eleganta si rafinamentul unui model de lux cu performantele si spiritul sportiv ale diviziei M. Cu designul sau agresiv, interiorul luxos si dotarile tehnologice avansate, acest model este destinat sa impresioneze si sa ofere o experienta unica celor mai exigenti soferi.

In concluzie, BMW XM Label Red reprezinta apogeul performantei si luxului in familia BMW M. Cu puterea sa impresionanta, designul sau atragator si tehnologia avansata, acest SUV demonstreaza angajamentul BMW de a oferi masini de inalta performanta si confort absolut. Indiferent de asteptarile tale, BMW XM Label Red va depasi cu siguranta orice asteptare si va oferi o experienta de conducere memorabila

Surse foto: https://en.wheelz.me/, https://www.bmw-m.com/

Distribuie articolul:
Sorin Cârstea

Sorin este un profesionist experimentat și pasionat în domeniul vânzărilor și reparațiilor autovehiculelor rutiere, cu peste 35 de ani de experiență în industrie. A deținut poziții de conducere în cadrul unor dealership-uri de renume și a contribuit la dezvoltarea unor proiecte inovatoare în domeniul auto. Acum, Sorin aduce această expertiză și pasiune în cadrul echipei BCCH Group Switzerland, continuând să exceleze în domeniul său.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina