Acasa Blog BMW i7 M70 xDrive: Masina electrica de lux a viitorului, cu 660 CP si performante uluitoare
BMW_i7_

BMW i7 M70 xDrive: Masina electrica de lux a viitorului, cu 660 CP si performante uluitoare

BMW se pregateste sa lanseze cel mai puternic si sofisticat model electric, BMW i7 M70 xDrive. Acest automobil de lux va aduce un plus de performanta si stil in segmentul automobilelor electrice de inalta clasa. In acest articol, vom explora caracteristicile si specificatiile noului BMW i7 M70 xDrive, preconizat sa debuteze in 2023.

Design exterior si interior

Design exterior

bmw i7 m70 xdrive exterior

Noul BMW i7 M70 xDrive impresioneaza prin designul sau exterior rafinat si sportiv, respectand traditia si stilul caracteristic intalnit pe alte modele BMW. Liniile fluide si dinamice ale caroseriei se imbina perfect cu elementele robuste si agresive specifice gamei M Performance.

Grila proeminenta in stil M, insotita de farurile LED adaptive si jantele din aliaj de 21 de inch, confera automobilului un aspect sofisticat si impunator. Difuzorul spate, eleronul discret si evacuarile duble (doar pentru aspect, fiind o masina electrica) accentueaza personalitatea sportiva a acestui model, care se remarca in orice context.

Design interior

bmw i7 m70 xdrive interior

Interiorul BMW i7 M70 xDrive reflecta angajamentul marcii de a oferi lux si rafinament in orice detaliu. Materialele folosite, precum pielea Nappa, aluminiul si lemnul pretios, creeaza un mediu placut si sofisticat, oferind o senzatie de caldura si confort.

Sistemul de infotainment de ultima generatie, cu ecran central de 14,9 inch si ecranul digital pentru instrumente de 12,3 inch, faciliteaza accesul la informatii si functii intr-un mod intuitiv si rapid. Scaunele ergonomice, cu reglaje electrice, functie de masaj si ventilatie, asigura un nivel inalt de confort pentru sofer si pasageri, facand din BMW i7 M70 xDrive locul ideal pentru calatorii relaxante si placute.

Ambientul interior este imbogatit de iluminarea ambientala personalizabila, care ofera o atmosfera intima si rafinata, si de sistemul audio Bowers & Wilkins cu 18 difuzoare, care asigura o experienta acustica de exceptie.

Performanta si autonomie

Noul BMW i7 M70 xDrive dispune de un motor electric puternic, capabil sa dezvolte 660 CP. Acesta permite accelerarea de la 0 la 100 km/h in doar 3,5 secunde si atingerea unei viteze maxime de 250 km/h. Datorita bateriei de mare capacitate, autonomia acestui model este estimata la peste 600 km.

Sistemul de propulsie

Sistemul de propulsie al BMW i7 M70 xDrive include un motor electric de 660 CP, o transmisie automata si un sistem de tractiune integrala xDrive. Acest sistem inovator asigura o distributie optima a puterii intre roti, permitand o manevrabilitate excelenta si o dinamica de condus superioara.

Tehnologie si siguranta

Noul BMW i7 M70 xDrive beneficiaza de cele mai recente inovatii tehnologice, precum:

  • Sistemul BMW iDrive 8, cu interfata intuitiva si conectivitate avansata
  • Asistentul personal inteligent BMW, care raspunde la comenzi vocale si poate invata preferintele soferului
  • Sistemul de asistenta la condus Driving Assistant Professional, cu functii precum pilot automat adaptiv, avertizare de coliziune si asistenta la schimbarea benzii

Pret i7 xDRIVE si disponibilitate

Pretul baza al noului BMW i7 M70 xDrive nu a fost inca anuntat oficial, insa se asteapta ca acesta sa se situeze intr-un segment premium, avand in vedere caracteristicile sale de top. Lansarea pe piata este preconizata pentru anul acesta, iar informatii suplimentare despre disponibilitate si optiuni de personalizare vor fi comunicate in perioada urmatoare.

Incarcare si infrastructura

BMW i7 M70 xDrive beneficiaza de un sistem avansat de incarcare, compatibil cu statii de incarcare rapida de pana la 200 kW. Acest lucru permite ca bateria sa ajunga de la 10% la 80% in aproximativ 30 de minute. In ceea ce priveste incarcarea la domiciliu, BMW ofera solutii personalizate pentru clienti, cu posibilitatea de a opta pentru o statie de incarcare Wallbox.

Pentru a asigura o experienta fara griji pentru proprietarii de masini electrice, BMW colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a dezvolta si extinde infrastructura de incarcare. De asemenea, compania pune la dispozitia clientilor sai accesul la reteaua BMW Charging, care cuprinde mii de statii de incarcare publice, disponibile in numeroase tari.

Sustenabilitate și ecologie

Un aspect important al noului BMW i7 M70 xDrive este angajamentul companiei pentru sustenabilitate si protejarea mediului inconjurator. Incepand cu procesul de productie si pana la materialele utilizate in constructia automobilului, BMW pune accent pe utilizarea resurselor regenerabile si reducerea emisiilor de CO2.

Bateria automobilului este produsa intr-o fabrica cu emisii de carbon neutre, iar procentul mare de materiale reciclate folosite in constructia automobilului demonstreaza preocuparea BMW pentru un viitor mai curat si mai verde.

Editii speciale si pachete optionale

BMW i7 M70 xDrive va fi disponibil in mai multe editii speciale si cu pachete optionale care vor permite personalizarea automobilului in functie de preferintele si nevoile fiecarui client. Aceste pachete pot include optiuni precum suspensia adaptiva M, sisteme de sunet premium, tapiterie exclusivista si elemente de design distincte.

Noul BMW i7 M70 xDrive se profileaza ca un model de referinta in segmentul masinilor electrice de lux, oferind o combinatie rar intalnita de performanta, design si tehnologie. Cu lansarea sa in 2023, acest automobil va reprezenta un pas important in evolutia mobilitatii electrice si va intari pozitia BMW ca lider in domeniul inovatiei si al automobilismului sustenabil.

Distribuie articolul:
Oana Bărbuceanu

Pasionata de masini, mi-am început cariera ca inginer, ca specialist back-office service si cu atribuții de responsabil garantii. Am avansat în pozitia de Director Executiv al diviziei de închirieri pe termen scurt si lung, pe care am înființat-o si am dezvoltat-o, construind un parc de peste 700 de vehicule.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina