Acasa Blog Afla totul despre noul Renault Austral
Renault_Austral

Afla totul despre noul Renault Austral

Noul Renault Austral marcheaza inceputul unei noi ere pentru producatorul auto francez, redefinind notiunea de SUV prin intermediul designului sau modern, tehnologiei avansate și a optiunilor de motorizare diversificate. Inspirat de viziunea "Nouvelle Vague" a companiei, acest model se doreste a fi un etalon in materie de calitate, siguranta si durabilitate, fiind dezvoltat pentru a satisface cerintele unui public din ce in ce mai exigent si variat.

Daca iti doresti sa conduci noua masina Austral, poti sa plasezi o comanda direct pe site-ul celor de la BCCH Auto. Acest dealer autorizat ofera o experienta simpla si transparenta pentru clienti, ajutandu-i sa gaseasca masina potrivita pentru nevoile lor. Accesand site-ul, vei gasi toate informatiile necesare pentru a face o alegere informata si poti solicita o oferta personalizata, direct din confortul casei tale.

Design modern si platforma inovatoare

Renault Austral se impune pe piata cu un design modern si aerodinamic, linii geometrice bine definite si detalii elegante. Este primul model al marcii Renault construit pe noua platforma CMF-CD, ceea ce inseamna ca beneficiaza de ultimele inovatii tehnologice ale producatorului.

Platforma CMF-CD a fost dezvoltata pentru a raspunde cerintelor unui automobil electric, dar este folosita si pentru modelele cu motorizare conventionala. Aceasta platforma de a treia generatie, disponibila in cadrul Aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi, a fost complet revizuita pentru a oferi un echilibru optim intre confort, eficienta si reactie.

Designul SUV-ului Austral combina eleganta cu robustetea, fiind gandit sa se plieze perfect pe nevoile unui sofer urban modern, dar care doreste sa se aventureze si in afara orasului.

Optiuni variate pentru performanta motorului 

Renault Austral SUV vine cu mai multe optiuni de motorizare, pentru a se potrivi diferitelor nevoi ale soferilor. Sunt disponibile atat motorizari pe benzina, completate cu sisteme micro-hibrid, cat si o varianta full-hybrid. 

Motorul pe benzina de 1,2 litri in 3 cilindri dezvolta 130 CP si este disponibil doar cu transmisie manuala, completat de un sistem micro hibrid de 48V. Celalalt motor pe benzina, de 1,3 litri, este disponibil cu puteri de 140 sau 160 CP si sistem micro hibrid de 12V. 

Varianta full-hybrid a modelului Austral combina un motor termic de 1.2 litri cu un motor electric, avand o baterie de 400V si 1,7 kWh. Puterea combinata este de 160 sau 200 CP, transmisa cu ajutorul unei cutii automate multimodale.

Manevrabilitate exceptionala

Renault Austral se distinge prin manevrabilitatea sa superioara, care se datoreaza in mare parte designului inteligent al sasiului. Este disponibil in doua versiuni de sasiu, fiecare adaptat pentru a oferi o experienta de condus diferita.

Diametrul de viraj de doar 10,1 metri al versiunii cu patru roti directoare face ca Austral sa fie extrem de agil in orice situatie, comparabil cu un vehicul urban, facilitand parcarea si deplasarea in spatii inguste.

Sistemul 4CONTROL Advanced, disponibil pentru versiunile cu patru roti directoare, permite rotilor din spate sa vireze in aceeasi sau in directia opusa celor din fata, in functie de viteza, imbunatatind astfel stabilitatea si manevrabilitatea.

Tehnologie si siguranta de varf

Renault Austral este echipat cu 32 de sisteme avansate de asistenta pentru sofer, ceea ce il face unul dintre cele mai sigure vehicule din clasa sa. Printre acestea se numara Head Up Display, Adaptive Cruise Control, Lane Centering si Blind Spot Warning.

Franarea regenerativa si modul de condus ecologic sunt doar cateva dintre elementele care contribuie la eficienta sa energetica. Aceste tehnologii ajuta la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor, asigurand in acelasi timp o pornire lină de fiecare data si o conducere mai confortabila in timpul utilizarii de zi cu zi.

Interiorul masinii pune la dispozitie un ecran de bord de 12,3 inch si un Head Up Display de 9,3 inch, care aduc informatiile esentiale direct in linia vizuala a soferului, fara a-l distrage de la drum.

Calitate si durabilitate confirmata

Noul Austral a fost supus unor teste riguroase pentru a-i asigura calitatea si durabilitatea. Au fost parcurși 700.000 km in teste, iar 170 de prototipuri au fost folosite pentru a valida toate aspectele masinii. Aceasta abordare riguroasa arata angajamentul producatorului pentru calitatea superioara.

Procesul de productie a masinii a inclus verificari precise, efectuate cu lasere, inspectii robotice si scanari 3D. Toate aceste proceduri au avut loc la uzina din Palencia, Spania, garantand astfel ca fiecare vehicul respecta standardele inalte setate de Renault.

Durabilitatea si fiabilitatea sunt doua dintre principalele obiective ale echipei de dezvoltare a modelului Austral, fapt confirmat de amploarea si seriozitatea testelor la care a fost supus acest vehicul.

Daca esti interesat sa iti achizitionezi noua masina Austral, poti plasa o comanda direct pe site-ul BCCH Auto Switzerland. Aici vei gasi toate detaliile de care ai nevoie si poti solicita o oferta personalizata, fara a fi nevoie sa te deplasezi.

Renault Austral nu este doar un nou model de SUV, este un pas inainte semnificativ in evolutia marcii Renault. Cu o combinatie de design atragator, tehnologie de ultima generatie si angajament demonstrat pentru calitate si durabilitate, acest model se pozitioneaza ca o optiune de top pentru oricine este in cautarea unei masini care sa imbine stilul, confortul si performanta intr-un pachet complet si coerent.

Distribuie articolul:
Oana Bărbuceanu

Pasionata de masini, mi-am început cariera ca inginer, ca specialist back-office service si cu atribuții de responsabil garantii. Am avansat în pozitia de Director Executiv al diviziei de închirieri pe termen scurt si lung, pe care am înființat-o si am dezvoltat-o, construind un parc de peste 700 de vehicule.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina