Acasa Blog Afla totul despre Nissan LEAF N-CONNECTA Special
nissan leaf connecta

Afla totul despre Nissan LEAF N-CONNECTA Special

Nissan Leaf a fost lansat in 2010 si a reprezentat o etapa importanta in evolutia vehiculelor electrice, drept urmare de-a lungul anilor au aparut numeroase versiuni imbunatatite, printre care si Nissan LEAF N-CONNECTA. Dezvoltat de gigantul auto japonez Nissan, Leaf a fost primul vehicul 100% electric, cu emisii zero, produs in masa si disponibil pe piata. Numele sau Leaf (in traducere „frunza”) este un acronim, insemnand "Leading, Environmentally friendly, Affordable, Family car", in traducere, „masina de familie, prietenoasa cu mediul inconjurator, accesibila". Aceste principii au ghidat proiectarea si imbunatatirile sale de-a lungul timpului.

Prima generatie

In prima sa generatie produsa intre anii 2010-2017, Leaf a castigat recunoastere pentru accesibilitatea si caracterul sau practic, in ciuda autonomiei sale. Primele modele puteau parcurge aproximativ 160 de kilometri cu o singura incarcare, o realizare semnificativa la acea vreme. Cu cea de-a doua generatie (2017-prezent), Leaf a evoluat odata cu progresele inregistrate in tehnologia bateriilor, iar autonomia s-a extins la peste 320 de kilometri la o incarcare, plasand Leaf intr-o competitie mai directa cu alte vehicule electrice de pe piata.

Nissan LEAF N-CONNECTA

Nissan LEAF N-CONNECTA a fost lansat in 2018 ca nivel de echipare mediu. Acesta a fost pozitionat intre echiparea entry-level Acenta si cea de top Tekna. Finisajul N-CONNECTA include o serie de dotari care erau optionale pe finisajul Acenta printre care farurile LED, jantele din aliaj de 17 inchi, camera pentru marsarier si un sistem de infotainment cu ecran tactil de 7 inchi compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto. De asemenea, ofera o serie de dotari optionale populare printre care acoperisul panoramic, sistemul audio premium Bose si volanul incalzit.

Nissan LEAF N-CONNECTA a fost un nivel de echipare popular inca de la lansare si a reprezentat o parte semnificativa din vanzarile modelului in anii care au urmat introducerii sale. In 2020, Nissan a actualizat LEAF N-CONNECTA cu o serie de caracteristici noi, inclusiv un sistem de infotainment mai mare cu ecran tactil de 8 inchi si un nou design exterior, cu o grila revizuita si noi faruri LED.

Nissan LEAF N-CONNECTA este o alegere populara pentru cei care cauta o masina electrica bine echipata, cu un echilibru intre dotari si performanta. Ofera o autonomie buna, o calatorie confortabila si un interior elegant. N-CONNECTA este, de asemenea, un bun raport calitate-pret, deoarece vine standard cu o serie de caracteristici care sunt optionale pe alte masini electrice.

Echiparile actuale ale modelului Leaf sunt Visia, Acenta, Acenta Plus, N-CONNECTA, N-CONNECTA Plus si Tekna. Pretul de lista pentru Nissan LEAF N-CONNECTA Special 40 KW este 39.800 euro, iar acesta asigura dotari generoase menite sa asigure conditii excelente pentru toti soferii.

Iata o scurta cronologie a catorva dintre evenimentele cheie din istoria Nissan LEAF N-CONNECTA:

•       2018: Nissan LEAF N-CONNECTA este prezentat pentru prima data;

•       2020: Nissan LEAF N-CONNECTA este actualizat cu un nou design exterior si noi optiuni;

•       2022: Nissan LEAF N-CONNECTA este actualizat cu un nou pachet de baterii care asigura o autonomie mai mare.

Pachetul LEAF N-CONNECTA Special este bine dotat, fiind o optiune excelenta pentru numerosi soferi aflati in cautarea unor modele electrice. Aceasta este o masina confortabila si practica de condus. Are o rulare lina si rafinata, iar motorul electric ofera suficienta putere pentru condusul de zi cu zi. Interiorul este spatios si bine amenajat, cu o multime de materiale soft-touch si scaune confortabile. Asadar, Nissan LEAF N-CONNECTA Special 40 KW este o alegere buna pentru cei care cauta o masina electrica cu un echilibru intre caracteristici si performanta. Ofera o autonomie buna, o calatorie confortabila si un interior elegant.

Nissan LEAF N-CONNECTA Special 40 KW in cifre

Baterie si autonomie - LEAF N-CONNECTA Special are o baterie de 40 kWh care asigura o autonomie de pana la 270 km cu o singura incarcare, conform ciclului de testare WLTP. Aceasta autonomie este suficienta pentru naveta zilnica a celor mai multi dintre soferi, dar si pentru calatorii mai lungi, daca iti planifici cu atentie traseul.

Performante - LEAF N-CONNECTA Special este propulsat de un motor electric de 110 KW care produce un cuplu de 320 Nm, ceea ce ii confera masinii o viteza maxima de 144 km/h si un sprint 0-100 km/h in 7.9 secunde. LEAF N-CONNECTA Special 40 KW nu este cea mai rapida masina electrica de pe piata, dar, cu siguranta, este suficient de rapida pentru nevoile celor mai multi soferi.

Daca vrei o masina care sa iti asigure sufienta autonomie pentru a putea conduce linistit in fiecare zi, dar si sa te bucuri de experienta placuta de condus si confort, atunci Nissan LEAF N-CONNECTA Special 40 KW poate fi o optiune excelenta. In plus, te vei bucura de un interior modern, elegant si nici nu vei plati o avere.

Poti solicita o oferta RABLA pentru 2023 pentru a te bucura de un discount generos sau poti consulta catalogul nostru unde te asteapta un model pe care il poti achizitiona la un pret si mai accesibil.

Distribuie articolul:
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina