Acasa Blog Afla totul despre modelul Lexus LC 500 2024
Lexus LC 500 2024

Afla totul despre modelul Lexus LC 500 2024

Masini de lux 25/05/2023

Lumea auto a fost cucerita de lansarea Lexus LC 500 din 2018, grand coupe-ul emblematic al marcii de lux, iar tocmai a fost prezentata varianta actualizata a acestuia, Lexus LC 500 2024. Modelul incapsuleaza un amestec stralucit de eleganta si agresivitate, iar limbajul sau de design sugestiv creeaza o prezenta captivanta pe sosea. Grila frontala agresiva ii confera o identitate inconfundabila, in timp ce profilul sau atletic este completat de farurile LED elegante si de stopurile distinctive. Grand coupe-ul este disponibil intr-o varietate de culori atragatoare, amplificandu-i coeficientul de lux. Noul Lexus LC 500 2024 va fi construit in fabrica Motomachi din Japonia si va fi pus in vanzare in toamna acestui an.

Interior tehnologizat

In interiorul Lexus LC 500 2024 experienta opulenta continua, iar habitaclul este o simfonie de materiale de inalta calitate, cu scaune confortabile din piele si accente de Alcantara care inspira opulenta. Atat soferul, cat si pasagerii se afla in confort si stil, cu scaune incalzite si ventilate in mod standard. Lexus LC 500 2024 se mandreste cu o serie de tehnologii de ultima generatie. Un afisaj multimedia cu ecran de inalta rezolutie de 12.3 inchi ofera acces la suita Lexus Enform, inclusiv navigatie 3D, streaming de muzica, Android Auto si Apple Carplay si alte servicii conectate. Modelul include, de asemenea, un sistem audio Lexus Premium Sound System cu 12 difuzoare, care ofera experiente audio imersive in timpul fiecarei calatorii.

Siguranta deplina

Siguranta a primit si ea atentia cuvenita, pachetul Lexus Safety System+ 2.5 fiind oferit standard. Acesta include caracteristici precum Sistemul Pre-Coliziune cu detectare a pietonilor, asistentul de pastrare a benzii de rulare si cruise control adaptiv, printre altele, consolidand angajamentul fata de siguranta soferului si a pasagerilor.

Performanta Lexus

Lexus LC 500 2024 este propulsat de un motor V8 de 5.0L care produce 471 de cai putere si atinge 100 km/h in doar 4.4 secunde. Acest coupe de lux asigura performante palpitante, fiind cuplat cu o transmisie automata cu 10 trepte care promite schimbari precise pentru o conducere antrenanta. In plus, cu noul sistem de suspensie variabila adaptiva Lexus LC 500 2024 mentine un echilibru excelent intre confort si sportivitate, ceea ce se traduce printr-o calitate de rulare lina, o manevrabilitate ascutita si o dinamica de condus uimitoare. Pentru versiunea hybrid a modelului LC 500, Lexus a pregatit un motor de 3.5 litri V6 care dezvolta 354 de cai putere.

Popularitate la nivel global

Atractivitatea globala a modelului Lexus LC 500 2024 este evidenta in disponibilitatea sa pe principalele piete. In SUA, acest grand coupe de lux va fi vandut prin intermediul retelei extinse de dealeri Lexus, unde este de asteptat sa concureze cu alte oferte premium. In Europa, LC 500 va fi disponibil pe pietele majore, inclusiv in Marea Britanie, Franta si Germania, dar Romania nu lipseste de pe lista. Aici, se anticipeaza ca se va adresa cumparatorilor care cauta un amestec unic de stil, lux si performanta. In Asia, Lexus LC 500 va fi comercializat in Japonia, Coreea de Sud si in anumite tari din Asia de Sud-Est, iar in China, o piata in crestere pentru automobilele de lux, combinatia de eleganta si putere a modelului LC 500 va avea succes in randul celor care sunt in cautarea unui autoturism de top.

Lexus LC 500 2024 este o imbinare rafinata de lux, tehnologie si performanta. Designul sau captivant, combinat cu interioarele luxoase si cu puternicul motor V8, il face sa fie o prezenta de neratat in segmentul masinilor de lux din intreaga lume. Acest grand coupe emblematic Lexus continua sa sublinieze angajamentul marcii fata de inovatie, lux si placerea de a conduce.

Istoria Lexus

Nascut dintr-un proiect corporativ de dezvoltare a unui nou sedan premium, Lexus a inceput ca o divizie a Toyota, cel mai mare producator auto din Japonia. Acest proiect indraznet, cu numele de cod "F1" (Flagship One), urmarea sa dezvolte un sedan de lux de clasa mondiala pentru pietele internationale.

Primul vehicul marca Lexus, LS 400, a debutat in 1989 si a stabilit un nou standard pentru masinile de lux. Motorul sau V8 puternic, impreuna cu un design aerodinamic si o sumedenie de caracteristici de inalta calitate, l-au distins cu adevarat de alte oferte de la acea vreme. La debutul anilor '90, Lexus si-a extins rapid gama, introducand noi modele, precum ES 250, SC 400 coupé si linia GS. Cu un angajament ferm fata de calitate si satisfactia clientilor, Lexus a urcat rapid in ierarhie, devenind una dintre cele mai bine vandute marci de masini de lux din Statele Unite si Europa.

In prezent, Lexus este universal recunoscut pentru dedicarea sa de a crea vehicule cu un confort de neegalat, fiabilitate superioara si o maiestrie remarcabila. Linia de produse a marcii, extinsa acum pentru a include sedanuri, SUV-uri, decapotabile si vehicule de inalta performanta, continua sa stabileasca un punct de referinta pentru lux si inovatie in industria auto globala.

Distribuie articolul:
Oana Bărbuceanu

Pasionata de masini, mi-am început cariera ca inginer, ca specialist back-office service si cu atribuții de responsabil garantii. Am avansat în pozitia de Director Executiv al diviziei de închirieri pe termen scurt si lung, pe care am înființat-o si am dezvoltat-o, construind un parc de peste 700 de vehicule.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina