Acasa Blog 10 motive pentru care BMW Seria 7 este masina perfecta pentru tine
bmw seria 7

10 motive pentru care BMW Seria 7 este masina perfecta pentru tine

Atunci cand esti in cautarea unei masini de lux, BMW Seria 7 se evidentiaza fara indoiala ca o alegere de top. Cu un amestec perfect de performanta, lux, tehnologie si design, Seria 7 a cucerit inimile multor pasionati de automobile. Iata 10 motive pentru care acest model poate fi cea mai buna alegere pentru tine:

1. Performanta

BMW Seria 7 ofera mai multe motoare puternice, inclusiv un motor diesel de baza de 3.0 litri, un plug-in hybrid de 3.0 litri, dar si un V8 puternic de 4.4 care reprezinta varful de gama. Fiecare motor asigura o putere excelenta, asigurand o experienta de condus palpitanta. BMW este cunoscut pentru dinamica condusului, iar Seria 7 nu face exceptie. Cu tractiune spate standard si cea integrala disponibila optional, Seria 7 ofera manevrabilitate si aderenta excelente in diverse conditii de condus, iar suspensia adaptiva si directia optionala pe rotile din spate imbunatatesc si mai mult agilitatea si capacitatile de virare ale automobilului.

2. Lux

interior seria 7

Patrunde in interiorul unui BMW Seria 7 si vei observa imediat materialele premium folosite in tot habitaclul, de la scaunele din piele moale la atingere pana la finisajele deosebite, fiecare centimetru din Seria 7 emana lux. Scaunele incalzite si ventilate si pachetul de scaune executive lounge pe spate asigura confortul tuturor in timpul calatoriilor lungi.

3. Tehnologie de ultima ora

infotainment

Sistemul de infotainment BMW iDrive este renumit pentru interfata sa prietenoasa si pentru numeroasele functii incorporate. Cu un ecran tactil de mari dimensiuni, comenzi vocale si control prin gesturi, accesarea aplicatiilor preferate, navigatia si divertismentul este mai simpla si mai comoda ca niciodata. In plus, BMW Seria 7 este echipat cu diferite sisteme avansate de asistenta pentru sofer precum cruise control adaptiv, avertizarea la parasirea benzii de rulare, monitorizarea unghiului mort si multe altele, camera 360, posibilitatea de a parca singura, optiuni care asigura o experienta mai placuta si mai sigura pentru soferi si pasageri. 

4. Design inconfundabil

design seria 7

BMW Seria 7 se mandreste cu un design exterior uimitor, cu o grila care a devenit tot mai proeminenta in ultimii ani si faruri Laser subtiri, iar prin prezenta sa distinctiva, cu siguranta, atrage toate privirile. Habitaclul este proiectat cu grija, oferind o atmosfera primitoare si luxoasa. Iluminarea ambientala, plafonul panoramic si interiorul bine antifonat ofera un mediu relaxant atat pentru soferi, dar mai ales pentru pasageri.

5. Optiuni de personalizare

Alege dintr-o gama larga de culori exterioare, optiuni de tapiterie si ornamente interioare pentru a face din BMW-ul tau un model cu adevarat unic. In plus, sunt disponibile numeroase accesorii M Performance pentru a imbunatati si mai mult performanta si aspectul autoturismului tau.

6. Eficienta

Pentru cei care cauta un autovehicul de lux mai ecologic, BMW Seria 7 propune o versiune plug-in hybrid. Modelul 745e xDrive combina un motor puternic pe benzina cu un unul electric, oferind performante si eficienta impresionante. In plus, sunt incorporate mai multe caracteristici pentru a imbunatati eficienta consumului de combustibil, cum ar fi transmisia automata cu opt trepte ZF, tehnologia auto start-stop si regenerarea energiei la franare.

7. Siguranta deplina

BMW Seria 7 a primit in mod constant note ridicate in testele NCAP, asigurandu-se ca tu si pasagerii tai ramaneti protejati in cazul unui accident. In plus fata de masurile de siguranta pasiva, include caracteristici de siguranta activa, cum ar fi franarea automata de urgenta, detectarea pietonilor si un sistem de camere 360.

8. Fiabilitate

BMW ofera o garantie cuprinzatoare pentru Seria 7, care acopera vehiculul timp de 2+1 ani sau 200.000 de kilometri, dar exista si pachete de garantie suplimentara pentru 4 sau 5 ani, in limita celor 200.000 de kilometri. Mai mult, BMW este cunoscut pentru angajamentul sau fata de calitate si fiabilitate, iar cu o reputatie indelungata de excelenta, poti avea incredere ca masina ta iti va oferi ani de zile de condus placut si fara griji.

9. Prestigiu

Detinerea unui BMW Seria 7 vine cu un anumit nivel de prestigiu si statut. Fiind un sedan de lux emblematic, acesta este o emblema a succesului si a sofisticarii, lasand o impresie de durata asupra celor care il intalnesc.

10. Valoarea investitiei

In timp ce vehiculele de lux tind sa se deprecieze in timp, BMW Seria 7 isi pastreaza valoarea mai bine decat multi dintre concurentii sai, ceea ce poate fi atribuit designului sau atemporal, performantei si reputatiei sale de calitate.

BMW Seria 7 este un amestec perfect de performanta, lux, tehnologie si design. Cu o multitudine de motive pentru a-l lua in considerare ca fiind urmatorul tau vehicul, nu exista nicio indoiala ca Seria 7 are ceva pentru toata lumea. Daca esti in cautarea unei masini de lux, aceste zece motive ar trebui sa puna BMW Seria 7 in topul listei tale.

Distribuie articolul:
Oana Bărbuceanu

Pasionata de masini, mi-am început cariera ca inginer, ca specialist back-office service si cu atribuții de responsabil garantii. Am avansat în pozitia de Director Executiv al diviziei de închirieri pe termen scurt si lung, pe care am înființat-o si am dezvoltat-o, construind un parc de peste 700 de vehicule.

Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina